Quantcast

Tsernobylin katon puhdistusta

Raivausrobottien CPU:t kärähti säteilystä samantien, joten puna-armeija pisti reserviläiset hommiin

4 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 7.6.2019 12:42

Katsottu: 6722 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4 / 5 (11 ääntä)

Tsernobylin katon puhdistusta | Raivausrobottien CPU:t kärähti säteilystä samantien, joten puna-armeija pisti reserviläiset hommiin

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-06-07 18:29:53

+5989

<Jörn Siitinselkä>

Karmeaa touhua. Kummasti miehiä nauratti, tiesiköhän mihin ovat menossa.

17

Aika: 2019-06-08 12:33:38

-763

<Näsäx>

Nämä miehet ansaitsevat enemmän tunnustusta..kuolivat että muut saivat elää. 3828 puhdistajaa meni pahimalle katolle "Masha"lle ja kyllä kaikki tiesivät mihin ryhtyivät, kaikille kerrottiin ja vapaaehtosia meni pahimmille alueille..niillä oli mittari jokaisella kaulassa roikkumassa ja kun se saavutti tietyn määrän joutu sotilas/tiedemies jäähylle ja ei saannut enään mennä katoille.

7

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.06.19 21:05

<huoh> Per-Einar Luulisin että totuus saadaan vielä tietää kunhan venäläiset saa tehtyä sen oman version chernobylistä.

-3
11.06.19 20:34

<Per-Einar> Tonny Varmasti on jotain ylimäärästä draamaa keksitty. Mutta mikä lopulta on oikea totuus kaikessa, sitä emme tiedä. Sen tietävät vain tuolla olleet, ja mistä me tiedämme miten totta he puhuvat tapahtumista?

11.06.19 19:13

<Per-Einar> Tonny Puhukko nyt Winsletin rungosta ai Titanicin rungosta? :)

10.06.19 15:31

<Tonny> Per-Einar Siihen sarjaan on keksitty kaikkea ihan huuhaata, eli ei kannata sitä minään dokumenttina pitää. Ajattele se niinkun Titanic missä oli DiCaprio ja se Winslet. Runko aika totuudenmukainen, mutta kaikkea höpöä siinä välissä.

10.06.19 15:28

<Tonny> Sen nimen voi googlettaa ja koipioda sit omaan tekstiin.

-1
09.06.19 22:42

<Per-Einar> Täytyy kyllä nostaa hattua oikeasti todella korkealle näille kavereille, ja muille "vapaaehtosille". Mutta ainakin tuon HBOn sarjan mukaan miehet piti laittaa asialle, koska ei raaskittu kysyä esim USA:lta parempia laitteita, jotka kestäisi säteilyä. Ja sekin laite minkä saivat jostain länsisaksasta, ei kestänyt säteilyä juuri sen takia, että ei myönnetty kuinka kovaa säteilyä pitäisi kestää. On se kyllä jännää miten ainoa asia mikä on tärkeää on se, ettei vaan muut saa tietää..

09.06.19 12:45

<MixuS> Kaikki kunnia niille, jotka terveytensä uhrasivat, mutta eipä nyt kuitenkaan liioitella miten kaikki kuoli. Varmaa on että noin 31-54 ihmistä kuoli akuuttiin säteilysairauteen, ja nämä taisivat kaikki olla palomiehiä ja voimalatyöntekijöitä, jotka olivat paikalla vakavimman vaiheen aikana, ei videolla esiintyviä jälkisiivoukseen osallistuneita. Muuten arviot kuolleisuuden noususta on joidenkin tutkimusten mukaan 0, joidenkin mukaan muutama tuhat, sitten on villeimmät arviot 93 tuhatta. Ja nämä ovat tietenkin arvioita syöpien lisääntymisestä, eli kuolemia vuosia onnettomuuden jälkeen.

09.06.19 11:25

<Kapa53> Näsäx Kun ryssitään näinkin urakalla, on vain hyvä että siivoavat sotkunsa. Mutta kaikki kunnia näille vapaaehtoisille.

08.06.19 20:28

<SirMrSukkamehu> Tää kyllä nostattaa kovasti tunteita pintaan. HBO:nkin sarja piti lopettaa kesken ku nauroin kippurassa kaikelle tuolle ryssimiselle.

-5
08.06.19 12:33

<Näsäx> Nämä miehet ansaitsevat enemmän tunnustusta..kuolivat että muut saivat elää. 3828 puhdistajaa meni pahimalle katolle "Masha"lle ja kyllä kaikki tiesivät mihin ryhtyivät, kaikille kerrottiin ja vapaaehtosia meni pahimmille alueille..niillä oli mittari jokaisella kaulassa roikkumassa ja kun se saavutti tietyn määrän joutu sotilas/tiedemies jäähylle ja ei saannut enään mennä katoille.

08.06.19 01:39

<Whako> "Oikeasti akuutti säteilysairaus diagnosoitiin onnettomuuden jälkeen 134 henkilöllä. Heistä 28 kuoli seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana. Pidemmän ajanjakson kuolleisuutta ja vaikutuksia säteilylle altistuneisiin on vaikea arvioida."lähde IS.fi sekä Jaako Leppänen Reaktoriturvallisuuden tutkimusprofessorina VTT

07.06.19 19:06

<Sama-Keepperi> Tyyliin suurin osa noista varmaan kuoli samantien tai myöhemmin säteilyyn. Ankea video :P

07.06.19 18:29

<Jörn Siitinselkä> Karmeaa touhua. Kummasti miehiä nauratti, tiesiköhän mihin ovat menossa.

17

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Why Chernobyl Reactor Exploded?

Why Chernobyl Reactor Exploded?

3 518 katselukertaa

Pripyat 360

Pripyat 360

8 112 katselukertaa

GoPro In Pripyat

GoPro In Pripyat

4 677 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.