Quantcast

E10:n ostaminen ei kannata

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
E10:n ostaminen ei kannata

Julkaistu: 1.4.2011 16:53

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: kido

4.18 / 5 (11 ääntä)

E10:n ostaminen ei kannata

Kommentit

06.04.11 21:35
<KoNnA82> <tuplakuitti> määä en tajuu näitä juttuja ku ei mua kiinnosta autot.mee imee äitis tissiä tai mä meen...
04.04.11 16:40
<Codipelaaja> Tota bensaahan yritetään markkinoida ympäristö tekona... Mikä helevetin ympäristö teko se on ku Litra e-10 tuottaa valmistuksineen enemmä hiilidioksidia ku ajettas puhtaalla 95:sella ???
03.04.11 13:32
<ice-fox> yrittävät epätoivoisesti tyrkyttää tuota e10 moskaa... jotkut osaavat käyttää myös vaihtoehtoisia medioita eikä niele kaikkea mitä uutisten lukija pälättää televisiossa... + että mitä helvetin hyötyä tätä "biobensaa" on markkinoida suomen kokoisessa banaanivaltiossa... päästöihin meidän autokannan polttoaineuudistuksilla ei ole paskankaan merkitystä... tekopyhää touhua sanon minä, jossain jo saksan kokoisessa maassa siitä olisikin jotain hyötyä kun autoja on pikkusta vaille vitusti enemmän.
02.04.11 20:30
<Nikla> Ärsyttää junttien itkeminen e10:stä. Onhan sen luontoystävällisyys hieman kyseenalaista, joten sen hyöty jää lähinnä öljyriippuvuuden (pieneen) laskemiseen. Mutta ne ongelmat sen käytössä ovat 99,999% käyttäjien korvien välissä, pakko vaan kitistä kun elämässä ei ole muuta sisältöä. Sillä ajaminen tulee aika tasan saman hintaiseksi kuin 98:lla, joten ajaminen kallistui hieman, mutta siihen kallistumiseen nyt on vaan parempi alkaa totuttelemaan kun bensan hinta kuitenkin tulee nousemaan aina vaan.
-1
02.04.11 20:00
<SPR000X> Ihan sama vaikka olisi 50% halvempaa. En silti laittaisi tankkiin. Kokeilin ihan riittävästi 2010 poloon ja 2011 pirssiin en ole laittanut desiäkään =)
02.04.11 13:46
<Filosofian maisteri> päättäjät on huuli pyöreenä kun e10 ei mene kaupaks. miksei ne vittupäät laske sen hintaa?? niinhän alunperin luvattiin, että hinta laskis
02.04.11 10:52
<Jeseboy> Shuntti täytti just 15 ja on isoo poikaa :)
02.04.11 09:37
<D-Style> onneks muutan venäjälle kohta halvemman bensiinin perässä
02.04.11 01:06
<Shuntti> Aika turhaa täällä mainostaa koska 99% käyttäjistä on 14 vuotiaita Jonneja...
02.04.11 01:01
<warfeiner> E10 boikottiin!!

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

E10:n riemuja

8017 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.