Quantcast

Amnesty: Kerjääminen on laillista liiketoimintaa

onko niillä toiminimi ja kuka niiden kirjanpitäjä on??

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Amnesty: Kerjääminen on laillista liiketoimintaa | onko niillä toiminimi ja kuka niiden kirjanpitäjä on??

Julkaistu: 28.5.2010 11:14

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: Unknown

0 / 5 (3 ääntä)

Amnesty: Kerjääminen on laillista liiketoimintaa | onko niillä toiminimi ja kuka niiden kirjanpitäjä on??

Kommentit

03.06.10 15:44
<ropotti89> enpä oo kuullut että yhelläkää kerjäläisellä olis toiminimeä sitä hommaa varten, ja nyt on otettava huomioon että jos on, niin yleensähän ne liikkuu perheenkesken kerjäämässä, ja jos tekee esim "ahmed tyhjätasku Tmi" nimellä, ei voi maksaa ainakaan aviopuolisolleen palkkaa, en oo varma että ees lapsillekkaan
30.05.10 23:40
<Zubrowka> Valitampa seuraavalla kerralla siis kuluttaja-asiamiehelle päällekäyvästä markkinoinnista, kun tulevat väkisin tyrkyttämään jotain riskua almua vastaan. Lisäksi maksuvaihtoehdoksi tarjottiin vain käteinen, eikä kuittiakaan saanut tästä transaktiosta, vaikka kuinka pyysin.
30.05.10 22:59
<l4g3r> laillista liiketoimintaa?? ei kyllä taida lain mukanen määritelmä toteutua tuolla kaduilla :P
29.05.10 22:36
<taikurinhattu> Amnesty rahoittaa/on rahoittanut terroristeja. Se kertoo hyvin paljon kuinka vitun typeriä nämä ihmiset on.On ihan sama onko se laillista, siitä voi tehdä laitonta.Yhteiskunnalle täysin hyödyttömiä ihmisiä jotka vain aiheuttavat haittaa.
29.05.10 17:50
<czakki> Kerjäämistä ei tarvi kieltää, mutta ei niille kannata antaa rahaakaan tai tänne tulee niitä vaan lisää.
29.05.10 15:24
<Kanakotka> Pidän todella paljon kohdasta "Johansson korostaa, että Amnestyn selvitysten mukaan rikollisesta toiminnasta ei kuitenkaan ole romanikerjäläisten kohdalla selkeitä todisteita.", tuo, jos jokin, on rikollisen puhetta. "EI SULLA MITÄÄN TODISTEITA OLE! EI TEHTY! EI TODELLAKAAN!".
29.05.10 15:11
<Kanakotka> Amnestyä olenkin ihmetellyt jo vuosikymmenen ajan. Organisoitua kerjäläisyyttä, mutta sanaa "kerjäys" on vältelty miten vain mahdollista. On esimerkiksi käytetty sanaa "keräys" tai "street-team toiminta". Kunnon verot vaan amnestylle, ja samalla voisi laittaa kirkolle verotuksen. Niillä kun on tulot niin tähtitieteelliset, ettei mitään rajaa.
29.05.10 11:59
<testo_jolle> ...ja minne na maksaa vero!?!? Vittuun kerjäläiset,
29.05.10 11:45
<Styrofoam> "EU:n tiivistyminen tarkoittaa Johanssonin mukaan sitä, että Suomenkin tehtävä on varmistaa lähtömaiden olojen parantaminen." <- Ilmesty naamalle tonnin seteli-ilme.
28.05.10 22:08
<zaqxswcde> voe helevetti tämäpaikka on täynnä idiootteja :D Kaikki eivät työtä saa vaikka yrittävät, suomessa nyt elää hyvin sossullakin, mutta yleensäkkin moni ei voi muuta kun kerjätä. Jos se olis laitonta niin taskuvarkaus tulis varmaan huomattavasti yleisemmäks.
-1
28.05.10 20:38
<mäihanitte> Mun mielest kerjäämist ei oikeen voi kieltääkään. Kuten Vanhanen aika hyvin asian ilmaisi, niin kyllähän kaiken maailman laitokset, ryhmät, liitot ja puolueetkin ottavat vastaa lahjoituksia eli periaatteessa kerjäävät. Miksei siis yksittäisetkin ihmiset sitä saisi tehdä?
28.05.10 18:36
<zilliz> Saako niiltä myös kuitin, jos jättää kolikon kippoon?
28.05.10 16:25
<MGRT> Eikös liiketoiminnasta pitääsi maksaa sitten niitä veroja ?!?!?!?
28.05.10 16:23
<{^^}> Kerjääminen pitäis kieltää lailla ihan vitun sama mitä jotku ituhipit sanoo, niil ei oo kuitenkaan mitään faktapohjaista tietoa vaan juuri tämä "musta tuntuu" tuntuma. Mua ainaki ärsyttää ihan sikana tommonen, että kerjätään muiden työllä tekemiä rahoja, ja jotkut tyhmät oikeesti antaakin niille.
-1
28.05.10 16:14
<aksutus> Ja alviahan ei tarvi maksaa jos liikevaihto on alle 5000e
28.05.10 16:11
<Juntas> Jos se on liiketoimintaa niin maksakaa sitte verot.
28.05.10 15:34
<Pyrex> 23% ens heinäkuusta alkaen
28.05.10 14:17
<zaqxswcde> Elekkees olko typeriä. Ei kerjäämistä voi yrityksen harjoittamiseen verrata mutta täysin laillista se on kunhan ei aiheuta vahinkoa. Kyllä minäkin niitä manneja vihaan, mutta kerjääminen on joillekkin ainoa tapa saada rahaa, ainakin väliaikaisesti, ite en ainakaan mannea palkkais :)
-3
28.05.10 14:10
<Presidentti> Alvihan on luonnollisesti sitten 22%.
28.05.10 14:02
<Krapo> Repesin kuvaukselle.
28.05.10 11:19
<shoon> No eikai siinä sitten muuta kuin veroilmoitusta jättämään. Haluaisin kuitenkin ystävällisesti muistuttaa arvon kerjäläisille ja amnestylle, että teon vakavuuteen nähden kirjanpito- ja verorikokset tuottavat kovat rangaistukset. Talousrikoksissa ei myöskään käytännössä tunneta lieventäviä asianhaaroja, joten turha vedota siihen köyhyyteen.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.