Quantcast

Oikeaa asiaa "nollatuntisopimuksista"

Saavutetuista eduista on tietysti aina vaikea luopua tässä kommunistisessa tasavallassa, mutta älkää nyt hyvät ihmiset ajako maata entistä syvempään suohon. Työmarkkinat muuttuvat, muuttukaa tekin. Tai onhan aina vaihtoehtona tietysti muuttua esim. Kreikaksi tai Somaliaksi.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Oikeaa asiaa

Julkaistu: 21.3.2015 20:13

Kommentit: 4 kpl

Tarkastaja: kido

1.25 / 5 (18 ääntä)

Oikeaa asiaa "nollatuntisopimuksista" | Saavutetuista eduista on tietysti aina vaikea luopua tässä kommunistisessa tasavallassa, mutta älkää nyt hyvät ihmiset ajako maata entistä syvempään suohon. Työmarkkinat muuttuvat, muuttukaa tekin. Tai onhan aina vaihtoehtona tietysti muuttua esim. Kreikaksi tai Somaliaksi.

Eniten ääniä saaneet kommentit

23.03.15 19:24
<shoon> Alan heti puoltaa 0-tuntisopimuksia, kun vuokrasopimuksiin aletaan kirjata kevennysperusteeksi se, ettei ole oikein tullut työtunteja tässä kuussa. Samalla muutkin laskut voisi jättää maksamatta, jos ei ole tullut työtunteja. Jos ei kuulosta fiksulta, saa ehdottaa parempaa. Nuo "kymmenettuhannet" työpaikat eivät ole minkään arvoisia, jos niillä ei elätä itseään.

Kommentit

25.03.15 14:06
<madeleine> Vaihtoehtona muuttua Somaliaksi. :D :D :D Eikös Somaliasta juuri puutu kokonaan työehtosopimukset, ammattiliitot, korkea verotus ja muut työmarkkinoiden jäykkyydet? Kumma juttu ettei tämä liberalistien unelmayhteiskunta ole vielä noussut maailman johtavien talousmaiden joukkoon.
24.03.15 12:21
<BBanger> Yrittäjät yrittää. Tuon linkin takana olevan tekstin asia-arvo on noin 5%. Jos firma on valmis tekemään 0-tuntisopimuksen, ei työnteolle ole tarvetta. Piste. Normaalit ihmsiet valitettavasti kuluttavat asioita elääkseen, kuten ruokaa, sähköä, nestettä, vaatteita jne. Ei ihminen voi päättää että "Hei, tässä kuussa ei tunnu yhtään siltä että pitäisi syödä".
13
23.03.15 19:24
<shoon> Alan heti puoltaa 0-tuntisopimuksia, kun vuokrasopimuksiin aletaan kirjata kevennysperusteeksi se, ettei ole oikein tullut työtunteja tässä kuussa. Samalla muutkin laskut voisi jättää maksamatta, jos ei ole tullut työtunteja. Jos ei kuulosta fiksulta, saa ehdottaa parempaa. Nuo "kymmenettuhannet" työpaikat eivät ole minkään arvoisia, jos niillä ei elätä itseään.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Uskovaisilla on asiaa.

28453 katselukertaa

Mamu puhuu asiaa alkoholista.

6605 katselukertaa

Asiaa 9/11 iskujen seurauksista

6967 katselukertaa

Kaverin reissu kaakkois aasiaan

4237 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.