Quantcast

Soldiers Of Odin looking at things

blogi

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Soldiers Of Odin looking at things | blogi

Julkaistu: 4.7.2016 12:16

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

3.25 / 5 (18 ääntä)

Soldiers Of Odin looking at things | blogi

Kommentit

12.07.16 19:22
<aksutus> Hyvä että niitä on 200, vai joko tää järjestö on kuolemassa muutenkin?
-5
07.07.16 14:13
<nytjo> Olisi hauskaa jos tuon järjestön jäsenten määrä kasvaisi pienessä ajassa jonnekin 200k asti. Voisin melkein itsekin liittyä harrastuksen puutteessa. Noihin perse-selfieihin en kyllä ottaisi osaa. Mitenköhän paljon jäseniä saisi kerätä, ennen kuin valtio kriminalisoisi koko homman peläten sisällissodan kaltaista tilannetta?
-5
07.07.16 10:49
<TinQQ> Vasemmistolaisuuden syöpä on pesiytynyt senverta syvälle tähän maahan, että pian ei ole muuta vaihtoehtoa kuin euthanasia koko valtiolle. Koskaan aikaisemmin itsenäisyys, suomalaisuus, ahkeruus, menestymisen tavoittelu taikka "omillaan pärjääminen" ollut yhtä heikosti arvostettua kuin tänäpäivänä. Nämä arvot kun yhteiskunnasta katoaa, se tuhoutuu. Tästä maasta ei tätä vauhtia jää kuin rauniot vuosikymmenten päästä. Vauraus muuttuu läjäksi oleskelevia nuoria aikuisia, joiden vakaamus estää heitä elättämästä itsensä. Suomalaisuus ja sen ylläpitäminen loukkaa vähemmistöjä, maanpuolustus rasismia
-1
07.07.16 10:44
<TinQQ> Kyllä tässä nykyajan menossa Suomessa on vaan senverta monta asiaa pielessä ja senverta vähän kiinnostusta kansan osalta näihin todellisiin ongelmiin, että ehkä olisi vaan tarvetta sille todelliselle pohjakosketukselle, josta seuraavasta shokista aukeaisi ihmisten silmät ja sulkeutuisi vassarihippien suut. Kiinnostusta on vaan kaiken maailman jonninjoutavien minimaalisten tasa-arvokysymysten jahkailuihin kun paloMIES on nykyään ongelmiallien ammattinimike yms. Vedetään sitten konkurssi valtiona, jonka jälkeen leikataan 50% valtion budjetista pakon edessä ja katotaan kuka sitten nauraa
-4
07.07.16 10:41
<TinQQ> Gekko55 Joo, tuttu linkki :)
06.07.16 23:42
06.07.16 15:58
<TinQQ> Herää kysymys miksi näistä soldiers of odineista uutisoidaan niin paljon vaikka eivät he nyt ihan oikeasti taida syyllistyä rikoksiin toiminnassaan? Herää kysymys kuka niitä uutisia tekee ja onkohan se kenties poliittisin motiivein ajojahtia? Onkohan kenties kyseessä RASISMI eri mielipiteen omaavia henkilöitä kohtaan?
06.07.16 08:53
<Mandula> Kukaan ei ole huolissaan siitä, miksi tämmöisiä katupartioita ylipäätään syntyy.. Ei niitä tyhjästä synny. Ehkä jotkut vaan tykkää lääppijöistä ja raiskareista ja mamujengeistä niin pitäähän niiden vastavoimia vastustaa.
05.07.16 13:46
<Gekko55> On se kumma kun tämä on nyt niin hirveä asia ja poliisit sanoo että ei ole kansalaisten asia katsoa muiden perään, vaikka Valkeakoskellakin on toiminut vuosikymmeniä Jeesustelijat(jotain uskovaisia bussilla kaupungilla ja joskus he olivat vuokranneet tilat keskustassa jossa tarjoilivat kahvia ja keksiä) ja yönusva-niminen ryhmä jotka katsovat nuorten perään viikonloppuisin.
05.07.16 13:41
<Gekko55> TinQQ Ja väkivaltaisia rikollisia jotka etsivät ihmisiä joita voi hakata... Tosin yksikään katupartio ei ole tainnut hakata yhtään ketään partion aikana ja nämä partiot ovat tainneet jatkua jo jonkin aikaa, mutta eihän faktat taida olla vihervasemmiston juttu.
16
05.07.16 13:23
<TinQQ> On tää kyllä niin hauskaa kun nämä meidän ennakkoluulottomat maailmanparantajat toitottavat sitä miten ketään ei saa tuomita ihonvärin, etnisen taustan, kulttuurin yms vuoksi, paitsi katupartiot, sillä KAIKKI KATUPARTIOIHIN OSALLISTUVAT OVAT RASISTEJA! :,D
18
04.07.16 18:13
<Arkki> Onhan tää parempi idea kuin Ylen Jedi imitaatio siitä, miten estää raiskaamiset.
13

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

World’s first true subwoofer

18767 katselukertaa

Complilation of bombs

8175 katselukertaa

Painting of Tica by Dru Blair

57518 katselukertaa

Rock'n Roll Hall Of Fame.

9011 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.