Quantcast

Apple vois jo lopettaa tän pelleilyn

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Apple vois jo lopettaa tän pelleilyn

Julkaistu: 2.9.2012 15:40

Kommentit: 27 kpl

Tarkastaja: Arab

4 / 5 (9 ääntä)

Apple vois jo lopettaa tän pelleilyn

Eniten ääniä saaneet kommentit

02.09.12 17:17
<Mekir> Nimenomaan. Täysin naurettavaa että voi voittaa oikeusjutun siitä että kilpailevan yrityksen tuote on "kulmiltaan pyöristetty suorakulmio", ihan kuin kyseinen muoto olisi applen keksimä eikä ikinä missään muualla nähty. No mutta jenkeissä mikä tahansa on mahdollista, varasinki ku on oman maan yritys vs jonkun muun maan yritys.
02.09.12 20:44
<largehc> <Modiglian> Väitätkö, että jos apple patentoi muodon (esim. ympyrä), niin se voi silloin haastaa kaikki oikeuteen, jotka käyttävät sitä muotoa jossain? Ei, tämä muotokysymys on ihan täysin naurettavaa paskaa. Ei ne applen vehkeet kuitenkaan ole mitään taideteoksia muotoilunsa suhteen.

Kommentit

05.09.12 15:01
<piran> Siitä vaan haastamaan apple , tässäkin on 25% muodosta varastettu applelta.http://18497.br.all.biz/fi/goods_pyoristetyt-tiilet_88794
05.09.12 01:08
<Kartzaz> Toivottavasti toi koko apple menee konkurssiin ja painuis pohjamutiin eikä kukaan enään edes muista koko paskaa!
03.09.12 18:01
<omanimisukunimi> itse en osta apllea enkä käy alkossa.. ostan sitruunaa ja tuon virosta teqilaa.
03.09.12 17:38
<WTF> Kenenkään muun mielestä applen toiminta muistuttaa jotain uhmaikäistä lasta? Kun ei muuten pärjätä niin itqparqvonq isommille...-.-
03.09.12 16:12
<Ismo Jay Laitela> Missäs Nokia rahat? eikös nokia ole ensimmäinen matkapuhelin periaatteessa, joten missäs niiden rahat?
03.09.12 16:08
<hammerfix> taidan vittuillakseni ostaa uuden samsungin.
03.09.12 15:25
<rullakebab> Haastaa ikean oikeuteen koske ikean tarjottimet muistuttavat muotoilultaan applen ipadia.
03.09.12 13:45
<hexagon> Onneks apple menettää kaikki asiakkaansa tätä vauhtia.
03.09.12 07:42
<sceme> Tajuatteko saatanan apinat, että se tapa jolla nää roskalehdet uutisoi näistä asioista poikkeaa aika rankasti todellisuudesta. Ei rapakon takana niin tyhmiä olla, että isot yhtiöt nostaisivat kanteita täysin mitättömistä asioista. Se nyt vaan on niin, että tälläsissä tilanteissa kannattaa kaivaa ne kaikki pienimmätkit rikkomukset esiin, että saadaan toinen osapuoli varmemmin vastuuseen niistä suuremmista. Tutkikaa nyt vittu näit juttuja ennen ku tuutte tänne pätemää..
-3
03.09.12 02:13
<Modiglian> Lisätään nyt vielä sekin, että tuo muotoilupatenttihan ei todellakaan ole ainoa asia josta Apple on Samsungia syytteeseen vienyt. Yksi on mm käsittääkseni se, että Samsungilla on iTunesia vastaava ohjelma nimeltään Kies. Tässä viimeisimmässä haasteessa oli 8 eri patenttia ja se ei ollut edes ensimmäinen haaste eikä viimeinen. Nokia on myös voittanut vastaavasti ihan oikeutetusti Applen näissä patentti asioissa, eikä sillä ole merkitystä kuka ne on keksinyt vaan kuka ne patentoi.
-1
02.09.12 23:33
<Modiglian> <largehc> en väitä enkä ole missään vaiheessa väittänytkään tuon kanteen olevan oikein perusoikeuden tajulla katsottuna. Nuo nokian, htc:n, samsungin jne ristikkäin jatkuvasti heittämät haasteet ovat kuitenkin arkipäivää eikä niissä ole mitään muuta motivaatiota kenelläkään kuin saada kilpailijaa hidastettua. Täällä siitä tehdään vain applen harjoittamaa taktiikkaa. Ja kyllä, patentti on patentti varsinkin jenkeissä vaikka siinä ei olisi mitään järkeä. Gene simmonshan on mm kuuluisa siitä, että se on rahaa tehdäkseen patentoinut mitä hulluimpia juttuja omiin nimiinsä, tyyliin sanan orange jne.
02.09.12 20:44
<largehc> <Modiglian> Väitätkö, että jos apple patentoi muodon (esim. ympyrä), niin se voi silloin haastaa kaikki oikeuteen, jotka käyttävät sitä muotoa jossain? Ei, tämä muotokysymys on ihan täysin naurettavaa paskaa. Ei ne applen vehkeet kuitenkaan ole mitään taideteoksia muotoilunsa suhteen.
02.09.12 20:25
<Modiglian> <shoon> Kyse on silti patentoidusta asiasta. Jos haluaa välttää patenttioikeudenkäynnit muotoilupatenteista kokonaan niin tekee täysin erilaisen kuten esim. Nokian Windows puhelimet. Kiriittinen ja objektiivinen ajattelu näyttää loppuvan ainakin riemurasian väeltä kokonaan kun on kyse muodikkaaasti vihattavasta Applesta. Applea saa vihata jos haluaa, mutta asioiden vääristely oman tahtonsa läpiajamiseen on silti vain lapsellista valehtelua, ei muuta.
-4
02.09.12 20:01
<UgEtZu> Applen pellet eivät vaan pärjää markkoinoilla, niin pitää alkaa sitten muita syyttelemään, ja vääntämään turhasta paskasta..
02.09.12 19:16
<Lapsivedenkeitin> tässä on aika pitkälti syy miksen osta applen romuja
02.09.12 18:50
<Mikael1stClass> Apple kieltää omenan puraisemisen
02.09.12 18:42
<rullakebab> Kohta ne haastaa napsterin oikeuteen kun se kuulostaa hipsteriltä...
02.09.12 18:24
<Normaalijorma> Se olis pojat ja tytöt melkein iso pottu vetoa että seuraava iippone muistuttaa todella paljon S3:a... Omppufirma ei voi enää vetää uutuuttaan takasin suunnittelupöydälle ja sitten tarvii vaan torpedotekniikalla yrittää.
02.09.12 18:15
<Liberabe> Miten ihmeessä näitä oikeusjuttuja sikiää ko sieniä sateella? Eiks niillä oo enää muuta tekemistä ku ei tarvii huolehtia perfektionisti-narsistista?
02.09.12 17:57
<largehc> Niin sitä pelataan kieroa peliä, kun tulosta ei synny enää riittävästi.
02.09.12 17:47
<Wiiksi> En kyllä tasan osta ensimmäistäkään applen tuotetta. Joutais koko yritys konkurssiin.
02.09.12 17:17
<Mekir> Nimenomaan. Täysin naurettavaa että voi voittaa oikeusjutun siitä että kilpailevan yrityksen tuote on "kulmiltaan pyöristetty suorakulmio", ihan kuin kyseinen muoto olisi applen keksimä eikä ikinä missään muualla nähty. No mutta jenkeissä mikä tahansa on mahdollista, varasinki ku on oman maan yritys vs jonkun muun maan yritys.
02.09.12 16:52
<shoon> Modiglian: sillä erolla, että Nokian patenttihaasteet koskivat ihan oikeita, kehitystyön tuloksena syntyneitä tekniikoita. Kyse ei siis ollut mistään naurettavasta "se nyt näyttää vähän samalta kun katsoo oikealla tavalla" pelleilystä.
17
02.09.12 16:47
<Modiglian> Tässä ei oo mitään ihmeellistä. Nokia on haastanu applea samaan tyyliin jo vuosia ja niin on applekin tehny tätä jo vuosia. Suurien yhtiöiden välisessä kilpailussa tämä on ihan tavallista jokapäivästä hommaa ja on ollu sitä jo ajat. Jostain syystä vaan riemurasian tamppoonit on huomanneet sen vasta nyt. Esimerkki v.2009 http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Nokia+haastaa+Applen+oikeuteen/1135250217992
02.09.12 16:33
<Makal4> Mä niin toivon että kohta joutus applen tuotteet myyntikieltoon
27
02.09.12 15:54
<jkpelle> http://www.youtube.com/watch?v=-cnhLtI4W04&feature=player_detailpage#t=189s tämmöset ihmiset tulee mieleen näistä apple faneista

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Tää voisi olla hyödyllinen

9454 katselukertaa

Applella on taas osattu :/

8143 katselukertaa

Apple tekee ihmisistä tyhmiä

8789 katselukertaa

Nokia piikittelee Applea

9421 katselukertaa

Apple = Kiihkouskovaiset

4670 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.