Quantcast

Jatkoa poliisin ammuntaan

"Jatko uutinen" siihen kun poliisi yritti pysäyttää autoa ampumalla ja osui matkustajaa pakaraan.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Jatkoa poliisin ammuntaan | "Jatko uutinen" siihen kun poliisi yritti pysäyttää autoa ampumalla ja osui matkustajaa pakaraan.

Julkaistu: 5.10.2011 13:51

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: Arab

0 / 5 (4 ääntä)

Jatkoa poliisin ammuntaan | "Jatko uutinen" siihen kun poliisi yritti pysäyttää autoa ampumalla ja osui matkustajaa pakaraan.

Kommentit

07.10.11 01:11
<SuPo> Poliisimiehen olisi pitänyt huomioida matkustajien turvallisuus. Matkustajat olivat käytännössä kuljettajan panttivankeja, koska autosta ei ulos pääse, ja autoa ei matkustaja myöskään saa turvallisesti pysäytettyä. Poliisi ampui siis "panttivankia", eli ihan oikein että homma tutkitaan ja sen aikaa hyllyllä. Ei tämä ole mikään villi länsi missä seriffit voivat ammuskella ympäriinsä mihin tahansa vailla vastuuta.
06.10.11 12:04
<Voipoju> Hyvä. Joutaisvat saada muutenkin kaikki kenkää.
06.10.11 11:52
<Zyrppa> kyllä se on tosiaan rikos mikä kannattaa täällä Suomen maassa
06.10.11 05:01
<Takanisti> Kyllä se on kuulkaa että rikos se on joka kannattaa. Sua ei voida pysäyttää koska poliisi saa syytteen. Jos satut ajamaan poliisin päältä pääset "vankilaan" sulla on siellä pleikat sun muut pelit ja vehkeet, ruoka, vaatteet ja asuminen maksetaan. Voit tehdä töitä josta vielä tienaat sen paritonnia kuussa... kyllä rikos kannattaa.
05.10.11 23:24
<urpo69> in democratic republic of finland criminal imprisons you
05.10.11 21:10
<DLight> Tuolle ammutulle eivät voi myötätuntoa antaa kuin paatuneimmat anarkistipaskat. Taas oikeusvaltio hävisi.
05.10.11 20:53
<VeikkoVälikäsi> Miettikääpä tuon poliisin cv:tä: "Ampunut varastetun pakoauton takapenkkile piiloutunutta matkustajaa perseeseen"
05.10.11 19:14
<uFck> Oon kyllä ite ainaki tyytyväinen että koppalakeilla on tiukat lait noiden tussareiden ja ylipäätään voiman käyttöö kohtaa. Ei mitään hill billy jenkki meininkiä tänne missä tottelematonta kansalaista kyykytetään väkivallalla.
05.10.11 19:04
<petteri_kaljoissa> "Se kuski käyttäytyi hengenvaarallisesti, jos ei varsinaisesti sivullisia kohtaan, niin ainakin sitä matkustajaa ja itseään kohtaan." nii että tonjälkee jere luakitellaa hengenvaaralliseks vaiJ? siis tutkintaha tostaKIN olis tullu vaikkei se olis sen kaljakaverii osunukka. tshIIh
-1
05.10.11 18:53
<DAI> <petteri_kaljoissa> no jumalauta jos joku jere92 o unohtanu katsastaa korollansa ja koittanu vähä painaa kaasua lisää, ni eikaisse jeren kaveri kaljapasi89 siä takapenkil o mitenkä hengenvaaralline kaveri? Tottakai ny tosta tutkinta jodutaa tekee mutta toiki poliisi varmaa ite tietää että määräaikasta sopparia jatketaa ku paperit o kunnosa. <-- sen verran sitä sisälukutaitoa, että se poliisi _ei_ tähdännyt sitä matkustajaa. se kuski käyttäytyi hengenvaarallisesti, jos ei varsinaisesti sivullisia kohtaan, niin ainakin sitä matkustajaa ja itseään kohtaan.
05.10.11 18:39
<reaper75> no hyvä että välillä näin päin...
05.10.11 18:34
<honk> Suomessa toi poliisi ois saanut jatkaa kunnes ois ampunut jotain sivullista silmien väliin.
-1
05.10.11 18:26
<petteri_kaljoissa> "miksei hengenvaarallisia rikollisia saa enään edes yrittää pysäyttää?" no jumalauta jos joku jere92 o unohtanu katsastaa korollansa ja koittanu vähä painaa kaasua lisää, ni eikaisse jeren kaveri kaljapasi89 siä takapenkil o mitenkä hengenvaaralline kaveri? Tottakai ny tosta tutkinta jodutaa tekee mutta toiki poliisi varmaa ite tietää että määräaikasta sopparia jatketaa ku paperit o kunnosa.
05.10.11 17:15
<-SEPARi-> Yleisesti ottaen vielä kypsemmillä aivoilla tässä ei juurikaan ole järkeä.
05.10.11 17:09
<vilestine> Kun kypsemmillä aivoilla ajattelette niin kyllä tässä on järkeä.
05.10.11 15:41
<WremahThD> Jos varastaa kerran, niin varastaa toisenkin, miksei siis saman tien kitketä pois?
05.10.11 14:15
<lanttuloota> only in finland
05.10.11 13:54
<Arab> Ei muuta kuin kieltolaki päälle ja poliisille käsky teloittaa paikoilleen jokainen, joka tavataan rikkomasta lakia. Turhaa paskan jauhamista se, että kieltolaki ei muka toimisi, vaan veisi homman maan alle. Vitut, sanon minä. Kyllä se toimii jos halutaan. Tuskin kovin moni alkaisi lakien tai rikollisuuden kanssa pelleilemään kun tietäisi että aivot saattaa löytyä kadulta hetkeä myöhemmin. Ja nekin hölmöt jotka uskaltavat, niin karsiutuisivat varmasti hiljalleen pois.
05.10.11 13:53
<Arab> Pitää odottaa että joku tappaa toisen, sitten vasta saa hellästi pamputtaa, mutta varoa ettei vaan luu murru.
05.10.11 13:52
<Arab> Miksei hengenvaarallisia rikollisia saa enään edes yrittää pysäyttää? Vitun kukkahattutädit pilaatte taas kaiken! Ottakaa samantien ne aseet pois poliiseilta, eiköhän se rikollisuus sitte lopu.
21

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Poliisin takaa-ajo

20439 katselukertaa

poliisin luonnoksia

12182 katselukertaa

Näköisauto suututti poliisin

5996 katselukertaa

Hullut sakot poliisin riesana

9952 katselukertaa

Simpsoneille sittenkin jatkoa

4302 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.