Quantcast

Nokia 808:n kännykkäkamera parempi kuin järjestelmäkamerat

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Nokia 808:n kännykkäkamera parempi kuin järjestelmäkamerat

Julkaistu: 21.6.2012 21:55

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: Arab

3.04 / 5 (12 ääntä)

Nokia 808:n kännykkäkamera parempi kuin järjestelmäkamerat

Kommentit

26.06.12 00:50
<Dr House> Siis mitä sakki täällä keuhkoaa että "EI TULE KORVAAMAAN JÄRKKÄREITÄ!". No eikai! Se on herranjumala kännykkä eikä oo tarkotuskaan että huippuammattilaiskuvaajat sitä alkais käyttämään. Jos puhelimessa on niin hyvä kamera että yltää huonoimpien järkkäreiden tasolle niin se aika kova juttu KÄNNYKÄLLE! Kännykällä otetaan tilannekuvia, ei sillä ole tarkoitus lähteä kuvaamaan yhtään mitään. En minäkään alkais mönkijällä ja kärryllä hiekkaa urakoimalla ajamaan mutta pihapiirissä ihan kätevä värkki.
25.06.12 15:58
<deaddis> vielä kun nokia laittais ton kameran johonkin puhelimeen jonka muu teknologia ei ole viime vuosikymmenelt.
25.06.12 14:15
<tappajafin> <kETTU> siis ajattele nyt, taskuun menevä kännykkä jonka kamera yltää huonoimpien järkkärien tasolle on jo vitun hyvä. mikä tuossa nyt ärsyttää? ja mikrofoni on taatusti parempi kuin missään digikameroissa ikinä.
25.06.12 01:32
<kETTU> tappajafin: jos pointti on, että puhelin ottaa parempia kuvia, kun järjestelmäkamera, niin miksi otoksessa on vain yksi järkkäri vertailukohteena? Kyseenalaistan myös tekniikan jolla tämän järkkärin kuva on samplattu pienemmäksi.. Puhelimen ostaisin mielelläni paremmalla hinta-laatusuhteella, mutta nyt vain ärsytti puolueellinen hypettävä tutkimus.
24.06.12 13:32
<rismo> Nää puhelimethan loistaa HDR kuvauksessa, NOT! Myös känyykkäkameroiden kohinattomuus hämärällä ja korkeilla herkkyyksillä on lähes huomaamatonta, NOT! DOF on myös hienosti säädettävissä tilanteen mukaan joka kännykällä, NOT! Kyllä siihen on ihan oikea syy(syitä) miksi järkkäreitä käytetään.
23.06.12 20:12
<[NarGGa]> oppii enemmän ku käyttää järkkäriä ku jtn vitun kännykameraa.
23.06.12 09:16
<Tonny> Mulla on Canonin 550d eikä sillä voi soittaa eikä tekstata. L- sarjan lasillakaan ei voi surffata 4g- verkossa joten onhan ton oltava parempi.
22.06.12 22:15
<aksutus> Perussuomalaista meininkiä, eikö se ole kuitenkin hyvä asia että puhelimeen vihdoin saa kunnon kameran.
22.06.12 20:35
<Bolleny> Haha. Täällä riemurasian 20e digikameroilla "ammattilais" valokuvaajaa esittävät säälittävät pikku nörtit pätevät selvää tutkimustulosta vastaan. Nokian kamera on paljon parempi, sillä selvä.
22.06.12 17:17
<hexagon> Tuo puhelin on kyllä mahtava kapistus! Ei siinä oo muilla kamerapuhelimilla mitään jakoa. Ja esimerkiks just viikko sitten provinssissa tuli huomattua se, että videoiden ääni ei säröydy kovassakaan metelissä. Kaverilla on tämä luuri ja vähän valotti sen ominaisuuksia. Mullistava tuote puhelinten joukossa.
10
22.06.12 16:32
<BlueStorm> Johan hehkutetaan Nokiaa otsikossa. Nokian optiikka ja kenno rajoittuukin valoisaan aikaan: sillä ei saa kunnollisia hämäräkuvia kuten 35mm tai aps-c kennoilla eikä sen optiikkaa pystytä parantamaan samalla tavalla kuin järjestelmäkameroissa. Perustallaajalle tämä on yhdentekevää ja on hienoa että Nokia saa kännykkään kameran, joka tuottaa kohtuullisen hyviä kuvia ja on kilpailukykyinen pokkareiden kanssa. Mutta Nokiasta ei ole ammattikäyttöön eikä tule ikinä korvaamaan järjestelmäkameroita. Eikä ole_missään_tapauksessa parempi kuin järjestelmäkamerat.
22.06.12 12:26
<Mikkikii> nokian vihaaminen on nyt muotia
15
22.06.12 03:15
<tappajafin> <kETTU> ei ole ollenkaan huono testi, pointtina on että kännykkään on saatu kamera jolla voidaan tuottaa jopa järjestelmäkameraa laadukkaampaa kuvaa, ja se on paljon se. puhumattakaan mikrofonista jolla voi tallentaa vaikka konsertin koska kestää 140dB asti.
22.06.12 03:11
<Kettu Repolainen> Sehän on täysin väärin verrata 808 puhelinta järjestelmäkameraan. Kännykkä kulkee helposti mukana povitaskussa, järkkäri taas ei.
22.06.12 01:50
<kETTU> huono testi, jossa vaan kennon koolla on merkitystä. Ihme, etteivät ottaneet muita kilpailijoita käsivaralla ja nokiaa jalustalla
-1
21.06.12 23:59
<suklaarusina> Parempi kuin järjestelmäkamerat? Parempi kuin eos 1d x?
21.06.12 23:44
<Az0> Onhan se hienoa että Nokian poijat saa tollasta aikaa mut tekisivät puhelimen joka kestää ja on hyvä käyttää. Ei sellaisia jotka saavat kosteusvaurion kun on sumua (takuu ei korvannut :D nokian xpres music kosketusnäyttö härpäkettä)
21.06.12 22:43
<Jorman Maansiirto KY> uuuhh, oooohh, nokia mainittu, saan orgasmin...

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Nokia pesee iPhonen

17764 katselukertaa

Rikkinäinen Nokia Irakissa

24512 katselukertaa

Ai mikä Nokia?

16115 katselukertaa

Lego feat. Nokia n95

8915 katselukertaa

Nokia piikittelee Applea

9416 katselukertaa

Nokia N8 vs. iPhone 4

13831 katselukertaa

Nokia uskontunnustus

7959 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.