Quantcast

India Timesin mukaan VR:n junaliikenne maailman parasta

Mitäköhän siellä on polteltu? Vai onko maailmassa asiat tosiaan näin huonosti?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
India Timesin mukaan VR:n junaliikenne maailman parasta | Mitäköhän siellä on polteltu? Vai onko maailmassa asiat tosiaan näin huonosti?

Julkaistu: 3.2.2012 10:10

Kommentit: 25 kpl

Tarkastaja: ZorGy

0 / 5 (0 ääntä)

India Timesin mukaan VR:n junaliikenne maailman parasta | Mitäköhän siellä on polteltu? Vai onko maailmassa asiat tosiaan näin huonosti?

Kommentit

05.02.12 19:02
<leksus111> Eikös intiassa poltella sitä hamppua. Tykkäävät kiireettömyydestä katsos.
05.02.12 17:04
<huorillemelaa> Vr on oikeasti tosi hyvä. Kuinka moni täällä edes matkustaa useammin kuin kerran vuodessa junalla? Tuntuu kaikki käsitykset monilla rasialaisilla olevan peräisin - ikävä kyllä - riemurasiasta...
-1
05.02.12 12:02
<Galeazzo> <umrej> helsingin sanomissa oli alkuvuodesta 2010 artikkeli moisesta, että kyllä on otettu :)
05.02.12 01:38
<Dr House> Jos junan jarrut jäätyy -30 asteen pakkasella niin se on täysin käsittämätön yhtälö ja pelkkää vr:n tekemää kiusaa pientä ihmistä kohtaan. Mielestäni vr myös hyväksikäyttää törkeästi ihmistä, joka ei saa otettua kotonaan vettä pulloon tai haettua sitä kaupasta, nyhtäessään vesipullosta niin kovaa hintaa! Ja sietämätöntä on myös että vr on saanut vasta suurimpaan osaan ic ja muihin uudempiin juniinsa ilmaisen netin. Vessatkaan ei toimi ku vr:n paska vesi jäätyy pakkasella. Kille haastaa kyllä asiaa.
05.02.12 01:20
<umrej> Galeazzo <- sveitsissä ei ole radat lumivyöryaluella, taikka edes niiden lähellä... ota selvää asioista enne ku pädet ;)
-1
04.02.12 22:32
<Galeazzo> <lasrka>, sveitsissä on alpit joiden lumivyöryt haittaavat pirusti enemmän kuin suomen lumisateet! henkilöstö hoitaa tarpeen ongelmat pois, kun taas suomessa on ratahenkilökuntaa ja kalustoa vähennetty 90-luvulta lähtien.
04.02.12 22:15
<Larska> Musta tuntuu et jos laitettais Japaniin tai Sveitsiin samanlaiset talvisäät ku suomessa ni vois vähä niilläki olla ongelmia aikataulujen kanssa.
04.02.12 13:03
<riddu> Kille osta auto ni ei vituta, pääsee lappiinki
04.02.12 08:33
<JuiCe88> ei voi..!
04.02.12 00:20
<Nikotiini> <DeliriousDNA> niin tosiaan suomessa joutuu odottamaan junaa, japanissa juna tulee, juna menee. jos juna on yli 10s myöhässä, on jotain todella pahasti vialla.
03.02.12 23:47
<Lazke> Eräältä kondyktööriltä lainaten, "kyllä VR:ään voi luottaa, mutta jos veturi hajoaa niin veturi hajoaa" Suomessa valitetaan kun ei tiedetä huonommasta.
03.02.12 21:57
<asl> Jos ootte ollut esim. reilaamassa Euroopassa, niin tiedättä, että VR on, uskomatonta kyllä, ehkä parhaita rautatieyhtiöitä.
03.02.12 21:15
<PenZon> Nuo on kyllä heittäny noppaa tosta laadusta.
03.02.12 21:03
<DeliriousDNA> Ihmiset on idiootteja! Jos joutuu odottamaan junaa viisi minuuttia niin aletaan valittamaan VR:stä kun koko päivän ohjelma kaatuu syliin.Entäs jos jäät juoksemaan junan perään laiturille kun se lähtikin ajallaan? Sama homma! Siis...idiootteja!
03.02.12 20:52
<ake90> <kille> junissa on aina tilaa, koska kuka hullu matkustaa vr:llä.. Ilmastointi toimii ainoastaan talvella, jolloin junissa h****tin kylmä. Pistokkeita ei todellakaan ole joka paikalla esim taajamajunat ja vanhemmat ic junat. Mukaavuutta kuvaa vesipullo maksaa 5 euroa. Että näin
03.02.12 15:42
<Galeazzo> <kille>, japanissa ei lipuntarkastajien tarvitse liikkua vartijasaattueessa sen takia että hiv-pos.narkomaani voi pistää harhaisena neulalla tarkastajaa, toisin kuin täällä on riskinä! Yleinen turvallisuus ja viihtyvyys on mielestäni melko merkittävä tekijä!
03.02.12 13:54
<kille> Mua alkaa pikku hiljaa vituttamaan tää vr:n ainainen haukkumine. Itsellä ainakin toiminut aina kunnolla, enkä muista milloin viimeksi olisi ollut myöhässä. Ja tuohon tutkimukseen.. Siinä mitattiin: 1) mukavuutta: sähköt joka paikalla, ilmastointi, aina tilaa junissa jne.. 2) reittien kätevyyttä: vr:n rataverkko kattaa lähes koko suomen, ainoastaan kainuuseen ja lappiin voi olla vaikeuksia päästä. Tossa muutamia pointteja..
03.02.12 11:57
<ermies> mitenkä japani voi olla vasta 9
03.02.12 11:33
<Reposti-Rasia> VR on maksanut lehdelle ykkössijastaan, jotta voi kuitata maailmalla liikkuvat huhut sen myöhästelyistä.
03.02.12 11:21
<Urhonen> Liittyvät aiheet :D
03.02.12 11:11
<Galeazzo> Siis hetkinen... vr muka parempi kuin japanin tai sveitsin junayhtiöt!? huonoin vitsi ikinä!
03.02.12 11:06
03.02.12 11:00
<riddu> Hintojen järkevyys? Yhen intialaisen poliitikon kuukausipalkka menopaluu minne tahansa. Japanikin jää taakse jossa junat on aina 10 sekunnin tarkkuudella aikataulussa.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Meanwhile in India

4827 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.