Quantcast

Uusnatsit ukrainassa - Vain venäjän propaganda?

RT vs. BBC ( http://youtu.be/5SBo0akeDMY - Tässä BBC:n versio), onko sittenkään isosti eroa näissä uutisissa? Ovatko RT:n videot mitkä on esitetty muokattuja, ja jutut täysin keksittyjä? Ukrainassa ei ole mitään ongelmaa uusnatsien kanssa? Kertokaa mielipiteenne kommenteissa.

0 / 5 (3 ääntä)

Julkaistu: 14.3.2014 13:26

Katsottu: 4114 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

0 / 5 (3 ääntä)

Uusnatsit ukrainassa - Vain venäjän propaganda? | RT vs. BBC ( http://youtu.be/5SBo0akeDMY - Tässä BBC:n versio), onko sittenkään isosti eroa näissä uutisissa? Ovatko RT:n videot mitkä on esitetty muokattuja, ja jutut täysin keksittyjä? Ukrainassa ei ole mitään ongelmaa uusnatsien kanssa? Kertokaa mielipiteenne kommenteissa.

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
15.03.14 23:31

<kokkoja> RT on kyllä rehellistä propagandajöötiä.

14.03.14 20:20

<LaME> http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=10046 Tuossa aiheeseen liittyvää. Lähteitäkin on saatavilla. Itsehän en nakkaa paskaakaan, mitä RT :n PÄÄLLEPUHUTUISSA HAASTATTELUISSA sanotaan

14.03.14 19:27

<subaruduke> hirveen monesti sekoitetaan nationalismi natsismiin.

14.03.14 17:05

<PenZon> Joo, kuka helvetti tostakaan sotkusta ottaa oikeesti varmaks selvää ennekö jälkikäteen. Jos sittenkään.

14.03.14 16:17

<miqael69> kuka tietää että mitä tuolla oikeesti tapahtuu??? ei varmaan edes paikalliset.

14.03.14 16:07

<Sankarimies> Pitäis saada enemmän tietoa onko uusnatsismi laaja vai lievä ilmiö. Mielestäni uusnatsit eivät ole Ukrainan nykyhallituksessa mukana, joten vaikuttaa venäläisten hysterian lietsonnalta tää.

14.03.14 15:41

<juujoa> Venäläiset itkee kun heidän sotilaansa saattavat joutua miehitetyllä alueella jonkun "terroristi" hyökkäyksen kohteeksi. No voi kyynel. Toivon että nuo tappavat mahdollisimman monta miehittäjää, vaikka itse samalla natseja vihaan.

14.03.14 15:38

<Abraabaa> Venäjän, jolla on omat tavoitteet konfliktissa, propagandakanava vs BBC, joka ei ehkä ole täysin puolueeton mutta ei myöskään samanlainen propagandakoneiston äänitorvi paitsi ehkä foliohattujen houreissa

14.03.14 15:34

<liitu> Video riemurasiassa=> kaikki rasialaiset on natseja=> venäläiset vaarassa=> venäjän pitää suojella kansalaisiaan suomessa

14.03.14 15:06

<Gravitaatio> RT laatumediaa.

14.03.14 14:26

<pebblo> Jaa no jos siellä kerran on uusnatseja nii sitte on Putinin toimet ihan ok. Onneks suomessa ei niitä oo.

-6

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Kreikan

Kreikan "uusnatsit"

6 397 katselukertaa

Venäläiset uusnatsit vauhdissa

Venäläiset uusnatsit vauhdissa

14 566 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.