Quantcast

Bröndby If 50 vuotta fanien tekemä tifo ja tunnelma (hradecky ja pukin seura)

Uskomaton tunnelma , miksi tämmöstä ei voisi olla myös suomessa ...

3.75 / 5 (18 ääntä)

Julkaistu: 12.12.2014 10:02

Katsottu: 4048 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.75 / 5 (18 ääntä)

Bröndby If 50 vuotta fanien tekemä tifo ja tunnelma (hradecky ja pukin seura) | Uskomaton tunnelma , miksi tämmöstä ei voisi olla myös suomessa ...

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-12-12 13:07:04

+13195

<MÄvaan>

On se kumma kun aina valitetaan että "yhyy koska suomessa". Tehkää itse asialle jotain ja nostakaa perseenne ylös siitä tietokonetuolista. Ei ne asiat kitisemällä parane. Ugh.

28

Aika: 2014-12-12 19:51:43

+15544

<jepjep666>

Jääkiekko ja Futis on peleinä omalla kohdalla about yhtä mielenkiintoisia mutta tuo ison futis ottelun tunnelma paikan päällä on jotain mihin lätkä ei pysty. Ei edes lähelle.

5

Aika: 2014-12-12 22:10:52

+1104

<toyman>

Kylläpä näyttää hienolta. Uruguayssa tuli käytyä katsomassa muutama montevideon derby ja meininki oli vielä vähän fanaattisempaa. Toivottavasti ensi kesänä saadaan sonski täyteen Hifk - HJK peliin ja bileet käyntiin. Tätä lisää kylmään Suomeen...

5

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
13.12.14 01:50

<Kisoa> Sitä voisi vain kuvitella, kun sais vaikka 500 ihmistä oikeesti järjestämään näitä Raksilaankin jokaiseen peliin, niin jo alkais olla ihmisiä hamuamassa sinne tunnelmaan ja vielä osallistumaankin. Nykyisin ei vain porukkaa saa tällaseen liikkeelle, liian "noloa".

12.12.14 22:10

<toyman> Kylläpä näyttää hienolta. Uruguayssa tuli käytyä katsomassa muutama montevideon derby ja meininki oli vielä vähän fanaattisempaa. Toivottavasti ensi kesänä saadaan sonski täyteen Hifk - HJK peliin ja bileet käyntiin. Tätä lisää kylmään Suomeen...

12.12.14 21:37

<hangeloo> koska kaikki me ollaan niin sisäänpäin kääntyneitä epäsosiaalisia ihmisiä ( paitsi kännissä ) jokainen meistä ALITAJUNNASSA pelkää sosiaalisessa tilanteessa nolaavan itsensä. ajappa aamulla bussipysäkin ohi niin, siellä on 5 ihmistä 2m välein toisistaan, mee ruotsissa pysäkille niin tuntemattomat kertoo toisilleen mitä osti kaupasta?

12.12.14 20:59

<Nahras> Jos jotain kiinnostaa alun kappale, se on; Kygo - Firestone ft. Conrad

12.12.14 19:51

<jepjep666> Jääkiekko ja Futis on peleinä omalla kohdalla about yhtä mielenkiintoisia mutta tuo ison futis ottelun tunnelma paikan päällä on jotain mihin lätkä ei pysty. Ei edes lähelle.

12.12.14 19:31

<Why> Suomessa katsomassa futista? Joo, voittais se maajoukkue joskus sen tärkeän pelin edes kerran. Seurajoukkueiden pelit on jo aika karmeeta katsottavaa. Se ei kuulkaa auta, suomi on kiekkomaa eikä täällä riehuta katsomossa kun jotkut haluaa nähdä peliä.

-6
12.12.14 13:07

<MÄvaan> On se kumma kun aina valitetaan että "yhyy koska suomessa". Tehkää itse asialle jotain ja nostakaa perseenne ylös siitä tietokonetuolista. Ei ne asiat kitisemällä parane. Ugh.

28
12.12.14 10:44

<MÄvaan> Menkää katsomaan suomalaista futista paikanpäälle niin pikkuhiljaa voi syntyäkin kyseinen tunnelma. Saatana. 5/5 video muuten.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

New Firm

New Firm

3 421 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.