Quantcast

asefaktaa

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
asefaktaa

Julkaistu: 31.7.2011 13:37

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Arab

4.5 / 5 (73 ääntä)

Kommentit

17.11.11 18:37
<Voipoju> " eikö tälle henkilölle meinaa mitään se 7,7 kuolemaa?" Eikö sulla oikeasti ole mitään käsitystä, kuinka paljon laittomia aseita on ja kuinka helppo niitä on saada? http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011111714773651_uu.shtml Pelkästään yhden viikonlopun saldo pk-seudulta vissiin tuossa, voitte vaan kuvitella, paljon niitä vielä on. Jos aseet kielletään, ex-omistajat alkavat ostaa laittomia myös, ja niiden saanti helpottuu hurjasti ja sitten niitä alkaa päätyä myös rikollisten ja hullujen käsiin. Se että joku kielletään ei tarkoita että ongelma poistuisi - usein vain toisinpäin.
09.11.11 06:22
<weikka> Nooo.. enitenhän tuosta laista on haittaa kaikille aseharrastajille, hankaloittaa niiden toimintaa, mutta ei suomesta saa tulla niinkuin amerikka että saa rynkkäkökiväärin kanssa kävellä kadulla kovat piipussa.
10.08.11 00:23
<0200100> Tajuaisivat kaikki tämän =/ kaveri puhuu asiaa!
02.08.11 02:10
<Jeseboy> Hyvää tekstiä :)
01.08.11 20:39
<Osteri> tl;dr
01.08.11 20:01
<Makedeth> Tämä mies eduskuntaan
01.08.11 16:20
<BelfZilla> Täytyy myöntää et ite ainaki luulin aseen hommaamisen olevan vitusti helpompaa.
01.08.11 08:12
<reaper75> <snarky> Eikö tälle henkilölle meinaa mitään se 7,7 kuolemaa? Tottakai esimerkiksi autoihin kuolee enemmän mutta niillä on niin kiva pärryytellä. Aseet pois vaan kaikilta. Ja poliiseille sinko....niimp ja aletaan metsästämään kepeillä ja kivillä...
31.07.11 23:33
<jokunen2> Paljon faktaa kirjoittelussa. Tosin ihan yhtä paljon oli fiktiota ja muiden lausuntojen vääristelyä. Väite: aseharrastaja ei puolusta ääneen vapaata aseenkantolupaa. Totuus: Rekyylin keskustelupalstalla näkyy näitä sankareita. Ovat onneksi vähemmistö ja ehkäpä aikuistuvat iän karttuessa.
-1
31.07.11 22:41
<snarky> Mut ajatelkaa nyt niiden järkevien ihmisten kannalta jotka pelkäävät aseita, koska niillä oikeesti saa aikaan vakavaa jälkeä. Ajattelette vaan että se on okei kävellä mutka etumuksessa kaupungilla mutta entäs ku alkaa ne vitun homot omassa olohuoneessa tiputtelemaan vaatteita. Siis se on haitallista.
-1
31.07.11 22:35
<snarky> Eikö tälle henkilölle meinaa mitään se 7,7 kuolemaa? Tottakai esimerkiksi autoihin kuolee enemmän mutta niillä on niin kiva pärryytellä. Aseet pois vaan kaikilta. Ja poliiseille sinko.
-3
31.07.11 20:25
<jukawe> loistavat kirjotukset
31.07.11 16:10
<Taisto-Perkele> Hyvää tekstiä tyyppi kirjotellu.
18
31.07.11 14:29
<scopezero> Vois kuvitella väkivaltasten pelien lisääntymisen noudattavan just vastakkaista kaavaa ku murha, tappo tai muu tahallinen pahoinpitely kaava.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.