Quantcast

Ruumiit Everestillä

Mt.Everestin rinteille kuolleiden ruumiit, jotka kovien olosuhteiden takia ovat vieläkin näkyvillä.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Ruumiit Everestillä | Mt.Everestin rinteille kuolleiden ruumiit, jotka kovien olosuhteiden takia ovat vieläkin näkyvillä.

Julkaistu: 13.5.2013 23:07

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Arab

4.45 / 5 (18 ääntä)

Ruumiit Everestillä | Mt.Everestin rinteille kuolleiden ruumiit, jotka kovien olosuhteiden takia ovat vieläkin näkyvillä.

Kommentit

14.05.13 11:03
<Askila> <ceesar> milläs tuolta kannat? ei oo mitään helppoa keinoa kuljettaa ruumiita varsinkaan yhtään vanhempaa, ruumis hajoaa.. ja missään säkissäkään taikka raahaten ei onnistu kun ei voi hengittää syvään (hengästyä).
14.05.13 10:36
<Kapa53> Meikäläisen vartalo löytyis varmaan jo alle 10 metrin noususta, tällä peruskunnolla ei paljo vuoria valloiteta
19
14.05.13 09:37
<Kepee> Ja kohta on iltalehdessä...
14.05.13 09:12
<kahvisetä> Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Olis kannattanu vaan jäädä kotiin.
14.05.13 02:28
<Migus> Ei ole kokemusta mt.Everestistä, mutta luulisin kuolevan ihmisen vierelle pysähtymisen joksikin aikaa olevan lähestulkoon yhtä riskaapeliä, kuin auttamisen. Sen takia toiset kiipeilijät jatkavat matkaa pysähtymättä vaikka karua se onkin..
14.05.13 00:51
<ceesar> Rankkaa touhua ja rankat olosuhteet, mutta miks noita ei käydä keräämässä pois? Käsittääkseni liikenne rinteellä on jopa "vilkasta"?
14.05.13 00:40
<WremahThD> Jos itse kiipeäisin tuonne ja törmäisin kuolemaisillaan olevaan ihmiseen, niin en kyllä jättäisi tätä vain siihen. Enkä tällä tarkoita sitä että yrittäisin pelastaa häntä, vaan että olisin hänen vierellään elämän viimeiset hetket. En voisi vain kenenkään antaa kuolla yksin. Mieluummin vaikka sitten tuntemattoman käsivarsille kuin ikiuneen hankeen ilman kenenkään läsnäoloa.
14.05.13 00:02
<Tohveli> Pahoittelen tilan käytöstä mutta siinä vähän taustaa. Lukekaa alemmasta ylöspäin niin kuulostaa järkevämmältä: apparently the other climber with her, her husband, had also left her alone on the mountain and gone for help after she had fallen and couldn't be moved -- but he fell off a cliff on the way down and died."
14.05.13 00:01
<Tohveli> They stayed with her for over an hour as she got worse and then went unconscious. They knew if they stopped moving they would also run out of oxygen and die of exposure, and they couldn't move her, so they turned around and went back down the mountain to base camp to call for help (even though they knew that help would probably be too late). By the time help arrived, the woman was dead. They went home, raised money for a return trip, and then went back to attempt to bury her.
18
14.05.13 00:01
<Tohveli> "I was curious and did more research. Turns out the climbers in question were on their way up, found the dying woman, Francys. She had climbed the mountain without an oxygen tank, which was why she was in such bad shape. Anyway, she had stripped herself down to her thermals (because she was hallucinating, assumably). They found her clothes and dressed her and tried to warm her up, but couldn't get her to the point where she was coherent or recovering at all. Then they tried to carry her but couldn't successfully do so for any distance. They stayed with her for over an hour as she got worse and
14
13.05.13 23:57
<Laitala24> Ei tainnut kukaan pakottaa kiipeämään.. Karu toteamushan tämä on, mutta arcleas tämän summasikin: jokainen tiesi riskit ennen lähtöään.
13.05.13 23:49
<Esaj2> Aika mielenkiintoista, että porukkaa on jätetty kuolemaan, koska on pelätty oman hengen puolesta. Aika monta sankaritarinaa on kuitenkin saanut lukea eri sodista, kuinka yhtälailla lähes mahdottomista tilanteista on onnistuttu pelastamaan porukkaa omasta hengestä välittämättä. Siitähän se sanontakin tulee: "We don't leave our people behind". En tietenkään väitä, etteikö sodissakin olisi jätetty porukkaa kuolemaan.
13.05.13 23:48
<The enclave> Miksi pitää kiivetä?
13.05.13 23:16
<arcleas> melko rankkaa settii ollu varmaa toi kuolemaan jättäminen mut eiköhä jokane riskinsä ole tietäny ennen lähtöä!

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Heurekassa oikeita ruumiita

5607 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.