Quantcast

Tutkija: Armeijalle lisää rahaa tai koko maan puolustuksesta on luovuttava

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Tutkija: Armeijalle lisää rahaa tai koko maan puolustuksesta on luovuttava

Julkaistu: 27.1.2014 13:16

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: kido

2.13 / 5 (8 ääntä)

Tutkija: Armeijalle lisää rahaa tai koko maan puolustuksesta on luovuttava

Kommentit

09.02.14 13:18
<sikamaster> Jos jokin on kallista niin valloituksen estämisen yrittäminen. Ja ne rahat menee ihan hukkaan kun ei sitä valloitusta pysty mitenkään estämään. Sissisota vastarintaliikkeen muodossa olisi paljon kustannustehokkaampaa. Jos jotkin Afgaani-lammaspaimenet on saaneet kahta maailman suurinta armeijaa kyykytettyä vuoron perään vuosikymmeniä niin luulis meiltäkin onnistuvan. Armeija on vain rahaa polttava myytti...
01.02.14 11:58
<jobbeli> Tottahan se on ettei Suomi pystyisi Venäjää pysäyttämään, jos se täänne päättäs paukata. Ideana onkin tehä sen nii kalliiks ettei se ihan heti kannata. Mut ihan niinku metsien mies sano, kun joka jannu on saanu peruskoulutuksen aseiden käyttöön, ja tällä määrällä korpea, Suomen miehittäminen olis pirun tuskasta...
28.01.14 15:13
<Theggis> USA muutenkin tekee Suomesta vain bufferivyöhykettä Venäjää vastaan, jotta Venäjän huomio on jossain muualla kuin Lähi-idässä. Suomalaiset poliitikot, rikkaat ja byrokraatit ovat yhteistuumin myyneet lähes koko maan amerikkalaisille.
28.01.14 15:12
<Theggis> Täyttä hölynpölyä. Suomen armeijan olemassaololle ei ole yhtään hyvää syytä. Suomella ei ole mitään potentiaalisia uhkia, ellei Suomi ärsytä Venäjää. Mitä enemmän Suomi ostaa Hornetteja ja muuta paskaa USA:lta, sitä enemmän Venäjä ärsyyntyy. Ja jos Venäjä todella haluaa puskea Suomeen, ei siinä pari vanhentunutta Hornettia ja Leopardia paina mitään!
-5
28.01.14 00:45
<Kanakotka> Salonius-Pasternak taas vauhdissa. Täysin seko ukko, ja haluaa suomen verovaroista samanlaista käyttöä armeijalle kuin usassa...
28.01.14 00:40
<nmpho> kaikenmaailman maget ja viljamit sekä hermannit on aivan päteviä puolustaa suomee ku käyvät eka armeijan.. :D
27.01.14 15:24
<Metsien_mies> Nikotiini, luulis että jenkkien ylivoimaisella teknologialla ja budjetilla niin kaikki sodat mihin se on lähtenyt mukaan pitäisi olla ohi parissa päivässä, mutta mites onkaan. Samalla taktiikalla kuin vietnamilaiset ja lähi-idän porukka sotii niin Suomikin voisi pärjätä jopa venäjälle, eli sissi armeijalla ja tekemällä yksittäisiä pieniä ja nopeita hyökkäyksiä ja miinoittamalla heidän kulkureittinsä
12
27.01.14 14:35
<Vauhtimokka> kirkollis veron lähettäisin mielelläni vapaaehtoisesti puollustusvoimien varoihin
13
27.01.14 14:05
<Metsien_mies> jalkaväkimiinoista luopuminen oli paha virhe
16
27.01.14 14:03
<Nikotiini> Niinhän se on, että tää suomen armeija on aikamoinen vitsi. Varsinkin tuo pakkoarmeija tuntuu turhalta, kun ei me tätä maata esim venäjää vastaan voida puolustaa tuntia kauempaa.
-1

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.