Quantcast

Rautateillä asiakas ei ole ykkönen

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Rautateillä asiakas ei ole ykkönen

Julkaistu: 4.10.2011 12:55

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

4.5 / 5 (27 ääntä)

Rautateillä asiakas ei ole ykkönen

Kommentit

09.10.11 22:26
<BBT> Nuo junaliput on nykyään niin kalliita, että pienituloiselle (työttömälle/opiskelijalle/eläkeläiselle jne) voisi hyvin käydä tilanne jossa tilillä ei olisikaan saldoa toisen lipun ostamiseen eli ei voi mielestäni vaatia ostamaan toista lippua vain siksi että VR otti ensimmäisestä rahat mutta jätti lipun kirjoittamatta. Ainut oikea ratkaisu olisi ollut lipputiskillä virkailijan tai esimiehen allekirjoittaa vaikka käsin lippu ja VR:n leima ja jokin puhelinnumero alle mistä konduktööri voi halutessaan lipun oikeellisuuden varmistaa.
05.10.11 12:08
<PenZon> On se kumma että kun se oma auto tuntuu olevan tässä maassa se ainoa kulkumuoto jolla voi olla missä täytyy millon täytyy, niin se on vihreiden se kaikkein suurin saatana. Kertyyhän siitä kuitenkin jopa muutama prosentti jotain kaasuja. Maassa joka tuottaa kymmenen kertaa enemmän puhdasta ilmaa kuin käyttää sitä.
05.10.11 10:45
<riddu> Mitäs äänestävät vihreitä ja menevät junalla, olishan se hieno omistaa auto niinkuin normaalit ihmiset niin ei myöhästys tapaamisista mut ei ole hilloa viherpiiperolla pitää moista kiitos valtion. Sit hehkutetaan sitä joukkoliikennettä kun toiminta on vastaavaa.
05.10.11 01:55
<Modiglian> VR poikottiin. Jutun pointti ei ollut se, toimiko joku tässä oikein vai ei, vaan se, että VR:n lähtökohta on, että asiakas on aina väärässä. Haistakoon VR vitut. Minä en junaan jalallani astu, jos joku minulta kysyy miksi, niin haukun VR:n alimpaan helvettiin ja lisään loppuun, että siksi.
04.10.11 22:38
<t0n1h> Koska raideliikenne kilpailutetaan?
04.10.11 22:09
<eski1> Kyllähän vr:n ja ratahallinnon touhu on menny jo pikkasen liian pitkälle. Aikatauluja kiristetään ja järjestelmistä tehdään entistä hienompia, vaikka on nähty että se toimi.
04.10.11 18:45
<hohotin> lehtiä raiteilla vr:n junat myöhässä, lunta raiteilla vr:n junat myöhässä, tekninen vika tietokoneissa pasilassa vr:n junat myöhässä, kesällä myrskyää ja puita raitella sekä lehmät lentää taivaalla vr:n junat myöhässä + ilmastointi ei toimi junissa.
04.10.11 18:16
<Voipoju> Vittuun julkiset.
04.10.11 18:04
<WremahThD> <Got2bemad2behere> Samaa mieltä. Kärpäsestä tehtiinkin heti härkänen.
04.10.11 17:37
<Got2bemad2behere> No onhan tuon VR:n toiminta aivan perseestä mutta on kyllä tuon tutkijankin toiminta aika idioottimaista. Jos se nyt oli niin helvetin tärkeä tapaaminen niin olisi maksanut sen lipun uudestaan kerran oli kortti mukana ja sitten jälkeenpäin selvittänyt VR:lle että on maksu maksettu kahdesti ja olisi varmasti saanut palautuksen kun sähköiseen järjestelmään se on kahdesti kirjautunut. Jos ei ole kahdesti mennyt maksu kun aseman pääte kaatui niin sittenhän mitään ei hävitty. Omalla tyhmyydellään sai suht pienestä asiasta suuren ongelman. Yllättäen nainen.
24
04.10.11 16:32
<Vuorinen> Vai kakkonen?
04.10.11 14:39
<PenZon> Ja vielä ihmetellään kun ihmiset ei suosi julkisia.
04.10.11 14:14
<stonesia> Ei monopoliyhtiöitä kiinnosta. Terveellä kilpailulla kaikki tämänmoiset häikät poistuvat.
04.10.11 13:40
<zha> Olisivat voineet kirjoittaa lipun käsin mutta olis kyllä tää tutkijakin aika pihalla, kun luuli voivansa vakuuttaa konnarin. Ne on kuitenkin kuullu kaikki selitykset liputtomilta.
22

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kiihouskovainen aasiakas.

15061 katselukertaa

AT&T:n Asiakaspalvelu

5627 katselukertaa

Ja asiakaspalvelu pelaa

8254 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.