Quantcast

MOT: Verovapaa vyöhyke

Kaikki muut maksaa progesiivistä veroa paitsi kaikkein suurituloisimmat – kyllä tää suomi on niin tasa-arvoinen maa?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
MOT: Verovapaa vyöhyke | Kaikki muut maksaa progesiivistä veroa paitsi kaikkein suurituloisimmat – kyllä tää suomi on niin tasa-arvoinen maa?

Julkaistu: 3.12.2010 15:11

Katsottu: 8241 kertaa

Kommentit: 25 kpl

Tarkastaja: Arab

4.5 / 5 (15 ääntä)

MOT: Verovapaa vyöhyke | Kaikki muut maksaa progesiivistä veroa paitsi kaikkein suurituloisimmat – kyllä tää suomi on niin tasa-arvoinen maa?

Kommentit

06.12.10 14:58
<-janiz-> no menishän se nyt jo ihan överiks et saat 10 milj vuodes tuloja mistä 7 milj menis veroihi! mä ainaki lähtisin nii saatanan nopee johki monacoo siin vaihees...
06.12.10 06:07
<VompoVompatti> Ilman niitä henkilöitä jotka istuvat rekoissa yms. ei suomenkaan rikkailla olisi mitään. Saadun palkan tulee kuvastaa työn vaativuutta ja vastuuta. Nykyisellään erot ovat kuitenkin aivan liian suuret.
05.12.10 20:57
<MVD> kyl mullekki kelpais 10+ Milj. käteen @ vuosi
04.12.10 22:26
<Pryyse> Vitun köyhät
04.12.10 14:26
<czakki> <vaakamambo> omaisuudenkin voi tuottaa monella eri tavalla. Neuvokkuus tarkoittaa monissa tapauksissa toisten ihmisten hyväksikäyttöä, varsinkin jos omaisuus on tuotettu rahan siirtelemisellä. Kaikki ihmiset nyt eivät vain tule samoista lähtökohdista, eikä jokaisella ole täten mahdollisuutta kartuttaa omaisuuttaan yhtäläisellä tavalla.
04.12.10 13:22
<Vaakamambo> Se, että omalla neuvokkuudella tienaa hyvin ei pitäisi johtaa naurettavan korkeaan verotukseen. Se, että antaa miljoonistaan 30%-> on jo aivan tarpeeksi. Mutta valittajat täällä tulevatkin olemaan sitä 95% populaa, jotka istuvat rekassa tai mopin varressa koko ikänsä henkisesti pakkasella joten en uskokaan teidän ikinä tajuavan mitään.
-2
04.12.10 12:41
<Kaalijäätelö> <Öötö> ei suomi oo viel vähään aikaan menossa sellaseen jamaan että tulis mm. opiskelu maksulliseksi. Ite en oo ainakaa huomannu et uutisis ois sanottu et joku ees ajais tällast asiaa. Muutenkaan toi et tosi rikkaita verotetaan vähemmän ei oo mikään vallankumouksen aihe, koska ne maksaa silti veroa ihan helvetisti.
04.12.10 10:18
<drässi> ihan oikeen kun on kerran niin paljon rahaa tienannu ni saa pitääkki ne !!
04.12.10 02:48
<Trapjaw> Mitä tasa-arvoa on siinä, että toinen maksaa veroja 10 000 euroa ja toinen 100 000 euroa, ei voi käsittää..
04.12.10 02:04
<T12J7M6> ihan sama mulle jos lähtee ökyrikkaat veteleen, mut jämpti on jämpti. Ei tartte ruveta persettä nuoleen vaikka onki rikas.
04.12.10 02:03
<T12J7M6> <Vaakamambo> Itse olet idiootti, koska maksaisit ilo mielin rikkaiden maksamattomat varot...
03.12.10 20:38
<nike90> puhut asiaa czakki mutta jos ei kuitenkaan pelästytetä niitä suuria verotuloja maksavia pois sen takia että halutaan vielä kolmas miljoona kahden sijaan, pidetään myös mielessä se että suomessa ei suoerrikkaita montaa muutenkaan ole. Mitä tulee Öötöön ja hänen linkkiinsä, lopeta kannabiksen polttelu, heikentää aivotoimintaa.
03.12.10 18:38
<czakki> Koulutuksen ja työnteon kanssa. Lisäksi on vaikea ymmärtää mihin yksittäinen ihminen lopulta tarvitsee moisia rahasummia.
03.12.10 18:38
<czakki> Sosioekonominen epätasa-arvo tuo erittäin paljon ongelmia monella eri osa-alueella, kuten yhdysvalloista voi todeta. Toki paras keino tässä nykyisessä rahajärjestelmässä on säätää verotus tukemaan työntekoa ja kouluttautumista, mutta rahan keskittäminen kouralliselle ihmisiä luo kieroutuneen yhteiskunnan. Juuri vähä- ja keskituloisten välinen veroaste pitäisi olla vähäistä, jotta se kannustaisi ihmisenemmistöä. Erittäin rikkaiden verojen vähentäminen ei tue tätä toimintaa ja lisää verotaakkaa niille jotka haluaisivat tienata kohtuullisesti enemmän. Suurituloisempien tulot eivät enään korreloi
03.12.10 18:11
<Esaj2> Mielestäni ei ole mitään väärää tienata paljoa, jos sitä ei toteuteta muita riistämällä. Esimerkiksi suomessa ruuan hinta on tiettyjen tuotteiden osalta jopa puolet kalliimpaa, kuin esim. Saksassa. Keskimäärin ruoka on täällä 30% kalliimpaa, kuin monissa muissa euroopan maissa. Pääosin se johtuu suomalaisen kaupan oligopolista. On helppo rahastaa, kun ei ole kilpailua. Köyhä köyhtyy, rikas rikastuu.
03.12.10 17:27
<eqlizeri> Ledski2 +2, samaa mieltä.
-4
03.12.10 16:53
<czakki> <vaakamambo> nämä köyhät ja idiootit ovat syntyneet rikkaiden toiminnasta, mieti sitä.
03.12.10 16:46
<Vaakamambo> MOT:lta taas tyypillinen ohjelma, joka vetoaa köyhiin ja idiootteihin
03.12.10 16:39
<nike90> aivan samaa mieltä ledski2:n kanssa
-1
03.12.10 15:55
<ledski2> netti röllit ei tajua... jos tienaat 10 miljoonaa ja jos valtio laikkaa sinulta 5,1 miljoona pois, mitä teet? muutat tietenkin pois! sen takia verotusta lasketaan että valtio saam esim 2,9 miljoonaa verotuloja...
10

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.