Quantcast

Sunnuntaisuomalainen: Liikenneministeri haluaisi estää ajamisen ilman turvavyötä

Kyseessä olisi rattijuopumukset estävän alkolukon tapainen ajonestojärjestelmä. "Turvavyölukko" pelastaisi arviolta kymmeniä ihmishenkiä joka vuosi.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Sunnuntaisuomalainen: Liikenneministeri haluaisi estää ajamisen ilman turvavyötä | Kyseessä olisi rattijuopumukset estävän alkolukon tapainen ajonestojärjestelmä. "Turvavyölukko" pelastaisi arviolta kymmeniä ihmishenkiä joka vuosi.

Julkaistu: 30.6.2012 13:24

Katsottu: 3315 kertaa

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: Arab

0 / 5 (2 ääntä)

Sunnuntaisuomalainen: Liikenneministeri haluaisi estää ajamisen ilman turvavyötä | Kyseessä olisi rattijuopumukset estävän alkolukon tapainen ajonestojärjestelmä. "Turvavyölukko" pelastaisi arviolta kymmeniä ihmishenkiä joka vuosi.

Kommentit

01.07.12 12:11
<sarerra> miks ees pitää olla joku turvavyö pakko, ainoo joka kärsii siitä ettei oo turvavyötä on se joka ei käytä sitä
01.07.12 00:42
<Juzu89> Itelle tullu soldatin tavoin refleksiksi pistää turvavyö kun meen autoon. Joskus siirsin kaverin pihassa autoo 2m ja kaveri naureskeli kun laitoin turvavyön.
30.06.12 19:13
<taffu> Rouva ministeri kun lihottaa vielä muutaman kilon, niin ei enää mene turvavyö ympärille. Mutta väliäkös tuolla, kun ei meidän liikenneministerillä ole edes ajokorttia... :/
30.06.12 18:33
<moilane> Jännä kun ei saa edes vielä 2012 omasta hengestä itse päättää.
30.06.12 17:40
<PenZon> Vitun pumpulimaailma. Turhaan niitä veitsiä tylsytät, ei elämästä hengissä selviä kuitenkaan.
30.06.12 16:23
<ezet> se vitun ärsyttävä piipitys varmasti riittää
30.06.12 16:21
<Seke> Näpertelyä näpertelyä... Mistä näille oikein maksetaan? Potkut joutaisivat saada noin turhista ideoista.
30.06.12 16:20
<VeikkoVälikäsi> Kyllönen on tyypillinen nais-poliitikko, vedätetään mennen tullen. Tämä idea tuskin on oma vaan jonkun intressi-ryhmän jonka tarkoitus on vain tehdä ei-pidetty ministeri. Tyhmä nainen ei sitä itse tajua.
30.06.12 16:16
<Kapa53> Kas kummaa, ovat taas kieltämässä jotain
30.06.12 15:42
<Friday> Itse käytän aina turvavyötä pelkästään ajomukavuuden takia (tukee hyvin kurveissa), mutta tämä on taas perkeleen holhousyhteiskuntaa. Eiköhän jokainen itse päätä onko se järkevää ajaa/matkustaa ilman turvavyötä. Jos joku kuolee ilman turvavyötä niin olkoon se opiksi muille.
30.06.12 15:35
<Shinobi> Jos säästäis edes yhden ihmisen hengen vuodessa, niin antaa tulla vaan.
-3
30.06.12 15:31
<TimoHerra> tämäkin on kierrettävissä jos ei kiinnosta :D. laita turvavyö kiinni selän takaa ja jätä se sillai all times, problem solved. muutenkin näin aina turvavyötä käyttävänä kyllä se vituttaa ettei voi lähteä jo himmaamaan ja samalla pistää turvavyötä päälle, vaan pitäis ootta enenku pääsis liikkeelle. minun tuomio, turhaa ajanhukkaa.
30.06.12 15:21
<daemons> Aivan turha. Nykypäivän autot piipittää sen verran jos vyö ei ole kiinni niin pakostakin sitä käyttää.
10
30.06.12 14:04
<jkpelle> vittu jääpalakone jokaiseen autoon.
30.06.12 13:59
<Cassike> Nyt vittu oikeesti. Ite käytän aina vyötä. Mut tää holhoaminen menee jo ihan yli. Kyl pitäs jokaselle saada ulko-oveen sellanen tunnisti, että jos et oo pukeutunu sirpaleliiviin ja pyöräilykypärään ni ovi ei aukea etkä pääse ulos. Tai miten vaikka jääkaappiin tunnistin, eetä 6 kaapista pois otetun kaljan jälkeen ovi ei aukea päivään. Estettäs kato juoppoutta ja alkoholismia.
11
30.06.12 13:42
<Vepsi> Merja Kyllöseltä näitä paskoja ideoita riittää huomaa että ei ymmärrä autoista/autoteollisuudesta yhtikäs mitään.
30.06.12 13:39
<_juiffi_> Mulle tuli ekana mieleen, että entäs sitten kun ajetaan vaikka jäätietä ja pitäs saada se vyö auki siksi aikaa??? Muuten varmaan ihan ok ideana.
30.06.12 13:34
<soldat> En yleensäkkään ymmärrä ihmisiä joille se turvavyön kiinni laittaminen on ongelma autoillessa. Itsellä se liike tapahtuu automaattisesti, kun autoon nousen eikä sitä vyötä edes huomaa siinä ajon aikana.
21
30.06.12 13:25
<Arab> Mitenkähän tää on aateltu toteutta...?

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.