Quantcast

Mielisairas Suomi

Blogikirjoitus nykypäivän Suomen työhön pääsemisen helppoudesta, tai itseasiassa kuinka hankalaksi kaikki on tehty.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Mielisairas Suomi | Blogikirjoitus nykypäivän Suomen työhön pääsemisen helppoudesta, tai itseasiassa kuinka hankalaksi kaikki on tehty.

Julkaistu: 2.7.2014 10:00

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: kido

4.75 / 5 (18 ääntä)

Mielisairas Suomi | Blogikirjoitus nykypäivän Suomen työhön pääsemisen helppoudesta, tai itseasiassa kuinka hankalaksi kaikki on tehty.

Eniten ääniä saaneet kommentit

04.07.14 10:51
<largehc> voipojux jos vielä saatais poliitikoille pakolliset psykologiset testit, ettei niitä psykopaatteja päästettäis pääministeriks..
02.07.14 17:17
<largehc> Ovelasti on viety vapaus tässä maassa yrittämiseltä, kun suuryritykset voivat rauhassa vallata jokaisen alan täältä. Niillä kun ei ole puutetta rahoista ja määräykset ei haittaa.

Kommentit

04.07.14 22:15
<lanttuloota> puolustusministeriksi suomeen kyllä pääsee, vaikkei ole armeijaa käynyt ja liikenneministeriksi ajokortiton
23
04.07.14 10:51
<largehc> voipojux jos vielä saatais poliitikoille pakolliset psykologiset testit, ettei niitä psykopaatteja päästettäis pääministeriks..
03.07.14 02:01
<voipojux> Toisaalta kun ihmiset sitten tottuvat näihin kaikkiin lupiin, vaatimuksiin ja standardeihin, niistä poikkeaminen aiheuttaa aina "vai että leikkisetä" - tyylisiä reaktioita. Eihän se nyt käy, että puuta käytetään normaalirakentamiseen(esim. seinälauta, ei lujuusmitoitetut palkit), ellei sitä ole laatusertifioitu.
03.07.14 01:59
<voipojux> Kun halutaan ehkäistä kaikki riskitilanteet, niin lopputulos on tämä. "Leikkisetä" ei ehkä ennen vaatinut 34 eri pätevyyttä, turvallisuusselvitystä ja muuta lupaa päästäkseen hommiin, mutta toisaalta väärinkäytökset olivat siltikin marginaali-ilmiö. Merenkulkualallakin erilaisten pätevyys- lupa- ja muiden ihmeellisten kurssivaatimusten kirjo alkaa olla melkoisen huima. Totesin konkreettisesti, että työttömällä ei ole varaa lähteä töihin, koska pelkkien lupien ja pätevyyskirjojen uudistaminen trafilla olisi maksanut yhteensä yli 500 euroa, ja kyse oli pelkästään miehistöpätevyyksistä.
02.07.14 17:17
<largehc> Ovelasti on viety vapaus tässä maassa yrittämiseltä, kun suuryritykset voivat rauhassa vallata jokaisen alan täältä. Niillä kun ei ole puutetta rahoista ja määräykset ei haittaa.
02.07.14 16:56
<largehc> Oishan se kiva jos sais töitä, mutkun ei saada, kun ei pysty maksaa palkkaa, koska jos maksaa palkkaa niin mennään vararikkoon.
02.07.14 15:42
<avv> Vai että ihan leikkisedäksi päiväkotiin
-4

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Klikkaa Suomi kärkeen

19063 katselukertaa

suomi ykköiseksi

28645 katselukertaa

Huuda Suomi EM-Lopputurnaukseen

8655 katselukertaa

Simpsonit-leffan suomiäänet

17086 katselukertaa

Suomi vs Venäjä

12748 katselukertaa

Hyvä Suomi!

17747 katselukertaa

Zeitgeist (suomi sub)

21631 katselukertaa

Suomi24 täytettiin paskalla

14016 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.