Quantcast

Murha raamatussa

Kaikki murhat mitä raamattu sisältää. Miksi jumala on suurin murhaaja? Eikö hänen pitäisi olla hyvä?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Murha raamatussa | Kaikki murhat mitä raamattu sisältää. Miksi jumala on suurin murhaaja? Eikö hänen pitäisi olla hyvä?

Julkaistu: 24.1.2008 19:43

Kommentit: 0 kpl

Tarkastaja: karhu iii

3.2 / 5 (5 ääntä)

Murha raamatussa | Kaikki murhat mitä raamattu sisältää. Miksi jumala on suurin murhaaja? Eikö hänen pitäisi olla hyvä?

Kommentit

11.02.08 14:36
<MikMan> Moonpie: Fundamentalistit näyttäisi sinun mielestäsi olevan ne jotka sanovat jotain, joka EI ylistä ateismia..
07.02.08 15:47
<Eskobar> Suurena tutkijana olet varmasti löytänyt jonkun mullistavan 'evoluutiota' puoltavan seikan ja sen mitä moninaisin keinoin pystynyt todeksi havainnollistamaan. Vieläpä muiden alan tutkijoiden kritisoidessa; oletan tässä että olet arkeologi, biologi fyysikko tms, joilla yleensä on tutkimuskokemuksellinen etu pohtiessa asiaa.. Ei siinä, en ole minäkään kovin pitkälle edennyt alalla, tn. suuntaudun muualle, mutta sikäli kuin olen havainnut tälläinen tutkimusaineisto ei puolla lajien kehitystä.
07.02.08 15:40
<Eskobar> Tuskin menisi jos hänet vaiennetaan yhteisön toimesta, koska ei sovi ison rahan takan olevien hemmojen mielipiteisiin. Ja pahoja virheitä on löydetty esim. puuttuvat fossiilit, harhainena biogeneesi, hyödylliset mutaatiot lajinkehityksessä, miljardit vuodet, soluelinten ilmestyminen, eroosio, tulva ja monet muut. Itseasiassa monet 'kresut' ja tutkijat, aiheen parissa työskennelleet ja harhaiseksi havainneet, on käynyt juuri näin; vaiennettu ulos..
04.02.08 19:37
<Eskobar> Kriittisyys ei välttämättä tarkoita kumoamista hyvä mies. Sen sijaan se voisi olla paikallaan kun otetaan huomioon kuinka laajojen oletusten ja ennakkokäsitysten varassa evoa puoltavat tutkijat toimivat.. Hyljättäessä virheelliset iänmääritysmenetelmät ja johtofossiilikaaviot voi se muuttaa tutkimuskohteesta muodostuvaa kuvaa ratkaisevastikin.. Ja kuten esitätkin, vaikuttaa tilanne juuri tuolta. Mutta mielestäni se on yksi syy miksi kreationistista tapahtumien kulkua voitaisiin käsitellä evolutionistisen käsityksen parissa. Vastakohdat usein selventävät asioita.. ;)
04.02.08 17:04
<sika> Ei muuta mitään, jos pannaan evoluutiosta kriittisesti ajattelevat tutkijat tukimaan, koska he taas haluavat kivenkovaa kumota evoluutioteorian. Eivät nämä tutkijat mitään totuutta löydä siinä missä evoluutiota kannattavatkaan tutkijat. Itsekkin joudut tämän myöntämään. "Totuutta" ei tulla koskaan löytämään, ei ole olemassa todisteita, jotka millään tavalla korottaisivat toista puolta toisen yli. Luomisopin ja evoluution oikeellisuutta ei todistamaan pystytä, se on vain uskosta kiinni.
04.02.08 16:33
<Eskobar> Evoluutiotarinat on vähintäänkin lapsellisen vauhdikkaan mielikuvituksellisia; hyvänä esimerkkinä nämä tv:stä tutut animoidut dinosaurussarjat. Ei suinkaan paras, mielestäni todisteet tukevat luomiskokonaisuuteen selvemmin. Itsekö olet nähnyt todisteita evon puolesta nenän edessä? Oletko huomannut evofilmeissä sen että he paljain käsin käsittelevät luita sun muita ts. varmastikaan ei alkuperäiskohteita paljain käsin sormeiltaisi. Itse en ole nähnyt yhtään videota, valokuvaa tai tutkimusta evofossiilista jota olisi käsittelemässä vaikkapa 20 tutkijaa ja joista 10 evokriittisiä. Vahvistaa vain n
04.02.08 16:19
<Eskobar> Uskot evoluution, olet ateisti, jos sinulle tuodaan mitä hyvänsä näytteitä/kohteita todisteita tulkkaat ne uskomustesi mukaan, tai katsot kuinka muut ateistit evolutionistit ovat selittäneet tämän. Tämä on ennakkoasenne, eikä muuksi muutu vaikka miten rimpuilet. Kyllähän evoa pidetään evopiireissä kuin uskontoa ikään, Lajien Synty on sen raamattu, Darwin on sen jeesus, Dawkins yms. sen profeettoja. Kritiikki sitä kohtaan ei ole sallittua, ja kaikki materiaali väännetään sitä puoltamaan. Avoimuus loppuu heti evon ulkopuolelle, tässä voisi mainita myös sanan suvaitsevaisuus.
04.02.08 00:30
<Elee89> Miten ateisti tietää oikean väärästä?
03.02.08 19:36
<MikMan> Ateistithän tuntee raamatun paremmin kuin useammat kristityt!
01.02.08 22:58
01.02.08 18:37
<Eskobar> Ennakkoasenteesi on evoluutio, turhaa väität muuta, se on aika vesiselväksi käynyt. Toivo paremmasta tuskin koskaan on turha? Mielestäni Jumalan palvonta ei ole turhaa jo luojan ilmisevyyden takia. Lisäksi jo pelkkä ylistysmusiikki on sen verran hienoa, että jo vaikka sen takia aika ei mene 'turhaan'. ;P 'Kerran eläminen' ja sitten häviäminen, ennen syntymistäsi ei myöskään ole ollut sinulle mitään. Koetapa edes kuvitella itseäsi tilanteeseen jossa sinua ei olisi, itselleni tämä tuottaa suuria vaikeuksia. Jopa syvässä unessa pystyy tiedostamaan itsensä.. Ja kannattaa edelleen muistaa että
31.01.08 16:20
<Eskobar> Geneerinen ignoranssi johan mahtavan hienot sivistyssanat olet löytänyt, voit koettaa käyttää ihan yleiskielisiä ilmaisuja vaikkapa: 'yleinen tietämättömyys' tjsp. Ja mitä siihen tulee niin voin sanoa ettet ole itse missään mielessä pätevä käyttämään tuon kaltaisia ilmaisuja.. Ja puolustamalla Raamatun ilmoitusta olen yleiselle kristinuskolle (tämän käsitän lähinnä katolilaisuus) uhka, niin tämän näen lähinnä siinä kuinka vähäinen on heidän luottaminen Raamattuun. Älä välitä, en ole ainoa tällä kannalla..
31.01.08 16:10
<Eskobar> Kana, se mitä ajattelte Jumalasta on edelleen vain sinun mielipiteesi asiasta. Minun mielipide on että Jumala ei ole se minkälaiseksi pystyn (edes Raamatun valossa) kuvittelemaan hänet. Kuten tuossa yhdessä videossa järkeiltiin: on hän ainakin äärimmäisen älykäs ja vahva.. Oletko koskaan huomannut mikä on Raamatun uskon ja muiden uskontojen ero? Jumalan rakkaus ihmisiä kohtaan ja armo ovat näitä asioita..
31.01.08 16:03
<Eskobar> Kana, Raamattu on itse itsensä vahvistamaa, ja yksittäistä jaetta ei pidä lähteä vääntämään: "kahden tai kolmen todistajan nojalla.." kuten jossakin siellä mainitaan. Ja edellisesssä tulisi käyttää vielä mahdollisimman alkuperäistä tekstiä. Babylon ei tod. ole Rooma, ei rooman aikana merkkiä 666 laitettu ihmisen oikeaan käteen/otsaan, eiä ilman sitä ole voinut ostaa/myydä. Se on mielestäni tod. näk. lähitulevaisuutta. Kana tuo on sitä fiksua logiikkaa väliltä 'the unstopable force vs. the immovable object' tai kuinka monta atomiakin loputtoman paljon pienempää pistettä sopii maailmankaikke
31.01.08 15:52
<Eskobar> Moonpie, kurkistapa maailmaa ilman evorillejä joskus.. Samat sanat pelkäämisestä sinullekin. Mietipä näin: Jos nyt kävisikin niin ettei Jumalaa yms. olisikaan, en menettäisi mitään. Toisaalta jos käviskin päinvastainen ja vastustaessasi sitä, joutuisit ikuisiksi ajoiksi 'helvettiin'. -pelurifilosofiaa, mutta havainnollistaa käyttämääsi 'satumaailma/pelko/järkytys' dilemmaasi..
29.01.08 14:03
<Kanakotka> Jumala =(on yhtä suuri) kuin mielikuvituksesi. Ei sen enempää, ei sen vähempää. Uskon itse paljon 'hassumpiin' juttuihin kristillisen näkökulmasta, mutta omasta näkökulmastani ei. Kristilliset näkevät että "kaikkien muiden uskonnot ovat täyttä paskaa" mutta niillä on sokea kohta heidän omaansa. Ps. Eskobar, kiitos noista teksteistäsi :D Sait aamupäivällä kunnon repeilyt aikaan. Olet itse pahempi uhka kristinuskolle kuin 1000 ateistia. Koska todistat kristittyjen geneeristä ignoranssia.
29.01.08 13:25
<Kanakotka> Sza. EI ne hyökkää mitenkään raamattuun. Vai lasketko ''raamattuun hyökkäämisen'' siksi että sieltä vain copypastetaan kohtia? Babylon ei todellakaan ole rooma. Vai oliko muinaisrooma kiinan eteläosissa? Eskobar, pointti on siinä että nk. Jumalolento, kaikkivaltias mikälie ei pysty tekemään esinettä jota edes hän ei pysty nostamaan. Koska se tuhoaisi hänen kaikkivaltaisuutensa. Ja koska hän ei pysty, hän ei ole kaikkivaltias.
29.01.08 13:18
<Kanakotka> Joku kristitty aivan varmasti sanoisi(en ole lukenut kommentteja) että; "jumala voi tappaa kun hän on luonutkin" ... jeps jeps. Onkos siitä todisteita muuta kuin joku paperinpalanen kirjan kansissa jossa lukee näin? Ja sitten varmaan tuolla ylhäällä kommenteissa kristitty herrasmies/nainen itkee että "Joko ne ateistit inisee taas siitä vanhasta testamnetista"... jaa? Tuo on vielä typerämpi kuin edellinen... Jos on pyhä kirja voitko vain satunnaisesti sanoa että; "Tuo on vanhentunutta! / Ei tuota pidä uskoa"... eikö se silloin ole koko kirja?
28.01.08 19:57
<Eskobar> Moonpie, Jumala =/= ihmisen mielikuvitus, voit toki kuvitella hänet miten itse tahdot, mutta Jumalan ilmoitus itsestään on löydettävissä Raamatusta. Lisäys 'Uskot tai et. Luen.." Itseasiassa ei ollut 'läppä', tarkoitus on poistaa evo-lasit haittaamasta todellista aineistoa ja kokeilla hahmottaa tapahtumien kulkua krea-lasien kautta..
28.01.08 18:06
<spbob> <Eskobar> Moonpie, Jumalaa ei rajoita edes ihmisen mielikuvitus.. Uskot tai et, luen mielenkiinnolla tiedemaailman julkaisuja, ottaen noin 3-6 nollaa vuosilukujen perästä ja koettaen hahmottaa miten se sopii Raamatun ilmoitukseen. <-Toivonmukaan oli läppä : D jos oli nii hyvä sellane, mut jos ei nii säälin sua.
28.01.08 15:00
<Eskobar> Moonpie, Jumalaa ei rajoita edes ihmisen mielikuvitus.. Uskot tai et, luen mielenkiinnolla tiedemaailman julkaisuja, ottaen noin 3-6 nollaa vuosilukujen perästä ja koettaen hahmottaa miten se sopii Raamatun ilmoitukseen.
28.01.08 14:05
<MikMan> Taasko ateistit vinkuu vanhasta testamentista? Turhaa, turhaa...
27.01.08 14:44
<Eskobar> Ei voi, mutta voit miettiä sitä näin; jos Jumala on luonut maailmankaikkueden kokoisen erittäin monimutkaisen kokonaisuuden jokseenkin parissa päivässä, niin mahtaa habaa olla ihan vaikka loputtoman kokoisten kappaleiden käsittelyyn..
27.01.08 01:04
<Ria> "voiko jumala tehdä niin ison kiven ettei edes hän voi nostaa sitä?" (täydellinen jumala on ainoastaan täydellinen mahdottomuus. miksi siis kutsua häntä jumalaksi? "lol".)
26.01.08 23:54
<Eskobar> Siis, nuohan oli Israelin kansalle annettuja ohjeita. Tutustukaa käsitteeseen konteksti joskus pallerot... Tällä tavalla haluttiin lujittaa kansakunnan perustuksia. Syystä tai toisesta Jumala on toiminut eri tavoin eri aikakausina, ja vanhan testamentin aikana usein toiminta(ja ohjeet) on näyttäneet olevan hyvinkin suorasukasia... "Stupid reasons" 1. kohtaan sen verran että nämä 'lapset/pojat' ovat olleet oppilaita, ja epäjumalan sellasia, ei tod. mitään lapsia, vaan mahd. 15-20 vuotiaita. Yleensäkin alkutekstit olisi syytä tuntea ensin kuin lähtee hutkimaan.. En odota sitä teiltä, mutta
26.01.08 01:03
<PenZon> Nykypäivänä uskominen on niin kovin turhauttavaa katsella. Tietoa on enemmän kuin ikinä ja määrä kasvaa huimaa tahtia, ja sitten sitä tietoa ei voida käyttää koska se ei sovi jonkun vanhaan satukirjaan... Ja jos kysyy miksi pitää välttämättä kuunnella vanhaa satukirjaa nin saa vastaukseksi että ei voi ymmärtää moraalisia arvoja ilman sitä. Maalaisjärjen käyttö on sallittua ja usein jopa suotavaa.
26.01.08 00:44
<jutee> eikä ne mitää "jessen oppeja ole" ihan normaalia maalaisjärkeä kaikki "opetukset/elämänohjeet" "tee niinkuin toiselle teet yms. 'no miten muuten?'" voi vittu..
26.01.08 00:43
<jutee> just siks se on murhaaja kun sen on keksiny joku satusetä ja jeesus on kuollut.. kovin yksinkertaista..
26.01.08 00:01
<Radwulff> Miinustetaan tuosta uusi testamentti ja jätetään uusi testamentti? Mielenkiintoista
25.01.08 19:58
<Mazu> POLTTAKAA NOITANAINEN!!!!!!!!111
25.01.08 15:11
<Tollo> Orit oli sentään oikeasti kovia jätkiä
25.01.08 14:31
<sza57> kiihkouskovaiset on perseestä mut tuo alkaa olla jo samoilla linjoilla ku hyökkää raamatun kimppuun noinki vahvasti.
25.01.08 10:17
<Synti> Anyone arrogant enough to reject the verdict of the judge or of the priest who represents the LORD your God must be put to death. Such evil must be purged from Israel. | Jos joku kattonu Stargatea niin tulee tosta toimintatavasta Orit mieleen ;)
25.01.08 01:59
<Wickerman> Raammattuhan on täynnä täysin järjenvastaisia asioita. Jollekin suomalaiselle sivustolle on listattu paljon raamatun epäkohtia, mutta nykyään en enää löydä sitä. Onkohan sitä edes olemassa enää...
25.01.08 00:37
<Knullare> itseä ärsyttää ihan suunnattomasti kaikki uskoon liittyvät asiat, antaa ihmisten uskoa jos haluavat tai ei uskoa, jos kaikki keskittyisivät mielummin kehittämiseen kuin Allahin, Jumalan tai muiden ylistämiseen, täällä olis paljon helmempi asua.
24.01.08 22:26
<Sontiainen> Siis tuohan on ihan vanhaa tavaraa, Raamattua ei pidä ottaa kirjaimellisesti, ottakaa siitä vaan esimerkkiä, esim. Kohtele lähimmäistäsi, kuten haluat hänen kohtelevan sinua. Niitä jessen opintoja pitäisi vaan seurata ja kaikki olisi ok.
24.01.08 21:24
<GAL1700> Kill Homosexuals, no proplem
24.01.08 20:39
<Skiba> jumala on perseestä ja sinne kuuluu myös uskonto, islamin jannutki lahtaa porukkaa vaan allahin nimeen.
24.01.08 20:33
<m0pp3> Näyttää enemmän kylläkin koraanin judskilta
24.01.08 19:53
<BroRob> Jumala armahtaa...minä en

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Itsemurhapeli

27895 katselukertaa

Kalkkunasta itsemurhapommittaja

21828 katselukertaa

MURHAINFO

29129 katselukertaa

Kampusmurhaajan videoviesti (NBC)

20673 katselukertaa

Itsemurha Pupu

39383 katselukertaa

Jokelan murhaaja - Battlefield 2

15955 katselukertaa

Tukiainen yritti itsemurhaa

11217 katselukertaa

Yritti itsemurhaa

8811 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.