Quantcast

sinua ei oteta palkalliseen työhön, ole loinen

kokoomus

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
sinua ei oteta palkalliseen työhön, ole loinen | kokoomus

Julkaistu: 21.3.2012 15:49

Kommentit: 24 kpl

Tarkastaja: kido

3.58 / 5 (13 ääntä)

sinua ei oteta palkalliseen työhön, ole loinen | kokoomus

Kommentit

06.04.12 19:48
<Peuraz> Täällä taas hyvin pädetään siitä, kuinka kokoomus on tämän paskan takana. Ainakin oma käsitys oikeistosta, eli kokoomuksesta, on että he kannustavat työntekooon ja vastustavat suuresti näitä valtion loisia. Se on vasemmiston ansiota, että kotona kattoon räkijät saavat enemmän rahaa kuin pätkätöissä käyvät.
25.03.12 14:46
<Pumpernikkeli> Onhan se vähän niinkin että kun siihen tukien makuun pääsee niin ei mieleelään ota niitä lyhyitä pätkäduuneja jota esim. VMP tarjoilee kun ei siitä oikeasti jää mitään käteen. Joku kaupan kassalla koomailu nyt sitten on jo sellaista paskaa että mieluummin menen vaikka jojoon. Kaikenkaikkiaan mietin että ei tämä nyt kovin typerä kirjoitus ole, mutta sitten tuli vastaan tuo viimeinen kappale romutti kaiken kunnioituksen kirjoittajaa kohtaan. Jos nyt kuitenkin kannattaisi ensin korjata se järjestelmä sen sijaan että otetaan ulkomailta vielä lisää loisia tänne?
23.03.12 08:18
<weikka> tää teksti pisti kyllä sylettämään..
22.03.12 10:22
<Seke> "maahanmuuttoa on helpotettava, koska me tarvitsemme työntekijöitä. Kun työtä tekevien määrä pienenee ja meillä on vielä riesana ja elätettävänä työtä vieroksuva nuoriso..." Siis tässäkö todellakin on ratkaisu? Jos systeemi kusee niin että on kannattavampaa maata kotona kuin mennä töihin niin ratkaisu on siinä että otetaan lisää maahanmuuttaja moniosaajia töihin?!? Missä ihmeessä se työvoimapula oikein on?
-1
22.03.12 09:13
<köpernicus> Se on vaikeaa tietää mitä se elämä oikeasti on jos elää omassa pikku maailmassaan. Näin käy ihan kaikille, mutta tuntuu olevan yleisempää tällästen rikkaiden kaikentietävien kesken. Ihan kiva että sinäkin eukko keräilet meidän verorahoja, nostat ALVia (tai ainakin näyttäydyt paikalla kahvittelemassa) ja huutelet perään että hei loinen. Kuka tänkin on tonne eduskuntaan äänestänyt?
21.03.12 23:32
<Kessuli> Kyllä se vaan on tätä aikaa kun ei sitä työtä taho saaha. Tai, jos nyt saa niin se tarkoittaa sitä, että euro on tiukassa ja sitä ei ilman hikeä saa. On toki totta, että osa porukasta on laiskistunut, mutta ei silti voi yleistää näin pahasti kuin mitä tämä mummu mesoaa. Hyvä sieltä ylhäältä on tänne paskan sekaan huutaa...
21.03.12 23:31
<morshu1> voi vittu. ei millään pahalla. mutta jos olisin maahanmuutaja niin tuntisin oloni aika hyväksi käytettyksi. kun kerran olen täällä tekemässä paska duunia. ei sitä paska duuniksi turhaan kutsuta. maahanmuutajilla on muutenkin vaikeeta saada mitään dunia kun ei osaa kieltä. voi tulla jostain jossa periaateessa asutaan "savimajassa" aka tosi paska oloista. sitten viellä pitäs tehdä jotain paska duunia. ei ihme että menee yhteiskunta kahtia. rikkaat ja maahan ups, tarkotan köyhät. voi vittu. eli maahanmuutaja voi sanoa hei hei niille unelmille esim lääkärin työstä. Vitut.
-1
21.03.12 22:35
<Kanakotka> Eehee, kyllä. Tällaisia ihmisiä yleisesti kutsutaan poliitikoiksi.
-3
21.03.12 22:30
<Presidentti> totta on että aika kranttuja ihmiset on mitä tekemään suostuvat. Muttei se nyt pelkästään työttömienkään syy ole, ettei töihin pääse. Laskisivat työnantajamaksut puoleen nykyisestä + alv pienemmäksi niin kyllä työllistää voisi enemmänkin.
21.03.12 22:01
<Kanakotka> "me tavalliset veronmaksajat maksamme" tämä vitun tanttamuori on poliitikko. Jo toista lauseketta (ei kappaletta, taitaa olla äidinkielen numero 5-6 tällä kirjoittajalla) lukiessa mietin, että onkohan nyt kyseessä satiiri, vai voiko kukaan olla näin vitun idiootti?
-2
21.03.12 21:50
<zAlucardz> Samastuin tekstiin kunnes luin viimeisen kappaleen.
21.03.12 21:42
<largehc> Olisin mieluummin iloinen.
21.03.12 20:43
<MarG> kiva tehdä töitä kun saa lähes saman tekemättä yhtään mitään. ja vaikka tekeekin töitä niin ei silti meinaa pärjätä, ja ainakun vahingossa meinaa jäädä palkasta jotain käteen niin nämä kokomuuksen viisaat puskee läpi jonkun veronkortuksen tai vastaavan että ei vahingossakaan pääse rahvas ostamaan mitään mukavaa... ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
21.03.12 20:00
<PenZon> Ei paljon tällä tuloverotuksella kiinnosta.
21.03.12 19:47
<harhis> Surullista mutta totta. Ihan sama mitä porukka kitisee ja haukkuu kokoomusta, ei se totuus siitä silti mihinkään muutu. Mutta toisaalta ei se ole kuin paskan järjestelmän vika, kun saa yhtä paljon rahaa tekemättä työtä tai tekemällä työtä.
21.03.12 19:00
<Cesium> Jos työ ei kelpaa, sosiaaliturva minimiin
21.03.12 18:30
<Neris> Kerran täällä eletään. Aina parempi jos kiltisti palkkaorjuudessa asuntolainaa maksellessa. Mukava jos viitsit kuolla päivää ennen eläkeikää. Hauskoja nämä "pitäkää mua pyramidin ylätasoilla alistamalla elämänne toisen palvelukseen muuten käy huonosti" -asiantuntijat.
21.03.12 18:28
<jousijose> provosoiduin tästä tekstistä
21.03.12 17:40
<eqlizeri> tottahan tuo on. menkää paskat töihin!
-2
21.03.12 17:26
<mikehog> vastapäiseen asuntoon napsahtaa 1600€/kk. Ei mitään velvoitetta.
21.03.12 17:02
<viljami99> <Sawzzz> eiköhän viittaa siirtotyöläisiin, mitkä olisivatkin halvempi ratkaisu työnantajille. Kokoomuksen herrat eivät välitä siitä että silloin jäisi suomalaisia työttömäksi
21.03.12 16:27
<suklaarusina> Muija nostelee kansanedustajan eläkettä, edustaa kokoomusta, jonka pääasiallinen tehtävä on ajaa rahat rikkaille, työt kehitysmaihin ja oman maan työntekijät ahdinkoon, ja ihmettelee, kun ei joitakin työn tekeminen kiinnosta...
34
21.03.12 16:10
<Sawzzz> "maahanmuuttoa on helpotettava, koska me tarvitsemme työntekijöitä. Kun työtä tekevien määrä pienenee ja meillä on vielä riesana ja elätettävänä työtä vieroksuva nuoriso, mistä muualta me saamme työntekijöitä kuin maahanmuuttajista." Nyt oikeesti, luuleeko tää et ne maahanmuuttajat saa paljon helpommin työtä kuin suomalainen?? Ihan samalla tavalla maahanmuuttaja istuu perse penkillä riemurasiaa selaten.
21
21.03.12 15:54
<eehee> No onhan se nyt aivan vitusta, et joku saa saman verran massia tekemättä mitään ku toinen tekemällä töitä. Ei paljon kannusta työntekoon moinen systeemi
21

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kivat "meikit"

75793 katselukertaa

Teini + Viina

72368 katselukertaa

Kauniita naisia bikineissä

187312 katselukertaa

Simpsoneita?

35197 katselukertaa

Terveisiä ylemmältä taholta

43962 katselukertaa

Leffakliseitä

19493 katselukertaa

Puupeili.

19056 katselukertaa

TeiNIX 1.3 - 1.9

36524 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.