Quantcast

Anu Palosaaren blogi

uusi suomen sensuroima blogi.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Anu Palosaaren blogi | uusi suomen sensuroima blogi.

Julkaistu: 20.4.2012 11:53

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Loimu

4.54 / 5 (40 ääntä)

Anu Palosaaren blogi | uusi suomen sensuroima blogi.

Kommentit

22.04.12 17:31
<colombia> Niin, ja jotkut kirjoittavat täällä, että turhaa kansan kiihottamista. Ei sen jälkeen kun nokikeppikoraaniopiskelija käy ulkoiluttamassa kepukkaansa jossain lähiomaisen haarovälissä...
-1
22.04.12 14:57
<WremahThD> <Koiramies> Tulkitset väärin. Keskustelun avain on ollut lähtökohtaisesti facebookissa tapahtunut asia. Et voi yhdistää medialle annettuja tähtiä siihen että "kaikki riemurasialaiset pitävät blogin kirjoittajasta", siinä ei ole mitään järkeä. Sitäpaitsi, kyllä hullullakin voi olla järkevää sanottavaa. Ymmärrän kyllä jos et pidä kyseisen blogin pitäjästä, mutta pidä asianyhteydet erillään niin ei tule mitään väärinkäsityksiä. Jos satuit huomaamaan niin kommenttiosiossa viitataan vain yhteen blogin kirjoitukseen, joten ryhdistäydypä nyt vähän.
-1
22.04.12 13:24
<kETTU> Täysin turhaa kansankiihotusta.
-2
21.04.12 16:55
<Ayz> <Jakedus> se että tänne linkataan jatkuvasti jos joku raiskaaja saa ehdollisen tuomion tai blogi jossa kirjoitetaan samat vanhat totuudet maahanmuutosta jotka kaikki jo tietävät ei mielestäni herätä ajattelemaan, vaan ennemmin pieniä vihan pistoksia kun ihmisen luontainen kostovietti herää henkiin etkä mitään voi tehdä. en ymmärrä tätä viihdyttävyysarvoa.
-1
21.04.12 00:02
<DAI> pelkästään se, että musta raiskaa valkosen, ei tee siitä viha-/rasistista rikosta. tai musta-valkonen tappelu tai mikä tahansa musta-valkoinen rikos ei ole rasistinen vain sen takia, koska siinä on osallisena neppejä ja valkonaamoja. vasta rikoksen motiivit tekevät siitä rasistisen viharikoksen.
20.04.12 16:16
<Jakedus> Ayz, itse luokittelen riemurasian viihdesivustoksi, ja viihde sisältää minun kirjassani nauramisen, viihdyttämisen, sekä miettimään pistämisen.
20.04.12 15:33
<Ayz> hei onko pakko linkata näitä kokoajan tänne? vaikka suurinosa sivuston käyttäjistä 'maahanmuuttokriittisiä' lieneekin, on tämä silti huumorisivusto eikä mikään hommaforum. 5 linkkiä sitten oli jo ensimmäinen viittaus palosaaren blogiin, kiitos.
-4
20.04.12 13:58
<Pale84> Suomi ei ole tasa-arvoinen valtio ellette ole vielä huomanneet. Ihmisen ihonvärillä on merkitystä. Rasismi voi olla ainoastaan tässä paskassa valtiossa vain yhdensuuntaista.Tuolle kirjoittajalle on kyllä sattunut ja tapahtunut kaikenlaista elämässä, että en ihmettele vaikka haluaa perustaa demokraattisenpuolueen.
18
20.04.12 13:27
<WremahThD> Itsekin ihmettelin tuota facebook ryhmää jotka puolustavat raiskaajia. Vihapuheita kaikkialla, raiskatun syyttämistä, haukkumista sekä uhkailua. Mitä tekee poliisi? Jos perustettaisiin sivusto joka edes viittaa negatiivisesti ulkomaalaisiin, poliisi käskisi sen poistettavaksi vaikkei sinne kukaan edes kerkeäisi kirjoittaa mitään. Tässä on jotain mätää.
26
20.04.12 13:06
<morshu1> ei näe mitään syytä sensurioda tätä blockia. tosin en tiedä että nämä raiskaajat olivat muslimeja. jos olivat, niin kyllä tähän pitää puutua. onko se aina niin että se paikallinen on vähempi arvoinen kuin se "oman" kansan jäsen. mikä tekee ihmisitä susia? itse en vaan pysty ymmärtämään miten joku voi vaan raiskata toisen oli se kuka tahansa.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Mitään en oo ottanu!

22352 katselukertaa

Ulla saanu lastit naamalle

38319 katselukertaa

Anu Skyttä

20944 katselukertaa

Anu Saagimin mirri vilahtaa

38592 katselukertaa

10 tyhmintä hätänumero puhelua

10797 katselukertaa

Hanuristi

11352 katselukertaa

Miten porno muuttanut nettiä

16962 katselukertaa

taistelu internetistä on alkanut

14297 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.