Quantcast

Arrested for Bearing Arms (and not showing the king his papers)

0.8 / 5 (10 ääntä)

Julkaistu: 7.6.2016 17:08

Katsottu: 3830 kertaa

Kommentit: 5 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

0.8 / 5 (10 ääntä)

Arrested for Bearing Arms (and not showing the king his papers)

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-06-07 18:07:17

+7882

<sdabu>

Miksi se pitää heti alkaa urputtaan poliisille. Tuossakaan ei olisi mitään kummempaa tapahtunut jos ei kuvaaja olisi alkanut aukomaan päätä heti. Ihan asiallisestihan tuo poliisi tuli kyselemään miksi pitää tuossa seisoa. Oikeen tarkoituksella pitää härnätä ja sitte laitetaan nettiin video kun poliisi pidättää syyttä. Kyllä poliisilla pitää olla oikeus antaa seuraamuksia vittuilijoille.

23

Aika: 2016-06-07 21:37:46

+5598

<Glockster>

En tiedä miten se ameriikassa menee, mutta ainakin Suomessa kun poliisi pyytää poistumaan joltain alueelta, vaikka siellä oleskelu ennen pyyntöä olisikin sallittua niin poliisin pyynnön/kehotuksen jälkeen se oleskelu sillä hetkellä ei olekaan enää sallittua. Hyvin yksinkertaista, mutta ne on nämä saatanan losoperseet jolla on vaikeuksia auktoriteettien kanssa, jotka luulevat, että kaikki heille sallitut asiat ovat automaattisesti heidän oikeutensa.

8

Kommentit (5)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.06.16 21:52

<lolo> Hörhölään koko jätkä vaan.

08.06.16 02:36

<Muzku87> Minä ainaki olisin ollu huolissani, jos joku töröttää tien poskessa... Että onko tuo hyppäämässä rekan nokkaan vai mitä aikoopi hän.

07.06.16 21:37

<Glockster> En tiedä miten se ameriikassa menee, mutta ainakin Suomessa kun poliisi pyytää poistumaan joltain alueelta, vaikka siellä oleskelu ennen pyyntöä olisikin sallittua niin poliisin pyynnön/kehotuksen jälkeen se oleskelu sillä hetkellä ei olekaan enää sallittua. Hyvin yksinkertaista, mutta ne on nämä saatanan losoperseet jolla on vaikeuksia auktoriteettien kanssa, jotka luulevat, että kaikki heille sallitut asiat ovat automaattisesti heidän oikeutensa.

07.06.16 18:07

<sdabu> Miksi se pitää heti alkaa urputtaan poliisille. Tuossakaan ei olisi mitään kummempaa tapahtunut jos ei kuvaaja olisi alkanut aukomaan päätä heti. Ihan asiallisestihan tuo poliisi tuli kyselemään miksi pitää tuossa seisoa. Oikeen tarkoituksella pitää härnätä ja sitte laitetaan nettiin video kun poliisi pidättää syyttä. Kyllä poliisilla pitää olla oikeus antaa seuraamuksia vittuilijoille.

23

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Epic Australian Man Arrested

Epic Australian Man Arrested

5 431 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.