Quantcast

Valheita kaikkialla

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Valheita kaikkialla

Julkaistu: 21.3.2012 17:48

Kommentit: 46 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

4 / 5 (17 ääntä)

Valheita kaikkialla

Kommentit

28.03.12 22:12
<DAI> Itse kuuluin tuohon riskiryhmään, mutta tieto rokotteen testaamattomuudesta ja fakta, etten ole sairastanut _ollenkaan_ kolmeentoista vuoteen edes nuhaa(se, että pakkasella nenä valuu, ei vielä ole nuhaa), vaikutti päätökseen olla ottamatta rokotetta.
25.03.12 20:43
<mainosposti> <ASDPEELO> se, että jätin rokotteen ottamatta vähensi huomattavasti riskiäni sairastua narkolepsiaan (olin tuolloin 19), joka taas olisi maksanut sekä valtiolle että minulle melko pitkän pennin. se, ettei koko kansa ottanut tätä rokotetta vaikuttanee siihen, kuinka paljon näitä turhia ja vaarallisiakin "lääkkeitä" jatkossa Suomeen ostetaan.
23.03.12 14:51
<ASDPEELO> Ja kyllä, olen pessimisti.
23.03.12 14:48
<ASDPEELO> Dyydy ja tingeli, tarkoitukseni ei todellakaan ole ollut laittaa sanoja muiden suihin, vaan ongelmana on tämä kommentointi riemurasiassa, joka ei kuitenkaan ole mikään foorumi. Eli vaikka sinun nimimerkkisi olisi minun kommenttini ensimmäinen sana, niin se ei tarkoita sitä, että _koko_ kommenttini olisi suunnattu juuri sinulle, vaan olen myös puhunut yleisesti ottaen kaikille (rokotteesta kieltäytyjille). Esimerkiksi largehc:lle, joka kommentoi: "onneks en ikinä ottanut sitä. Syökää kaikki paskaa jotka alistuitte."
23.03.12 14:47
<ASDPEELO> Tingeli, tämä menee jo saivarteluksi, mutta kun sanoin, että rokote on ilmainen, niin tarkoitin, että rokotteen ottaminen ei maksa mitään. Eli rokote on siinä mielessä ilmainen, että ottaessasi rokotteen ei sinulle aiheudu siitä mitään lisäkustannuksia, etkä siten myöskään säästä mitään, jos kuitenkin päätät olla ottamatta sen. Toivottavasti ei tarvitse tarkentaa enempää, mutta myönnän että olisin alunperin voinut olla tarkempikin.
23.03.12 00:31
<hexagon> Kyllä kaikki aivojaan käyttävät tiesivät että tässä on jotain mätää. Itse en olisi suostunu missään nimessä rokotettavaksi. Onneksi en menny.
-1
22.03.12 23:15
<Oksennuspussikalja> Naivia luulla että yritykset ja valtiot välittävät kansalaisten terveydestä hevon vittuakaan muussa kuin kollektiivisessa mielessä. Punnitsin pelle-hermanni "seksivau" median ja folioiden mielipiteitä ja niitä tukevia faktoja, josta tulin siihen päätökseen että rokote on turhaa paskaa minun kohdalla. Henkilökohtaisesti minulle on ihan sama vaikka puolet suomalaisista piikittäisi putkireiskaa suoneen.
22.03.12 19:27
<tingeli> Asdpeelo, elikkä ne ei siis ollu ilmaisia niiku väitit? Ja missä vaiheessa sanoin etten ole ottanut rokotetta?? Sinulla näyttää olevan taipumus laittaa sanoja toisten ihmisten suuhun, harmi ettei siihen ole rokotetta keksitty vielä ;) ja niitä muita pandemioita odotellessa että pääsee tartuttamaanmuita....niinku sinä sanoit!!!! Sääliksi käy vanhempia joiden lapset saivat kärsiä valtion päätöksistä ja median valehtelusta!!
22.03.12 17:05
<Dyydy> Hienoa asdpeelo miten laitat sanoja suuhuni. En ole koskaan väittänyt, että rokotteet ovat pahasta, päin vastoin mielestäni suurin osa rokotteista on välttämättömiä. Sanon vain että järkeä kannattaa käyttää välillä, kuten sitä olisi monen pitänyt ottaessaan turhaa sikainfluenssa-rokotetta. Ja kyllä se ois ollu aika järisyttävä protesti jos esim vaikka vain 20 prosenttia olisivat ottaneet rokotteen. Olet aivan liian pessimisti.
22.03.12 14:05
<ASDPEELO> Dyydy, no helvetti, protestoi ihmeessä. Saat täyden henkisen tukeni. Paljon puhutaan netissä paskaa, mutta kukaan ei kuitenkaan uskalla tehdä mitään. Lopettakaa tämä nössöily. Rokotteesta kieltäytymisellä ei saada lasta eikä paskaa aikaan, joten kenenkään on aivan turha esittää olevansa parempi ihminen näin tehdessään. Lisättäköön vielä, että en kehota ketään ottamaan valtion tai kenenkään muun tarjoamia rokotteita, mutta jos ette ota, niin mielestäni on naurettavaa toitottaa siitä muille aivan kuin olisitte tullut uskoon: "rokotteen ottajat palakoot helvetissä"
22.03.12 12:24
<C G Mannerheim> No huhhuh pukejr, huomaa oksennusviittaus, luuletko että lääkefirmojen intentio olisi parantaa sairauksia? Valtaosa lääkkeistä parantaa vain oireet, ei itse sairauksia, näin lääkehuijausta ja rahavirtaa on helppo ylläpitää. Onhan noita, kyllähän tuotteidenkin elinikää lasketaan keinotekoisesti, niin puhelimissa, renkaissa, tietokoneissa ja niiden komponenteissa, ja samaan aikaan meille markkinoidaan ilmastonmuutosta ja säästölamppuja. Muutenkin, liialliset määrät rokotteita laskee ihmisten vastustuskykyä. Ja jäisikin vain tähän, kehitysvammais-, syöpä- ja jopa homokanta on noussut rokotteista.
22.03.12 12:09
<Dyydy> pykejr, mieti vaan niitä kaikkia turhia lääkkeitä, mm. masennus ja diabetes lääkkeitä, jotka ei lähes koskaan toimi kenellekkään. Silti ne ovat miljoonabisness. Onko se silmään kuseminen niin vaikeaa huomata vai mitä vittua?
22.03.12 11:54
<PykeJr> Pahat lääkefirmat ajattelee vain rahaa!!!! Meitä pieniä ihmisiä ei kuunnella ja keinonen laskeutuu rankaisemaan kaikkia!!! Hei c'mon jotain rotia nyt noihin puheisiin. Ei lääkefirma voi maksimoida voittoja tappamalla ostajia, vaan sillä, että toimivalla lääkkeellä se saa ihmiset ostamaan toisenkin kerran. Tietenkin tästä voi vetää johtopäätöksen, että ne tekee turhia lääkkeitä ja ne tekee meistä sairaita möm möm möm. Ihan vitun sama vedän kaikki aineet suoneen ja katotaan kuka elää meistä pisimpään!
22.03.12 11:43
<Dyydy> Asdpeelo, eli pitäisi vain sulattaa kaikki mitä valtio lykkää meille meidän rahoillamme? Mielestäni protesti toimisi paljon parremin näyttämään, ettemme halua tällaista hyödytöntä paskaa.
22.03.12 09:40
<pelaaja2> EN ottanu rokotetta ei tullu koko tautia
22.03.12 02:44
<ASDPEELO> Dyydy, se, että minä päätän ottaa jo etukäteen maksetun rokotteen ei kasvata pahojen lääkefirmapomojen palkkapussia, eikä se mielestäni siten myöskään suoraan osoita, että tukisin heitä millään tavalla. Jos joku on täällä sitä mieltä, että olen tyhmä ottaessani rokotteen, niin hyvä on. Totta kai auktoriteetteja pitää kyseenalaistaa, mutta jossakin kulkee vainoharhaisuuden ja terveen skeptisyyden välinen raja.
-2
22.03.12 01:56
<Dyydy> Aspleedo, kyseessä ei ollu siitä, onko se riskin väärti vai ei, vaan ainoastaan rahasta. älä luule, että rahastusfirmat ajattelisivat meidän etuamme. Jos et kyseenalaista auktoriteetteja, voidaan sinua manipuloida vaikka kuinka.
22.03.12 01:39
<ASDPEELO> Kanakotka, lähinnä tarkoitin rokotteita yleisesti ottaen, enkä ainoastaan sikainfluenssarokotetta, joka olikin omalla tavallaan floppi. Selvää tietysti on, että vastakehitettyjä rokotteita ei olla ehditty testaamaan tarpeeksi, mutta jos niiden henkilöiden - jotka näistä asioista tietää minua enemmän - mielestä rokotteen ottaminen on sen riskin väärti, niin en minä sitä ala kyseenalaistamaan. Lisäksi rokotteen ottamalla ihminen ajattelee myös muita, sillä tällöin hän ei tartuta tautia muihin.
-2
22.03.12 01:01
<ASDPEELO> _spinal_, tietysti voittoa tavoitteleva firma pyrkii maksimoimaan tulonsa, mutta mitä luulisit kummalla tienaa enemmän fyrkkaa: tehokkaalla vai tehottomalla/vaarallisella rokotteella tahi lääkkeellä. Eikä lampaana oleminen tunnu ollenkaan niin pahalta, kun tietää, että meitä lampaita on kuitenkin suurin osa väestöstä (johon varmasti kuuluu minua paljon viisaampiakin).
-1
22.03.12 00:40
<Kanakotka> ASDpeelo, aloitetaan nyt vaikka siitä, että rokotteella ei ole testattu minkäännäköistä pitkäaikaisvaikutetta, jotka joillekkin pahaonnisille ilmentyi vasta vähän aikaa sitten. Toisekseen, kyseessä on muutenkin turha rokotus, koska silloin kun suomessa alettiin jo rokottamaan, tiedettiin taudin olevan -vähemmän- tappava, kuin perus vuosittainen a-virus.
22.03.12 00:22
<Dyydy> Kyllä sen nyt alusta asti näki että tää flunssa ei oo mikään muu kuin rahastuskikka. Turhaa ottaa mitään myrkkyjä kehoonsa olematonta uhkaa varten. Ja asdpeelo näyttäisi olevan aika lammas eikä ajattele tekojensa seuraamuksia. Kun valtio sanoo jotain niin siihen uskotaan ja hypätään vaikka kaivoon jos se on ''ilmaista'' :)
22.03.12 00:13
<Different> Itse en ottanut rokotetta koska omasta mielestä kaikkea vastaan ei tarvitse ottaa jokaista neulaa mitä tarjotaan. "Kärsin" myös sikainfluenssan, se kesti kaksi päivää jolloin oli kovaa lihas särkyä ja jonkun verran kuumetta.
21.03.12 23:38
<TimoHerra> asdpeelo, kun mainitsit että niitä ei valmistettaisi, jos niistä olisi enemmän haittaa kuin hyötyä. Osaisitko kuvitella jos lääkefirmat haluavat vain hyötyä itselleen rahallisesti, mielummin kuin välittäisi miten me vähäosaiset suomen kansalaiset pärjäisimme? En usko että varakas välittää minkään verran miten me pärjätään, kunhan itse pystyvät maksimoimaan omat tuottonsa. kannatan että otat itse selvää, mutta et usko sokeasti joka sanaa jonka luet tai kuulet, et minunkaan kirjoituksian usko tuosta vain. harvoin tuntemattomat toisistaan välittävät.
21.03.12 23:35
<_Spinal_> ASDPEELO, syötkö mukisematta myös syanidikapselin, jos ilmaiseksi sen sulle annan? Luuletko, että lääkefirmoja kiinnostaa tepsiikö niiden rokotteet vai ei varsinkin, jos hakevat vastuuvapautus-pykälän soppareihin?
21.03.12 23:32
<veevoo> EI NYT NÄITÄ VERKKOMEDIAN PASKOJA ENÄÄ, kiitos
-1
21.03.12 23:28
<Ficoxas> Ite sanoin virukselle "kato tätä vastustus kykyä" :D
21.03.12 23:23
<morshu1> taas tättä anti rokote paskaa.
21.03.12 23:06
<ASDPEELO> Kanakotka, ehkä, mutta en näe mitään järkeä olla ottamatta rokotetta, jonka valtio on jo meidän verorahoillamme maksanut. Lisäksi, ei näitä rokotteita tehtäisi ja tilattaisi, jos niistä olisi enemmän haittaa kuin hyötyä, joten itse ainakin aion rokottautua pandemioita vastaan jatkossakin.
21.03.12 22:45
<Kanakotka> ASDPEELO taitaa olla niin nuori vielä, ettei ole elänyt kreutzfeld-jacobsin, sarsin, lintuinfluenssa ym.s. lähes vuosittaisen pandemiapelotteen kanssa.
21.03.12 22:41
<Kanakotka> Ja taas ei mistään tiedetä mitään. Kaikki rokotteet mukaanlukien (ota huomioon, jokainen joka ei elä kolmannessa maailmassa rokotetaan monta kertaa elämänsä aikana) lääkefirmojen tulot rokotteista kokonaistuloihin verrannollisesti on n. 3-5%. Verkkomedia taas vatvoo ja vaahtoaa suustaan tietämättä yhtäkään faktaa.
21.03.12 21:52
<largehc> Onneks en ikinä ottanut sitä. Syökää kaikki paskaa jotka alistuitte.
21.03.12 21:26
<Modiglian> Ei jaksa lukea tällasta sontaa. Tämän sivuston luotettavuus kun on todettu jo paskanjauhannaksi ajat sitten.
-1
21.03.12 21:02
<TimoHerra> 35miljoonaa. ei paha sinänsä, kun ulkomaille lähetetään tällä hetkellä rahaa miljardeina kerättyä veroa
21.03.12 20:50
<ASDPEELO> tingeli, rokotteet maksoivat veronmaksajille noin 35 miljoonaa euroa. Se, että sinä tai joku muu jätti rokotteen ottamatta ei vähennä tätä summaa mitenkään.
-2
21.03.12 20:46
<ASDPEELO> Ai, että oikein "normaalit" ihmiset. Teille normaaleille ihmisille tiedoksi: ilmaisen rokotteen ottamatta jättämisellä sinä taikka valtio ette säästä senttiäkään. Käyttämättömiä rokotteita hävitettiin suomessa näiden normaalien ihmisten takia 17,5 miljoonan euron arvosta, eikä tämä hävittävimenkään ole ollut ilmaista.
-1
21.03.12 20:44
<tingeli> mitäköhän ne rokotteet makso veronmaksajille ASDPEELO??? ja väität et ne oli ilmaisia??
21.03.12 20:29
<TimoHerra> nössöillä? luultavasti porukka otti sen juuri pelon vallassa että kuolee.
21.03.12 20:06
<Kapa53> Joo normaalit ihmiset haistoi jo kaukaa tänki kusetuksen ja ei ottanu rokotetta. Ei mee kauaa nii seuraava "pandemia" iskee ja paskaa kaupataan taas joka urpolle. "Shut up and take my money".
21.03.12 19:51
<ASDPEELO> Oli miten oli, seuraava pandemia saattaa hyvinkin olla huomattavasti vaarallisempi, sitä kun ei etukäteen tiedä. Aiotko nössöillä silloinkin ja leikkiä hengelläsi?
-4
21.03.12 19:36
<ASDPEELO> Miten niin onneksi? Käyttämättömät rokotteet hävitettiin, eikä rokotteesta käytännössä ollut haittaa muille kuin 5-15-vuotiaille (en tosin tiedä ikääsi). Lisäksi rokote oli ilmainen.
-4
21.03.12 19:18
<TimoHerra> noh onneksi en ottanut rokotetta, mutta 50% suomalaisista otti ?! sehän on ihan vitusti D:
21.03.12 18:50
<Abraabaa> Parasta verkkomediassa on että toimittajat lisäävät uutisiin omia mielipiteitään. Se jos jokin on laadukkaan journalismin merkki.
-1
21.03.12 18:47
<Mikkikii> ostamalla laadukkampia rokotteita eikä mitään kanamuna hässäkäbn pasgaa
21.03.12 18:28
<PykeJr> Missä kohtaa oli niitä valheita? Siis valtiot oli tehnyt sopimuksen, että ne saa ensimmäisenä rokotteita jos hälyytystaso nousee. Eihän se oli mitään huijaamista? Tietenkin lopputulos oli huonoin mahdollinen, mutta miten kukaan sitä oisi voinut etukäteen tietää?
-1

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Rasismia kaikkialla, vai onko?

6161 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.