Quantcast

Testing Flattards - Part 2

Flättäreiden meno riemurasiassa ollut taas niin hervotonta, että eiköhän laiteta toinenkin osa tätä sarjaa tänne.

3.78 / 5 (9 ääntä)

Julkaistu: 2.12.2018 12:49

Katsottu: 4035 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.78 / 5 (9 ääntä)

Testing Flattards - Part 2 | Flättäreiden meno riemurasiassa ollut taas niin hervotonta, että eiköhän laiteta toinenkin osa tätä sarjaa tänne.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-12-02 20:42:56

+24333

<Lecimx>

Eikö ole uskomatonta että meidän maailman parhaalla koulutusjärjestelmällä joistain oikeesti voi tulla flättäreitä? Ihan käsittämätöntä että miten se on ees mahollista jonkun olla niin tyhmä että luuleen maan olevan litteä. :D No yleensä ne uskoo myös jumalaan joten eipä ihme.

16

Aika: 2018-12-02 22:55:17

+3571

<Zetax>

Ja miettikää, näillä tyypeillä on äänioikeus ja heidän äänensä on yhtä arvokas kuin sinun

6

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
16.01.19 21:55

<Kanakotka> eetvertti Mistä lähtien sähkömagnetismi on aiheuttanut painovoimaa? Oletko päässyt ikinä kuudennelta luokalta eteenpäin? Tiesitkö, että jonkin klassifiointi "teoria" sanalla tarvitsee vedenpitäviä todisteita? Tiedätkö edes mitä sana "teoria" tarkoittaa?

-2
05.12.18 13:20

<eetvertti> Vepsi Missä on kumotto (*sähkö)magnetismin (ja tiheyden) aiheuttama "painovoima"?! Toisin kuin painovoima, joka on TÄYSIN todisteita vailla oleva teoria, sähkömagnetismi on helposti havaittavissa ja todistettavissa. Tuohon ylöspäin kiihdyttävään kiekko teoriaan ei usko kukaan. väite on poimituu flat earth societyn sivuilta, mikä on trollisivusto, tarkoituksena vain tuoda tällaisia vääriä väitteitä esille.

-6
05.12.18 13:10

<eetvertti> luqas Alat olla asian ytimessä! Nimittäin jos maa on litteä ja liikkumaton, ja se on kaikki mitä on olemassa (teorian mukaan avaruutta ei ole olemassa), niin silloin on olemassa kaiken luoja! Yksi tapa jolla voit vastata kysymykseen onko Jumalaa olemassa, on todistaa jompi kumpi malli todeksi. Itse olen vakuuttunut siitä, mitä tieteellisien kokeiden lisäksi Raamattu ja muut ikivanhat kirjoitukset kertovat: maa on litteä ja liikkumaton. Haussua on että maapallo, heliosentrisyys jne. perustuvat enemmän uskoon ja uskontoon (kientismi) kuin litteä maa -teoria;)

-6
05.12.18 13:00

<eetvertti> Lecimx ja youtube on vain alusta, eikä mikään todisteiden vankkumaton varasto. Youtubesta läytyy ihan jokaisesta eiheesta kaikki puolet. siellä on myös kaikki avaruuteen liittyvät aiheet ja sinun todisteesi maapallosta ;) Mistä lähtien muuten asioiden kyseenalaistaminen ja tutkiminen on ollut tyhmää? Noh, myönnän että itsekkin ajattelin juurikin samoin kuin sinä, ennen kuin paneuduin asiaan, ja mietin miten joku voi olla niin tyhmä että uskoon maan olevan litteä? Kyse ei ollutkaan tyhmyydestä eikä edes uskomuksesta.

-6
05.12.18 12:44

<eetvertti> jatkuu. tässä aiheeseen liittyvä video https://www.youtube.com/watch?v=hYGhrluwmig. esimerkiksi polttoaineen määrää mitä saat antarktiksen erämaahan viedä on rajallinen. Väitteet siitä että litteään maahan uskoat kuvittelisivat antarktiksella olevan jonkun 360 asteen sotilasvartio on täyttä puppua. Antarktiksen sopimus, JÄÄTÄVÄ kylmyys (jopa -80) ja luonnon varojen olemattomuus tekee tutkimusmatkailusta lähes mahdottoman. Keoeta pitää mieli avoimena ja tutki asiaa, äläkä vain mene oman "viisautesi" ja uskontosi taakse piiloon.

-6
05.12.18 12:22

<eetvertti> Lecimx No sehän se on kun niitä todisteita maan litteydestä, kaareutumattomuudesta ja liikkumattomuudesta on vaikka millä mitalla!Tässä yksi puolueeton tutkimus jonka on tehnyt tutkija lontoon yliopistosta https://www.youtube.com/watch?v=MCQM9dCtQ2I. Yllätys yllätys tulokset puoltavat litteää mallia! Tiestitkö että antarktikselle ei saa tehdä vapaamuotoisia tutkimusmatkoja. Pinguja voit kyllä käydä katsomassa mutta jos koetat päästä erämaahan vapaasti harhailemaan niin eipä onnistu. Luvan saaminen sille on lähes mahdotonta. jatkuu..

-6
04.12.18 19:45

<Lecimx> eetvertti Todistappa että maa on litteä niin lupaan että susta tulee tunnettu nobel voittaja. Se olis kirjaimellisesti faktat muuttava löyty joten go for it. Se on jännä miten flättärit ei ikinä tee esimerkiks tutkimusmatkoja Antaktikselle todistaakseen teoriansa oikeaksi. Tai rakenna rakettia jolla se kuuluisa kupu löytyy? Pelkkää youtubea ja memejä. Joten ole hyvä ja muuta meidän faktat ja todista maa litteäksi.

03.12.18 22:38

<Vepsi> luqas Se on kans hauska kun joku teoria kumotaan niin keksitään joku uusi. Esim painovoima. Sitähän ei kuulemma ole vaan magnetismi hoitaa sen. Noh se kumottiin nii sit ne keksi että eiku litteä maa liikkuu ylöspäin koko ajan sen verta vikkelään et sen takia pysytään maassa. Mutta mutta mitäs vittua ku yks niitte teoria on että maailma ei liiku mihkään vaan kaikki pyörii sen ympärillä, mutta nyt se sit kumminkin liikkuu ylöspäin koko ajan :D Sit on kupuja lituskan päällä ja sit ei olekkaan kupua vaan joku muu juttu :D

03.12.18 21:57

<luqas> On vaikeaa käsittää, että kun he väittävät nykyisen mallin olevan mahdoton, koska esim. Mitään ei voi syntyä tyhjästä. Niin miksi sen tilalle pitää keksiä vielä mahdottomampia malleja selittämään asioita? Miten se heidän flatearth sitten on syntynyt? Kuka sen on tehnyt? Kuka on tehnyt sen flatearthin tekijän. Millaisessa maailmankaikkeudessa ne elää ja miten se on syntynyt. Tuskin tyhjästä, eli joku on tehnyt myös sen. Entäpä kuka teki sen maailmankaikkeudentekijän? Heidän mallin mukaan jossain näiden lukemattomien tekijöiden takana täytyy olla joku taikaolento, joka vain on olemassa. Fiksua?

03.12.18 17:36

<WremahThD> Jännä katsoa kuinka tietyt ilmiöt noudattavat aina samaa kaavaa uudestaan ja uudestaan. Tulee nousu ja mielenkiinnonkohde, sitten tulee itse kohde ja sitten homma laantuu. Eikä siinä sinällään vielä mitään, mutta kun sisältökin on lähes aina samantyyppistä. Markkinarako rok rok, eipä sitä voi tyhmäksi syyttää että käyttää tätä hyväksi.

03.12.18 16:18

<Porhaltaja> Jos joku päättää uskoa litteään maahan, ei millään todisteilla ole enää mitään väliä. Turha näille yrittää enää mitään selittää, olkoonsa vaan vahvoja uskossaan.

03.12.18 10:40

<svänä> Facessa aina huvittaa nää flättäri memet. Ei helevetti. :/

03.12.18 00:28

<eetvertti> Lecimx Selitäppäs sinä muita viisaampana miksi jokainen voi nähdä selkeällä säällä ja oikeilla välineillä, veden yli asioita jotka pitäisi olla kymmenistä metreistä kilometreihin maan "kaarevuuden" takana? Tai kerroppa onko jossain joskun tieteellisellä kokeella havaittu maan liikkuvan tai kaareutuvan? Ja samalla voisit kertoa miten tyhjyys räjähtää tyhjästä, ilman syytä ja saa aikaan kaiken mitä on. Ei tarvi uskoa maan olevan litteä kun sen voi tieteellisesti todistaa. Kokeile vaikka viisaana miehenä itse ;)

-20
02.12.18 22:55

<Zetax> Ja miettikää, näillä tyypeillä on äänioikeus ja heidän äänensä on yhtä arvokas kuin sinun

02.12.18 20:42

<Lecimx> Eikö ole uskomatonta että meidän maailman parhaalla koulutusjärjestelmällä joistain oikeesti voi tulla flättäreitä? Ihan käsittämätöntä että miten se on ees mahollista jonkun olla niin tyhmä että luuleen maan olevan litteä. :D No yleensä ne uskoo myös jumalaan joten eipä ihme.

16

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Testing Flattards - Part 1

Testing Flattards - Part 1

3 710 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.