Quantcast

Piratismin romahdus ei nostanut musiikin tai elokuvien myyntiä

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Piratismin romahdus ei nostanut musiikin tai elokuvien myyntiä

Julkaistu: 6.4.2012 20:46

Katsottu: 8169 kertaa

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: Arab

4.54 / 5 (29 ääntä)

Piratismin romahdus ei nostanut musiikin tai elokuvien myyntiä

Eniten ääniä saaneet kommentit

06.04.12 22:53
<{Alucard}> miksi en ole yllättynyt

Kommentit

16.04.12 18:32
<Bacillus> Jepjep. Kohtuu monimutkasia vuorovaikutuksia näissä aina on. Tulos sinänsä aika yllättävä tällä kertaa, katsotaan mihin kehittyy.
09.04.12 16:51
<Kartzaz> nääh, 95% lopettaa piratisimin kirjeen saatua.. epäilen että heistäkin noin 40% hommaavat vain keinon jolla IP osoite muuttuu tai se näyttää sen jonku toisen maan IP:eenä.
08.04.12 11:40
<DAI> Kessulille ja muille ketkä jaksaa vääntää noita lyhytnäköisiä mustavalkoisia kommentteja: tällä hetkellä laki on ollut vielä niin vähän aikaa käytössä, että siitä on turha vääntää mitään faktatietoa tässä vaiheessa. vain pelkkiä arvioita. Lisäksi asian sisällä olevat syy-seurausssuhteet ja erilaiset yksilöt(osa ostaa lataamansa leffan, jos tykkäsi, osa ei) luo niin monimutkaisen kokonaisuuden, että on ihan turha sanoa, että piratismilla olisi minkäänlaista _suoraa_ vaikutusta elokuvien ja muun median myyntiin.
08.04.12 03:17
<etl> mitä jos luet ton jutun sen sijaa että ihmettelet tääl
07.04.12 15:32
<Karstafari> mikä romahdus? nythän jengi warettaa enemmän kui koskaan.
-4
07.04.12 14:19
<Kapee> Oon warettanu jokasen levyn mitä mun hyllystä löytyy fyysisenä.
07.04.12 12:34
<Juzu89> Koskaan kukaan ajattele että ehkä jotkut lataa biisejä ettei tuu ostettua ns. sikaa säkissä? Esim. lempiartistilta ilmestyy uus albumi, lataan pari biisiä että saan vähän käsitystä laadusta. Sitten jos ei oo täyttä paskaa, uskaltaa pistää sen 20€ levyn ostoon. Ei ole hirveen hienoa ostaa 20€ levyä jossa kaikki biisit on perseestä ja kerran kun kuuntelee läpi ei enää koskekaan koko paskaan.
07.04.12 11:14
<Dyydy> piratismi on ehkä suurin tapa mainostaa omaa tuotettaan, joten eipä tämä yllättänyt lainkaan.
07.04.12 11:06
<Yrjö (nimi muutettu)> Eikö kellekään tullut mieleen, että elokuvien ja musiikin myynti olisi pienentynyt joka tapauksessa, mutta piratismin vähennyttyä "lama" ei iskenyt elokuva- ja musateollisuuteen niin pahasti?
-2
07.04.12 11:04
<Kessuli> Oliko tämä yllätys? Käytännössä se joka latailua harrastaa ei olisi kyseistä tuotetta ikinä ostanutkaan. Elokuva ja musiikki yhtiöt ja pelifirmat muuttaa ladatut kopiot suoraan menetetyiksi tuloiksi joka on kaavana vähintääkin vituillaan jolla saadaan piratismi näyttämään entistä pahemmalta. Käytännössä piratismi on myös ilmaista mainosta tuotteelle, jos siitä oikeasti pitää melko moni sen myös sitten ostaa. Mutta samalla kun voi ilmatteeksi ladata ja huomaa tuotteen olevan kuraa ei kukaan menetä mitään.
07.04.12 10:53
<largehc> üllatüüs..
07.04.12 08:44
<weikka> meinasin sanoo mutta en sitten sanonutkaan..
07.04.12 01:45
<kalhevi> Mites VCR? Onko seki ollu piratismiä o shit
07.04.12 00:44
<Orgasmatron> Jos levy/elokuva/peli on hyvä, ostan sen. Turha on ruveta mussuttamaan jos kukaan ei halua ostaa paskoja tuotteita.
07.04.12 00:13
<pelipaallikko> <TUqpUT> jos kaikki ajattelis tolla tavalla jouduttais erottaa basistit
06.04.12 23:05
<korkki> Moni, joka lataa piraativersion pelistä/levystä, ostaa kyseisen tuotteen pelattuaan/kuunneltuaan pirattiversio ensin. Nykyään musiikki/pelituollisuus suoltaa muutenkin täyttä paskaa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, joten en yhtään ihmettele nuita lukuja. Ja onhan se alkuperänen aina mahtavan näkönen hyllyssä :)
06.04.12 22:53
<{Alucard}> miksi en ole yllättynyt
06.04.12 21:29
<Zenzenzen> Kyllähän c-kasetillekin pysty kopioimaan käytännössä loputtomasti, miksi sitä ei kielletty tai huudettu piratismia, kun kaverin kasetilta otettiin hyvä biisi omalle kasetille? Kerran kun oli radiosta bongannu biisin kasetille, niin kopioimisen määrää ei voinu hallita. Mikä ero tässä on nykyaikaan?
10
06.04.12 21:25
<Destru> Piratismi on sen takia suosittua koska se on ilmaista, jos musiikista sitten pitäis maksaa niin kukaan ei enää kuuntelis musiikkia kun ois tottunut ilmaiseksi saamaan.
06.04.12 21:16
<Rappis> täähän just nii ku olen aina epäillyt

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Siltaromahdus.

7459 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.