Quantcast

Leijonan kita boikottiin

Leijonien yritykset boikottiin. Ahneudelle rajaa. Nimeä listaan

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Leijonan kita boikottiin | Leijonien yritykset boikottiin. Ahneudelle rajaa. Nimeä listaan

Julkaistu: 11.10.2007 17:44

Kommentit: 0 kpl

Tarkastaja: karhu iii

0 / 5 (0 ääntä)

Leijonan kita boikottiin | Leijonien yritykset boikottiin. Ahneudelle rajaa. Nimeä listaan

Kommentit

13.10.07 10:27
<mainosposti> no voi jestas, itte ne "uhrit" niihin tarjouksiin suostuu, ennäe syytä boikottiin. oon kyllä itekkin kattellu että tyhmiä ovat kun sellaisiin prosenttiosuuksiin suostuvat, mutta ei kukaan heitä siihen pakota.
12.10.07 23:41
<S1KA> kyöstin kakkonen on mun ykkönen<3
12.10.07 21:28
<42> Taas on niin pitkää kommenttia ettei jaksa ees lukea. Communism ftw!
12.10.07 18:21
<m0pp3> päälle 50% omistamisessa on takana myös se, että jos "leijonat" näkevät idean todellakin toimivan, he voivat jo alkuvaiheessa ostaa halvalla pois vähemmän osan, koska sen arvo on vielä matala. Julmaa, mutta sitä kaupankäynti on.
12.10.07 18:15
<m0pp3> Voidaan tietty vedota siihen kun tonne showhun menee niin osa on kyllä aika pihalla arvomaailmasta ja hinta on pääosin vain summittain keksitty. Tän takia "leijonat" voivat alkaa niin sanotusti ohjailemaan tulokkaan tarjousta ja suorittaa eräänlaista "manipulointia", mitä yleensä taitava kaupankävijä harrastaa: aluksi ostaa, mutta sitten empii, vaatii vähän enemmän, lopuksi meinaa lopettaa kaupan kunnes vastustaja hätiköidessään pelkää menettävänsä kaupat ja suostu
12.10.07 15:14
<raito> Kukaan ei pakota osallistumaan ohjelmaan, kukaan ei pakota suostumaan mihinkään. Prosenttimäärät ilmoitetaan selvästi. En ymmärrä miten tässä huijataan? Ainoastaan tuo adressi on huijausta.
12.10.07 10:18
<walterfok> Mixxu: Koska luultavasti pankissa on näytetty ovea tai sitten korko on ollut tosi kova. Voi myös olla että jotkut luulevat saavansa helppoa rahaa tuolta Kidasta. Tuskin tulee montaa tuotantokautta tuota ohjelmaa jos meininki on että leijonat vetää aina sen 51% tai enemmän, jos lähtevät ollenkaan mukaan. Kuka sellasta jaksaa joka jakso katsoa? Toisaalta leijonat on siinä asemassa että pystyvät sanomaan ehtonsa "kilpailijoille". Itse en kyllä tuottavaa ideaa menis tuonne esittämään vaan ottaisin sen kalliin
12.10.07 08:45
<MiXXu> Miksei nää ihmiset oikeestii hae pankista lainaa? Ja toteuta noita, ei siinä kauaa nokka tuhisis jos idea olis hyvä, ku sais velat maksettuu... kääntyis sitte vaikka jonkun sijoitus neuvojan puoleen jos raha-asiois apua tarttee...
12.10.07 00:36
<GAL1700> haistan kommunismia
12.10.07 00:15
<jamirr> lamax, ohjelmaan menevät eivät tienneet että tulisivat "huijatuiksi"...
11.10.07 23:44
<AZE> Keksin aivan mahtavan idean. Rakennan ihan mielettömän ison ostoskeskuksen vaikka lempäälän lähiöön. Laitan hinnat niin alas että tuhoan alueen muut pienyrittäjät. Kun kilpailu on kuollut, nostan hintoja ja annan rahan valua käsiini. Näin tein noin 50 pienyrittäjästä työttömän.
11.10.07 23:00
<aGani> turha
11.10.07 22:27
<kypärä224> Se on bisnestä, mistä luulette että noi on rahansa hommannut jos ei bisneksellä.
11.10.07 22:12
<labani> Ja voisiko joku vastata, milloin vapaaehtoisesta on tullut pakollista? En allekirjoita, koska ihmisten omaa tyhmyyttähän tuo jo on...
11.10.07 22:07
<VapaaRotta> Siis ihan järjetön adressi, vaikka "leijonat" vievät kyllä liian ison osan tuotosta, niin ne kuitenkin ottaa riskin samalla. Muutenkin tuohon globalisaatioon vedoten pitäisi samalla boikotoida satoja muita yrityksiä Suomessa...
11.10.07 21:34
<labani> SIIS TÄH?!? En ymmärrä. Mikä pakko ohjelmaan on osallistua? Järjen käyttö on sallittua, joskus jopa suotavaa.
11.10.07 18:33
<bztz> Mutta siihen ei sitten ole pakko suostua. Itsekkin kyllä vähän monttu auki tuota ohjelmaa katsoin kun leijonat ottivat 80% rahoista itselleen. Reilupeli, mutta ei ole pakko suostua jos ei halua.
11.10.07 18:20
<Teuvo> "Nämä Leijonat "ryöstävät" hyviä ideoita itselleen pilkkahintaan ja jättävät idean "isät" nuolemaan näppejään ilman minkäälaista vaikutusmahdollisuutta." Olen täysin samaa mieltä.
11.10.07 18:20
<PenZon> Noniinno... En sitten tiiä. Vaikee voi olla sijottajia löytää muutenkaan.
11.10.07 18:15
<varajeesus> Kapitalistisikoja. Jo pelkästään nimi Leijonankita huokuu synkkää, satanistista ja ahnetta kokoomuslaisuutta.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Tölkkitaidetta

9779 katselukertaa

Mr. Fastfingersin kitarakoulu

11674 katselukertaa

Leijonan pehmeä puoli?

16187 katselukertaa

Teslakäämi-kitaravahvistin

13487 katselukertaa

Munkkitappelu!

7465 katselukertaa

Omituisia kitaroita.

9217 katselukertaa

Rokkitähdet ennen ja nyt.

12664 katselukertaa

Uusi Rock Band 3 Pro-kitara

7895 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.