Quantcast

Itsemurhan tekijä voi pilata ammattikuljettajan työkyvyn

Synkkää tekstiä tilastoja johtavasta itsemurhamaasta. Paha mielihän tässä tulee.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Itsemurhan tekijä voi pilata ammattikuljettajan työkyvyn | Synkkää tekstiä tilastoja johtavasta itsemurhamaasta. Paha mielihän tässä tulee.

Julkaistu: 8.7.2012 23:13

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Arab

0 / 5 (3 ääntä)

Itsemurhan tekijä voi pilata ammattikuljettajan työkyvyn | Synkkää tekstiä tilastoja johtavasta itsemurhamaasta. Paha mielihän tässä tulee.

Kommentit

11.07.12 01:52
<TapTT> Eikö helpompaa olisi vain törmätä kallioon? Takuulla tulee uutisarvoinen juttu, jos tarpeeksi lujaa ajaa kallioon, tai muuhun kovaan esteeseen, jolla ei pysty ajamaan. Sitten saa sitä huomiota, vaikka mitä siitä huomiosta kuolleena enää kostuu. Eikö huomionhakuisuus kuitenkin ole se syy, miksi tehdä itsemurha toisen auton kustannuksella?
09.07.12 22:47
<largehc> Itse ainakin jos tekisin itsemurhan niin se olisi sillä lailla, että varmasti joku traumatisoituu loppuelämäkseen. Ihan vaan koska mitä vitun väliä.
09.07.12 11:59
<turpasauna> Jos joku tekisi itsemurhan, miksi hän ei tekisi sitä vaikka eduskunnan edessä. Kyllä se enemmän huomiota saa kuin joku random kuolema keskellä ei mitään.
09.07.12 11:02
<0lDirtyBastard> Vertailusta voi laskea, että Suomi on kolmannellatoista sijalla itsemurhien määrässä. Tämänkin tilaston kärjessä on Liettua, ja seuraavina tulevat Valko-Venäjä, Venäjä, Slovenia, Unkari, Kazakstan ja Latvia. Suomea enemmän itsemurhia tehdään myös Etelä-Koreassa, Guyanassa, Ukrainassa, Japanissa ja Virossa.
09.07.12 11:01
<0lDirtyBastard> http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Baltian+maat+ohittivat+Suomen+itsemurhatilastoissa/1135245351930 - Suomi ei ole moneen vuoteen ollut tilastojen kärjessä itsemurhissa.
09.07.12 08:04
<Mikael1stClass> Ehkä typerin mahdollinen tapa tappaa itsensä.
09.07.12 01:23
<jkpelle> juuri tästähän olen puhun jylppy galleriassakin
08.07.12 23:56
<Makal4> Jos on aivan pakko itsemurha tehdä, niin tekisi sen sitten ihan itse eikä sotkisi sivullisia mukaan. Mutta mitäpä sitä miettimään jos vaikka se syytön rekkakuski sattuu kuolemaan siinä samassa kolarissa, kunhan itseltään saa hengen pois, muilla ei ole väliä. Pistää vituttamaan tommoset ihmiset.
15

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Duke Nukemin tekijät lopettivat

12847 katselukertaa

Konyn tekijä sekos

5143 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.