Quantcast

DOOM – Launch Trailer

Hype on korkealla. Toivottavasti eivät petä faneja.

2.85 / 5 (16 ääntä)

Julkaistu: 7.5.2016 12:28

Katsottu: 4595 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

2.85 / 5 (16 ääntä)

DOOM – Launch Trailer | Hype on korkealla. Toivottavasti eivät petä faneja.

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
13.05.16 14:53

<Patralgan> enäännnn

08.05.16 21:19

<humpankuningas> Moninpelibeta oli ihan järkyttävää paskaa. Yksinpelipätkät taas antavat ihan positiivisen kuvan. Voi olla että tämän joutuu kuitenkin hankkimaan. Olisipa tämä sellainen peli missä voisi ammuskella vihollisilta paloja irti ruumista veren ja suolenpätkien roiskuessa. Ei vaan taida olla ihan sitä tasoa. Ainakaan vanillana.

07.05.16 22:05

<PurjoS> Multiplayer oli ainakin aika pettymys eikä tullut doom mieleen ollenkaan

07.05.16 21:10

<Taisto-Perkele> Bethesdan omalta kanavalta löytyy pitkät pätkät yksinpeliä ja mappieditoria, antavat paljon paremman kuvan pelistä kuin suurin osa trailereista. Vaikka moninpelin beta oli mitä oli niin silti käyn todennäköisesti hakemassa heti julkaisupäivänä talteen. Toivottavasti moninpeliin saadaan jonkin sortin "classic-mode" mukaan (ei valmiita loadoutteja jne jne)

07.05.16 20:01

<kornimaa> Doomit oli kyllä mahtavia. Nyt ei vaan jotenki säväytä enään.

07.05.16 19:45

<Pöllih> Onhan se kova juttu että Doom on säilytetty örkkien teurastamispelinä, mutta toisaalta vanhemmissa doomeissakin on ollut todella hyviä puzzleja ja salareita sun muuta. Tiedä vaikka tässäkin olis mutta veikkaisin jotenkin keskityttävän turhan paljon räiskintään. Vähän samaa kaipaisin kuin Wolfenstein New Orderissa.

07.05.16 13:59

<Buip3ro> Itseäni ei ainakaan Beta oikeen säväyttänyt. Eihän tuota pystynyt edes pelaaamaan kunnolla kun niin jäätävää nykimistä. Raudastakaan ei pitäisi olla kiinni, mutta paskasti optimoitu mikä paskasti optimoitu :(

-4
07.05.16 13:33

<Druidi> Open betassa moninpeliä pelanneena voin kertoa että ihan menevää areenamättöähän se on. Sääli vaan että siihenkin on pitänyt tunkea levelisysteemi, henkilökohtasia buffeja sun muuta konsolitrendipaskaa. Vanhojen Doomien ystävänä kuitenkin ennakkotilasin tän yksinpelin takia ja nyt vaan pitää toivoa ettei se oo semmosta COD-henkistä jatkuvaa cutsceneä koko peli.

07.05.16 13:22

<karibian keisari> Konsolit pilas tän pelin

07.05.16 13:21

<avv> Master Chief Marsissa

07.05.16 12:41

<miqael69> täytyy kokeilla onko rahan arvonen

07.05.16 12:31

<Bandit_> Pelkäänpä että tässä myy vain nostalgia. Mutta en ole pelannut niin en mene vannomaan.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Is 5G Spelling Our DOOM?!

Is 5G Spelling Our DOOM?!

3 671 katselukertaa

Bloom

Bloom

2 525 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.