Quantcast

Vain Suomessa vihataan lapsia

Vain Suomessa vihataan lapsia

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Vain Suomessa vihataan lapsia | Vain Suomessa vihataan lapsia

Julkaistu: 9.11.2012 18:16

Kommentit: 40 kpl

Tarkastaja: Arab

3.61 / 5 (29 ääntä)

Vain Suomessa vihataan lapsia | Vain Suomessa vihataan lapsia

Kommentit

11.11.12 18:02
<testis> "ymmärsin moukkamaisuuteni vasta tultuani itse isäksi"... joopa joo, tuo lause lopussa selitti kaiken... ainahan niitä jaksaa kuunnella kun on oma lehmä ojassa...
11.11.12 14:43
<kimmmo> Nyt kun minä sain lapsen niin teidän pitää sietää lasten parkunaa. Rikulla hyvin itsekkään sulkeutunut maailmankatsomus
11.11.12 12:27
<Galeazzo> <Presidentti> truly :)
11.11.12 09:05
<Presidentti> <Galeazzo> brofist
11.11.12 01:11
<WremahThD> <TapTT> sekä sääntöjen olemattomuudella. Opettajat kärsivät järkyttävästä henkisestä stressistä painiessaan tämän ongelman kanssa. Ongelma ei ole pelkästään se ettei nuorille aseteta rajoja, vaan se että kun heitä ojentaa, niin opettajat alkavat saada tappouhkauksia vanhemmilta. Tästä ollaan uutisoitukin, vaikkain hyvin prosentuaalinen määrä siitä mitä oikeasti tuolla tapahtuu. Ei voida enää vain istua ja väittää että kaikki on hyvin, kun jokin jossain mättää ja todella pahasti. Jos siltä haluaa sulkea silmänsä niin sitten tehköön niin, mutta minusta tuntuu että tämä keskustelu jämähtää vähän.
-1
11.11.12 01:08
<WremahThD> <TapTT> Minulla ei ole mitään jonneja vastaan, minulla on vastaan niitä joiden käytös ylittää kaikki hyvät tavat. Minulla on itselläni tuttuja niin opetusalalla kuin nuorisoalalla, tiedätkö mikä on nykyajan ongelma? Heille ei ole koskaan asetettu rajoja tai sääntöjä. Ongelma syntyy siinä vaiheessa kun nuori tulee jonnekin kerhotilaan ja siellä onkin vastassa sääntöjä. Joten ei, minulla ei ole mitään nuoria vastaan, minulla on paljonkin vastaan tätä modernia yhteiskuntaa, joka pakottaa lapset kasvamaan aikuisiksi jo lapsina, joka sekoittaa heidän päänsä rajojen puutteella -->
-2
10.11.12 23:33
<TapTT> Sananvapaus, niin sitä ei aina ole pakko käyttää jokaisen asian kohdalla. On myös mahdollista säännöstellä kiukkuaan ja päästää sen ulos vasta kotona, kuin jollekin viattomalle lapselle, tai heidän vanhemmilleen. Loppujen lopuksi se mekkala on pieni haitta siinä 10 minuutin matkalla johonkin ja jos se häiritsee niin paljon, ettei kestä, niin voi laittaa korvatulpat tai kuunnella musiikkia. Jälkiedittinä vielä: Rikun otsikko oli taatusti tahallisen provosoiva ja jos lukee itse artikkelin, niin pitäisi sen myöskin tajuta.
10.11.12 23:32
<TapTT> Wremahthd, sulla nyt tuntuu olevan jotain jonneja vastaan. Ajattelepa omaa nuoruuttasi, teitkö typeriä asioita? Istuitko siellä dösän perällä hiiren hiljaa vaikka olisi kiukuttanutkin, koska pelkäsit? Edelleenkin, tässä puhuttiin siitä, että Suomessa kauhistellaan itkeviä vauvoja ja leikkiviä pikkulapsia, vaikka se kuuluu siihen ikään. Ei murrosikäisistä lapsista. Toisissa kulttuureissa itkevää vauvaa kestetään, koska se kuuluu hyviin tapoihin, vaikka miten paljon se mekkala ärsyttäisikin. Täällä ehkä on liian valivalimeininki, eikä mitään jakseta sietää. Ei ymmärretä sitä, että vaikka on...
-1
10.11.12 22:48
<Modiglian> <wremahthd> sanoit nimenomaan näin. "en näe monissa muissa maissa kuin näissä perkeleen "hyvinvointivaltioissa", että nuoret hakkaavat ja ryöstävät vanhuksia." vastasin siihen. Nyt jos muutatkin puheenaihetta ja vertaat näitä "perkeleen hyvinvointivaltioita" keskenään niin jälleen verrataan vaikkapa suomi vs ruotsi. Edelleen menee meillä paremmin. Suomea on aivan turha verrata kiinaan, japaniin ja koreaan joissa on kulttuuri niin erilainen, että kyseiset maat voisivat yhtä hyvin sijaita marssissa. Niin eikä noissakaan maissa niin hyvin asiat ole kuin sinä tunnut luulevan, eikä siihen tar
10.11.12 22:04
<Orgasmatron> Suomessa ollaan myös kateellisia köyhille sossupummeille ja vangeille.
-2
10.11.12 20:34
<Galeazzo> Ja tosiaan, vapaasta kasvatuksesta... <presidentti> perustelee kantansa hyvin. "siat pellossa"- tyyli (asioihin puuttumattomuus) ei ole mikään hyvä tapa kasvattaa ketään; vaikka kasvatus olisi vapaata, ei se tarkoita etteikö rajoja olisi. Kasvatuksen pitää nimenomaan olla moraalista ja dialogipohjaista (omasta mielestäni). Väkivallalla kasvattaminen luo vaan lapselle mielikuvan ympäristöstä jossa väkivalta on hyväksytty työkalu asioiden ratkaisemiseen ---> not good...
10.11.12 17:05
<Presidentti> <WremahThD> jep, mutta rajansa kaikella. Kyllä lapsille saa kuria pitää mutta rajansa kaikella. Itse annoit esimerkin vapaasta kasvatuksesta jossa ollaan mukuloiden annettu olla kuin pellossa.
10.11.12 13:42
<WremahThD> <TapTT> Totta kai otin äärimmäisen esimerkin, koska koko Rikun blogimerkintä oli äärimmäinen esimerkki, jossa sanotaan että suomessa lapsia vihataan.
-2
10.11.12 13:40
<WremahThD> <Galeazzo> Vertaukseni on yleiskuvallinen, ei yksilöivä. <Kanakotka> Ja sinä väität ettei huomattava määrä nuorista ole suhteellisen huonokäytöksisiä? Ettei mikään ole vialla nykyajan kasvatusmetodeissa? Jos alat pilkkua nussimaan joka asiassa, olen monessakin asiassa väärässä, mutta yleiskuva nuorista on pikkuisen eri kuin ennen, eikä sitä käy kiistäminen. Minä puhun omasta ja yhteisön kokemuksesta, siinä on turha alkaa pyörimään väkkärää. Sinun mielestäsi olen väärässä, asia tuli selväksi ja hyväksyn mielipiteesi.
-2
10.11.12 10:16
<Modest> Thaimaassa tuli nähtyä miten äiti hakkaa itkevää lasta päähän kun ei itku lopu niin nostaa lopulta kädestä ilmaaan niin kauan että lopettaa itkemisen, ja tämä siis ihan normaalia käytöstä julkisella paikalla.
10.11.12 09:43
<Felsig> Mä oon samaa mieltä, kuin riku Rantala. Lapset on perseestä.
10.11.12 03:40
<TapTT> Voitte sitten kukin haukkua vapaan kasvatuksen tulosta, mutta lapsi joka pysyy paikallaan hiiren hiljaa vanhempien käskystä, niin siinä vanhemmuus-lapsi-suhteessa on jotain vikaa.
-2
10.11.12 03:38
<TapTT> Wremahthd, otit nyt täysin äärimmäisen esimerkin. Totta kai siihen pitää puuttua ja on oikeus paheksua ääneenkin, jos jonnet haistattelee bussikuskeille sitä pitkää vittua. Tässä ei tietääkseni puhuttu murrosikäisistä teineistä, joilla muutenkin on vaikeaa ja jotka ei muuten osaa purkaa tuntojaan kuin julkisissa, tai k-marketin edustalla. Tässä puhuttiin (edelleenkin tietääkseni) lapsista, jotka leikkivät kovaäänisesti, tai vauvoista jotka itkevät kovaäänisesti. Ja sitähän täällä jaksetaan paheksua, vaikka alle 10 vuotiaat lapset ei voi sille yhtään mitään.
10.11.12 01:44
<PenZon> Täällä maailman katolla sekä luonto että ihmiset ovat kovempia. Ei se itkemällä parane niin yhtä hyvin voi opetella olemaan hiljaakin.
10.11.12 01:33
<Nimi7> Näin maailmanmatkaajana ja asiantuntijana kerron teille, että suattaapi asia näin olla, tai suattaapi toki olla olematta XD
10.11.12 01:05
<Kanakotka> Wremahthd, eikös tavallinen meinaa sitä yleisintä? Sillä esim. Ameriikoissa slummialueiden lapset määrällään ylittävät sanomasi "tavan tallaajat" noi 3:1 ratiolla. Totuudesta olet joka tapauksessa oikeen helvetin kaukana.
10.11.12 00:49
<Galeazzo> <wremahthd> onko mielestäsi normi että skidit ovat poikkeuksetta huonokäytöksisiä suomessa? Johtuuko se ennen kaikkea vapaasta kasvatuksesta vai mistä? Minä ja kaverini olemme saaneet vapaan kasvatuksen ---> emme ole vittuilleet bussikuskeille / hakanneet ja ryöstäneet mummeleita / rikkoneet paikkoja tms... Ja nyt sitten vaan odottelemaan skeidamyrskyä jossa <wremahthd> haukkuu minut pullamössömäiseksi nössöksi elintasokakaraksi joka nillittää kaikesta, mutta olut on hyvää ja sana on vapaa.
10.11.12 00:27
<Bolleny> suomi on myös varmaan ainoa maa jossa lapsia huostaanotetaan vain käytettäväksi kauppatavarana sossutätien ja yksityisten lastenkotilaitosten keskuudessa. Jokainen huostaanotettu lapsi on vuodessa satojen tuhansien arvoinen.
-2
09.11.12 22:54
<VeikkoVälikäsi> Joissakin kulttuureissa rakastetaan lapsia niin paljon että niistä tehdä sotilaita alle 14 vuotiaina jo. Lisäksi raamatussakin oli juttu missä rakastetaan lapsia niin paljon että ne heitetiin jokeen uimaan paitsi se yksi joka laitetiin korissa.
09.11.12 21:55
<WremahThD> <Modiglian> Luulitko todella että tarkoitin slummialueella asuvia lapsia? Puhuin nyt tavan tallaajista, en nälkäkuoleman partaalla riutuvista huumelähiöperheen kasvateista. Kiina, japani, korea, kolme maata maailman suurimmilla asukasluvuilla yksi esimerkki, kulttuuriin kuuluu että lapset kunnioittavat vanhempia ja etenkin vanhuksia. Vai onko tämä nyt se tilanne että "jos maasta löytyy yksikin vanhuksen ryöstänyt nuori niin argumenttisi on invalidi, lälällä!"?
09.11.12 21:52
<Stupaa> rautiaisen timpalla sana hallussa
09.11.12 21:49
<Modiglian> <WremahThD> Höpö höpö. Nyt meni kyllä niin poskettoman kauas totuudesta että oksat pois. Kyllähän nimenomaan ne katulapset ryöstää ja usein tappaakin helppoja uhreja köyhissä maissa ja miksihän esim suomessa ei ole edes katulapsia?
09.11.12 21:22
<Aimelo> <WremahThD> En tiiä missäpäin sää olet asunu, mutta ite oon kulkenu viimeset 8 vuotta bussilla kouluun sekä töihin enkä kertaakaan ole törmänny tommoseen skenaarioon. Pistän kyllä rahani likoon sen puolesta että suurin osa lapsista on ihan fiksuja. Tommonen dissaaminen synnyttää nuorista vain katkeria aikuisia jotka pitää traditiota yllä.
09.11.12 21:13
<WremahThD> <Kanakotka> Sillä ei ole mitään väliä pidetäänkö lapsista, vaan se että niitä kasvatetaan oikein. En näe monissa muissa maissa kuin näissä perkeleen "hyvinvointivaltioissa", että nuoret hakkaavat ja ryöstävät vanhuksia, työntävät mummoja ojaan ja ovat äärimmäisen epäkunnioittavia aikuisia kohtaan.
09.11.12 21:04
<Ässis> Rasistirasian käyttäjien monien (lähes kaikkien) pitäisi viettää hetki rikun kanssa jutellen ulkomaalaista, niin ihmisistä kuin kulttuureistakin. Täällä on niin käsittämättömän ennakkoluuloista porukkaa, ja luullaan että suomi on ihan ylivoimainen ykkönen kaikessa. Suurin osa ei luultavasti ole kuitenkaan käynyt kanariansaaria pidemmällä, missä sielläkin on puolet suomalaisia.
-1
09.11.12 19:49
<Sidle> Kiva tarina, mutta 100% (...)a. Riku on nyt nähnyt mitä haluaa nähdä.
09.11.12 19:25
<a-q> Onkohan riku saanu vasta lapsen ku nuin herkkänä on asiasta?
09.11.12 19:23
<largehc> Kyllä ne jenkeissä taitaa yhtä paljon vihata lapsiaan.
09.11.12 19:05
<Nikotiini> <wremahthd> varmaan hieman eriasia verrata itkevää 1 vuotiasta (täysin normaalia) ala-astelaisiin, joita ei ole opetettu tavoille.
09.11.12 19:04
<Kanakotka> Pahoittelen, mutta oikeen helvetin väärin. Suurimassa osaa ensimmäisestä maailmasta vihataan lapsia ja niiden hälinää... Riku vaan ei ole "travellannut" ensimmäisessä maailmassa, joten tieto puuttuu. Suomessa lapsia osataan kasvattaa huomattavasti paremmin, kuin helvetin suuressa osassa keskieuroopan maista, ja varsinkiin amerikkaan verrattuna lasten opettaminen ja kasvattaminen on huipputasoa.
-2
09.11.12 18:52
<WremahThD> Voi riku, riku. Mikään ei ole mieltä ylentävämpää kuin se, että ala-astelaiset istuvat bussin etuosassa ja haistattelevat bussikusklle, joka näyttää siltä että on viittä vaille kuolemassa hermoromahdukseen. Koko ajan saa pelätä että kuski päättää jälkiabortoida bussilastillisen kauhukakaroita ajamalla metsään tai sillalta alas. Riku on viettänyt liikaa ulkomailla, jossa lapsia osataan joten kuten vielä kasvattaakin.
38
09.11.12 18:35
<Koire_Kisse> Haha no ainakin tähän asti näistä vihatuista lapsista on kehittynyt viisaampia kuin artikkelissa mainituissa maissa. Muunmuassa Kreikka...
09.11.12 18:28
<Tuntemätön> "Miten joku kehtaa syntyä minun jälkeen"

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Vain briteissä

10230 katselukertaa

Kiva kasvain

18283 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.