Quantcast

Varusmiesjohtaja tuomittiin nöyryyttävästä simputuksesta sakkoihin

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Varusmiesjohtaja tuomittiin nöyryyttävästä simputuksesta sakkoihin

Julkaistu: 12.6.2013 08:47

Kommentit: 25 kpl

Tarkastaja: Jaappo

4.44 / 5 (8 ääntä)

Varusmiesjohtaja tuomittiin nöyryyttävästä simputuksesta sakkoihin

Kommentit

20.06.13 12:59
<Ayz> <andy82> "koska minulla oli perseestä niin teilläkin täytyy olla, oli se tarpeetonta tai ei". Nykyarmeija on yhdyssana. Kielioppia opetetaan peruskoulussa.
15.06.13 09:35
<andy82> no voi voi!eikö nyky pleikkaripellet kestä jos joku huutaa ja vähän käskee!vois olla se sivari parempi vaihtoehto jos EI NYKY armeijaa saa käytyä ilman ITKUA.
-2
14.06.13 13:38
<skandaali1325> Nauran aina näillä sillon kun minä olin armeijassa niin oli vähän kovempi meno jutuille. Siis mitä vittua maket, onko se nyt niin hieno asia että siellä oli rankempaa ja muuta paskaa.
13.06.13 18:22
<Tursmo> Kaveri tuomittiin käräjäoikeudessa vain sen takia, koska hän oli kerennyt kotiutua ennen sisäisen tutkinnan loppuun saattamista. Kun kaveri pääsi siviiliin, ei häntä voitu oikein enään armeijan säännöillä rangaista.
13.06.13 14:57
<Juzu89> Kun se paska nyt on pakko käydä läpi niin olishan se kiva jos siel ei hirveesti olis mulkkuja tekemässä siitä vielä vähän kivempaa.
13.06.13 14:22
<mazaroth> Tämmöistä neitipaskaa se nykyään on, mitä järkeä edes porukan käydä koko saatanan pikkulasten leikkitarhaa läpi, kuitenkin kun sotasyttyisi, kukaan meistä olisi kiinnostuneita ja vaikka olisikin, olisimme jo vallattuina alle päivässä.
-1
13.06.13 07:31
<Kppoju> Rectus: Veikkaan, että ei armeijan sisäisesti oo minkäänlaista halua muutokseen tossa suhteessa niin käräjäoikeuden kautta on nyt asetettu jollain tavalla uskottava pelote tulevaisuuden varalle.
12.06.13 17:13
<jokse> Ite sillon, jos oli ryppyä niin korostin sitä jotta ne huomais mikä oli vikana ja ehkä vois jopa oppia jotain, en nähnyt punkan kokonaan räjäyttämisessä mitän ideaa, ellei nyt ihan selvästi kaikki ollu siinä punkassa ihan pielessä T: 2/10 kersantti
12.06.13 16:21
<soldat> Voi vittu sentään mihin armeijakin on menossa... Lycka till vaa sit ku nää nykyiset adhd jonnet tulee armeijaikään, kun on totuttu olemaan ilman kuria jo ala-asteelta asti.
12.06.13 14:28
<PenZon> Mitä vikaa on punkan räjäyttämisessä? Se on ihan oikein jos ei alokas edes yritä.
12.06.13 12:36
<ASDPEELO> Bolleny, montako kertaa olet saanut bannin?
12.06.13 12:23
<ExtremeDigital> Kyllä suomalaisen sotilaan tärkein taito on osata pedata ne sängyt ja siivota huone hyvin(ainakin oman koulutuksen perusteella). Pystyy sitten valloittajat nukkumaan tyytyväisinä, varsinkin kun itse siirrytään pois tieltä ja leiriydytään metsiin. Annetaan niille mukavat olot ja siirrytään vaan hissukseen pois tieltä. Tämän olettaisin olevan suomen puolustus-strategia
12.06.13 12:22
<Accure> Meillä lensi parhaimmillaan punkkavermeet ikkunasta pihalle, eikä me siitä suututtu. Nauratti vaan.
12.06.13 12:02
<keivei> Jos se punkka o selvästi huonosti pedattu, kyllä se on ihan normaali käytäntö että se teetetään uusiksi. Jos yks kaveri ei osaa sitä punkkaansa pedata, kyllä se toistojen kautta oppii.
12.06.13 11:57
<lucaz> Ehdotankin että liitytään venäjän puolustusvoimiin niin loppuu perseily ja on vahva puolustus eteläeuroopan maita vastaan.
-2
12.06.13 11:54
<Rabbitman> <ALmightyAL> Mee vittuun täältä kommentoimasta.
-2
12.06.13 11:51
<Veli-pekka> Missä on huumori/itsehillintä.? Just tällästä paskaa mitä ihmiset harrastaa: väitellään vaan siitä kenellä on oikeus, ja sitten ollaan käräjillä milloin mistäkin turhasta.
12.06.13 11:10
<ALmightyAL> Vittu mitä paskaa. Vois lopettaa koko armeijan suoraa suomesta jos tällasta alkaa olemaan.
12.06.13 11:09
<shoon> Tärkeä oppitunti kaikille varusmiesjohtajiksi aikoville: tasan näin paljon teidän puolia pidetään oikeastaan missään asiassa. Edes tällaista asiaa ei saada hoidettua sisäisesti, vaan heitetään suoraan käräjille. t: alikki
12.06.13 09:48
<eehee> <turpasauna> joo ja onhan seki hyvä, että koulukiusatut mikkilaaremit pääsee ees kerran elämässään kyykyttämään muita. Olis kyllä mielenkiintosta tietää miten tämmönen on voinu mennä aina käräjäoikeuteen asti. Eikö tommosta ois voinu sopia jotenki muutenkin.
12.06.13 09:35
<turpasauna> no huh huh... kyllä se ihan hyvää tekee noi punkan räjäyttämiset. Pikku vilpuri-joonatan-ernot näkee että maailma ei aina oo reilu
-1
12.06.13 09:33
<suklaarusina> Onhan se hyvä, että on alettu karsia turhaa pelleilyä pois armeijasta, ehkä siitä jotain järkevää vielä saadaan aikaan, mutta tarviiko oikeasti alkaa tuomitsemaan sakkoihin jossain käräjäoikeudessa..?
27
12.06.13 09:01
<largehc> Vitun vittu, mitäs saamarin simputusta tuo muka on? Jos jengi perseilee niin tietty siitä pitää rankasta :D
12.06.13 08:54
<timpani> Hah! Jumalauta, ei helvetti. Meillä poksahteli koko p-kauden ajan punkat joka päivä aamiaisen aikana. :D ei saanu alikit sakkoja ei... ja vielä muka "nöyryyttävää"... haistakaa nyt....
22

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kuollut mies tuomittiin..

8620 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.