Quantcast

Sääliksi käy tolkun ihmisiä

Turvapaikanhakijoiden oikeuksien perääminen on jo paljastanut, että Suomesta löytyy hetkessä asunnot yli 30 000 maahanmuuttajalle, mutta ei 7 000 suomalaiselle asunnottomalle. Vastaanottokeskuksiin palkattiin 2 000 sairaanhoitajaa, perushoitajaa ja apuhenkilöstöä, joita ei saada millään rahalla töihin Pohjois-Suomen terveyskeskuksiin.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Sääliksi käy tolkun ihmisiä | Turvapaikanhakijoiden oikeuksien perääminen on jo paljastanut, että Suomesta löytyy hetkessä asunnot yli 30 000 maahanmuuttajalle, mutta ei 7 000 suomalaiselle asunnottomalle. Vastaanottokeskuksiin palkattiin 2 000 sairaanhoitajaa, perushoitajaa ja apuhenkilöstöä, joita ei saada millään rahalla töihin Pohjois-Suomen terveyskeskuksiin.

Julkaistu: 4.2.2016 09:59

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

4.47 / 5 (18 ääntä)

Sääliksi käy tolkun ihmisiä | Turvapaikanhakijoiden oikeuksien perääminen on jo paljastanut, että Suomesta löytyy hetkessä asunnot yli 30 000 maahanmuuttajalle, mutta ei 7 000 suomalaiselle asunnottomalle. Vastaanottokeskuksiin palkattiin 2 000 sairaanhoitajaa, perushoitajaa ja apuhenkilöstöä, joita ei saada millään rahalla töihin Pohjois-Suomen terveyskeskuksiin.

Kommentit

29.02.16 08:34
<pikkumusta> pullistuma ei linkkiä enää voi lukea kun tieto on vanhentunutta, lue suvakit on vaatinu poistaan ettei tuu vihapuheita. perkele.
24.02.16 20:31
<petsboy> Ei jumalauta!! Tehkää nyt joku jo jotain että tänne ei tule sama meininki kuin esim tuonne tai ruotsinmaalle! Ohhoh
22.02.16 08:48
<Necrophobic> "Asunnot" eli vastaanottokeskukset eikä mitään kunnon kämppiä, vaikka pointti tietenki oli se, että miksei meidän omille asunnottomille oli raskittu järjestää edes vastaavanlaista tilaa? Nyt myös vähän kiinnostaa, että kuinka monta asunnotonta Suomessa on ja kuinka moni niistä viettää yönsä roskakatoksissa tai rappusissa
12.02.16 13:57
08.02.16 23:34
<mundo> Voi sitä miinusta toki antaa, mutta tämän blogin mielipide on perustuu liikaa tunteisiin, ja perustuu liikaa yhteen näkökulmaan
08.02.16 23:33
<mundo> Täytyy sanoa että huonosti tehty BLOGI. Mielipiteet vanhusten hoidosta puuttelliset. Sanon asiaan lyhyesti: Vanhusten eläkkeet pienet, hoitokustannukset(kunta maksaa) todella isot. Vanhuksia ei halvalla hoideta. Asunnottomat: kaikki viralliset asunnottomat eivät ole asunnottomia: Nuoret jotka nukkuu toisten sohvilla, nirsot jotka ei ota asuntoa vastaan, Narkkarit joita kukaan taloyhtiö ei halua.
-6
07.02.16 00:09
<varivirva> Mutta mistä löytyisi se toimittaja joka ottaisi asiakseen tutkia tämän ja löydä madon luvut pöytään?
05.02.16 23:00
<Petapeutti> Päivästä toiseen on vaan paskempi fiilis. Eikä se johdu maahantulijoista, vaan se johtuu noista maahantulijoita mielistelevistä ja veronmaksajia väärinkäyttävistä muka-samarialaisista. Odotan melkein lapsen innolla sitä hetkeä, kun se huumori loppuu riittävän monelta ja alkaa tulla muutosta asioihin. Siihen menee kuitenkin niin putkä aika, että taidan sillä välin juoda ihan vitun pitkän kaljan niin vikkelään kun kurkku vetää.
21

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Valapäivän Hyökkäyskäsky

26799 katselukertaa

ohjushyökkäys toimistossa

11227 katselukertaa

Cyril Takayama - Illuusioita

10502 katselukertaa

Alkoholin väärinkäyttöä

14822 katselukertaa

käytännön pila :)

19818 katselukertaa

Käytännönpila vesisängyllä

17616 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.