Quantcast

Feminism vs. Truth

4.58 / 5 (34 ääntä)

Julkaistu: 15.5.2015 15:42

Katsottu: 4293 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.58 / 5 (34 ääntä)

Feminism vs. Truth

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-05-15 16:42:54

+21592

<KaYhKo>

Nii meidän tallouvessa eukko tienaa reilusti enemmän ku mie istumalla perseellään työssä. Ihe painan navetassa höperön lailla eikä jää lähellekkää yhtä paljon kätteen. Enkä valita yhtään kato tässä on se hyvä puoli ettei tarvii rahottaa noita naisten ihme hupsutuksia just niiku etelänmatkat, sisustus, ihme vaatteita ja kaiken mualiman keittiö humpuukeja. Ihan naurattaa ku toinen selittää miten tonnilla sais hirmu hienon etelä reissun ku perhana kuudella kympillä pääsee vesille kalaan ja päälle vielä kaljat sekä tupakat. On se semmosta.

22

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
29.03.17 13:16

<Aradia> mikkolain Olikin unohtunut tämä keskustelu kahdeksi vuodeksi. Onhan ongelmallista syyttää työnantajaa syrjinnästä, koska harva kertoo ajatuksiaan ääneen. Sen sijaan voi jokainen sanoa työnantajaa idiootiksi, jolla on vaihtoehtoina 1) mies, joka tod.näk. on seuraavat viisi vuotta töissä ja jolle maksetaan tehdystä työstä palkkaa tai 2) nainen, joka on tod.näk. vain murto-osan seuraavasta viidestä vuodesta töissä äitiysloman ja hoitovapaan takia ja jolle maksetaan palkkaa, vaikka hänen tilalle piti rekrytä ja kouluttaa uusi työntekijä.

17.05.15 00:20

<mikkolain> Arabia mihin perustuu toi väittämä että naisia ei palkata sen takia koska työnantaja pelkää että äiti jää hoitamaan lapsia? Minä en kannata että kodinhoidontukea kiintiöidään vanhemmille. Se olisi reilua että vanhempainvapaan kustannukset jaettaisiin jokaisen työpaikan kesken ja perheet itse saisivat päättää että kumpi jää kotiin lasta hoitamaan tai kenties molemmat.

15.05.15 23:11

<Aradia> Lecimx Nähdäkseni naisia edelleen jätetään palkkaamatta, koska pelätään heidän seuraavaksi jäävän moneksi vuodeksi hoitamaan lapsia. (Tässä en lähtisi mesoamaan työnantajille, vaan antaisin miehille suuremmat oikeudet/velvollisuudet lastenhoidon suhteen. Eduskunnan vetäytyminen kodinhoidontuen tasajaosta oli epätasa-arvoinen päätös). Myös ihan asenneilmapiirin korjaaminen tekisi hyvää molemmille sukupuolille (esim. mies saisi harrastaa balettia ja nainen autoilua ilman homottelua tai lesbottelua). Ongelmat on tietenkin huomattavasti pienemmät kuin esim. Lähi-Idässä.

-4
15.05.15 22:47

<Lecimx> Aradia Onhan se niinkin. Mutta todellisuudessa täälä on naisten asiat jo paremmin kun miesten. Eli täällä ei tarvita noita enää. Huom enää. Joskus varmasti on ollu tarvetta mutta ei enää.

15.05.15 22:43

<Aradia> Kerpal Olen kyllä samaa mieltä, että osa feministien valituksista on naurettavia, mutta tuo selityksesi "ei täällä mitään tartte korjata, koska muualla on pahempaa" ei ole mielestäni pätevä. Tuolla logiikalla esim. riemurasistien lempiaihe, kulttuurinrikastuttajat, on ihan pikkujuttu, koska onhan Ruotsissa tai, hyvä luoja, Afrikassa vielä enemmän niitä.

-1
15.05.15 20:49

<Kerpal> Ne feminatsit, jotka täällä kehtaa parkua miten naisia ja niiden oikeuksia poljetaan pitäis muuttaa asumaan hetkeksi aikaa, vaikka esim. Afghanistaniin tai Pakistaniin. Veikkaanpa, että tulis sitä naisia "sortavaa" kotimaata melko äkkiä ikävä. Täällä valitetaan siitä, että esim. pörssiyhtiöiden johdossa on enemmän miehiä, kuin naisia. Samaan aikaan toisella puolella maapalloa sellaiset käytännöt kuten kunniaraiskaus ja naisten pakkoympärileikkaus on täysin hyväksyttyjä. Eli sais nää meidän "feministit" ottaa sen oman pään pois sieltä perseestään.

15.05.15 17:58

<ahoahi> Jotenkin tämä ei yllätä

15.05.15 16:42

<KaYhKo> Nii meidän tallouvessa eukko tienaa reilusti enemmän ku mie istumalla perseellään työssä. Ihe painan navetassa höperön lailla eikä jää lähellekkää yhtä paljon kätteen. Enkä valita yhtään kato tässä on se hyvä puoli ettei tarvii rahottaa noita naisten ihme hupsutuksia just niiku etelänmatkat, sisustus, ihme vaatteita ja kaiken mualiman keittiö humpuukeja. Ihan naurattaa ku toinen selittää miten tonnilla sais hirmu hienon etelä reissun ku perhana kuudella kympillä pääsee vesille kalaan ja päälle vielä kaljat sekä tupakat. On se semmosta.

22

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Gavin McInnes vs Feminism

Gavin McInnes vs Feminism

5 391 katselukertaa

Rape is bad

Rape is bad

6 749 katselukertaa

Feminism 2.0

Feminism 2.0

4 881 katselukertaa

Bill Maher vs Feminism

Bill Maher vs Feminism

5 313 katselukertaa

The Sound of Feminism

The Sound of Feminism

6 104 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.