Quantcast

Nippelitietoa

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Nippelitietoa

Julkaistu: 31.10.2009 07:56

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: karhu_iii

2.5 / 5 (13 ääntä)

Kommentit

13.11.09 19:44
<Kanakotka> Parsis, oikeata nimeä en lihakselle muista, mutta voimakkain skeletaalilihaksista on kylläkin posken läheisyydessä, se lihas josta saat kaiken puruvoimasi, nimi vaan ei tule mieleen. Meduusoilla on hermorihmasto, joka tekee saman työn kuin aivot, meduusoilla aivojen tarve vaan on suhteessa vähäinen, mutta kyllä aivot tai sen korvike niilläkin löytyy, kasveilla ei myöskään ole keskittyineitä aivoja, vaan rihmasto tai verkosto joka on levittäytynyt äärimmäisen laajalle alueelle. Vasenkätisyys on tottumuskysymys, toisin kun ennenvanhaan uskottiin, se ei ole aivopuoliskoista kiinni.
01.11.09 11:59
<Parsis> Kanakotka muuten suunnilleen samat asiat mitkä ite ärsytti mutta 1.sulkijalihaksella pidätetään paskaa. 2."mikään eliömuoto ei pysty elämään ilman aivojaan" esim. Meduusoilla ei ole hermostoa ? 3. Mun tietääkseni vasen"kätisyys" on määritelty, toinen aivopuolisko on vahvempi.
01.11.09 08:21
<awelon> Ayz: kiitos viisaasta huomautuksesta, ymmärrän kyllä ihan hyvin, mitä siinä yritetään sanoa. Ilmaisutapa vain on aika outo; parempi: "..._myös_ pelkästään nautinnon vuoksi..." Kaiken lisäksi kyseenalaistan koko väitteen, koska esim. bonobot harrastavat ns. hupiseksiä..
01.11.09 04:38
<Kanakotka> "fetismi" ei ole -ismi, on kyse "fetish:sta" joka ei ole mikään häiriö, ja miltei jokaiselta ihmiseltä löytyy fetishi. Tämä ei ole keskittynyt esineeseen tai kehon osaan, vaan voi olla milteipä mitä tahansa, jopa seksuaalista nautintoa vaippojen pitämistä aikuisiällä. Jonka yllättäen tekijä itsekkin kumoaa heti urofilian mainitsemalla... Ja kuten tuossa aikaisemmin mainittuna... , homofilia ei todellakaan ole sama kuin homoseksuaalisuus, ehkäpä on sekoitettu hoemophiliaan, joka on seksuaalinen kiihoitus verestä ym.s.
01.11.09 04:33
<Kanakotka> Lisäksi kissakalalla EI ole "makuaisteja" vaan "aistimia" kielessään noin paljon... Torakka, eikä mikään muukaan eliömuoto pysty elämään ilman aivojaan, "päätön kana" ei ollut menettänyt aivojaan kokonaan. Perhoset taasen eivät maista jaloillaan, vaan makuaistimet ovat vatsassa karvan muodossa, elefantti ei ole ainoa eläin joka ei osaa hypätä (esim miltei kaikki vesieläimet... kuvitteleppas että meduusa hyppää...) Leijonien parittelu ei ole läheskään noin korkea, ja "tähtikaloilla" (starfish, meritähti) on aivorihmasto, joka pystyy regeneroimaan itsensä vaikka osa siitä olisi hakattu p
01.11.09 04:26
<Kanakotka> Nippeli fiktiota suurin osa... Esim ihminen ja delffiini eivät ole lähsekään ainoita lajeja, ja kieli ei ole edes top 100 vahvimman lihaksen tilastoilla. Kieli ihmisellä on äärimmäisen heikko. Ihmiskehon vahvin lihas löytyy kyllä suun läheisyydestä, mutta se on se posken takana oleva sulkijalihas, josta suurin osa puruvoimasta tulee. Sitten on muuta täyttä paskapuhetta, esim muurahaisista, joiden vahvuus on täysin alalajeista riippuvaista, ja siitä mihin kastiin ne kuuluvat... ja täysin utopistisia väitteitä, kuten vasen'kätisyys' ja muurahaisten kaatuminen oikealle kyljelle...
31.10.09 22:55
<Jaappikunkku> Ei oo muuten elefantti ainoo eläin, ei oo ees ainoo nisäkäs joka ei voi hypätä.
31.10.09 17:36
<Esmus> *lähtee myrkyttämään muurahaisia*
31.10.09 16:27
<Parsis> Ihmisruumiin vahvin KOKOONSA nähden lihas pitäis olla
31.10.09 16:12
<taikurinhattu> Homofilia on kyllä sitä että ei ole kiinnostunut seksuaalisesti samasta sukupuolesta, mutta saattaa olla silti rakastunut ja parisuhteessa saman sukupuolen kanssa.
31.10.09 15:57
<Losvaize> Pexi80: Siinä kuuluisikin lukea, että elefantti on ainoa _nisäkäs_. Tosin en tiedä, onko sekään totta, mutta ainakin lähempänä totuutta.
31.10.09 15:17
<Juuel> Ja kyllähän esim. bonobosimpanssinaaraat lesboilevat keskenään nautinnon vuoksi... Seksiä se lesboseksikin on. Paskaa nippelitietoa.
31.10.09 14:36
<Ayz> "<awelon> "ihminen ja delfiini ovat ainoat lajit, jotka harrastavat seksiä pelkästään nautinnon vuoksi." jotenki kyllä hävis uskottavuus, ku ton luki. Kyllä seksiä harrastetaan myös lisääntymisenkin takia, ei _pelkästään_ nautinnon takia.." Öh... Tuossa tarkoitetaan sitä että muut eläimet harrastavat seksiä vain lisääntymisen (tai ehkä muun hyödyn) vuoksi, ihmiset yleensä (tai ainakin välillä) nautinnon takia.
31.10.09 14:20
<awelon> "Ihminen ja delfiini ovat ainoat lajit, jotka harrastavat seksiä pelkästään nautinnon vuoksi." Jotenki kyllä hävis uskottavuus, ku ton luki. Kyllä seksiä harrastetaan myös lisääntymisenkin takia, ei _pelkästään_ nautinnon takia..
-2
31.10.09 13:42
<Pexi80> Ja elefantti muka ainoa eläin joka ei osaa hypätä.. En ainakaan ole koskaan nähnyt esim. etanan tai käärmeen hyppäävän. Eläimiä kai nekin lienevät? Taitaapi norsu olla ainoa nisäkäs joka ei osaa pomppia.
31.10.09 12:29
<SnoopDog> Ja kaikissa sama vitun virhe, osterin silmä.. se on oikeesti strutsin silmä, eng. ostrich käännetty perseelleen
31.10.09 12:11
<Jonsku3> nämä samat tiedot on pyöriny jo vaikka kuinka monesti täällä
-1
31.10.09 11:27
<positiivi> Suurin osa noista on luultavasti täyttä paskaa.. Mm.rukoilijasirkat voivat paritella päänsä kanssa. Ja kuten LordBhorak sanoikin että kun löytää ensimmäisen virheen niin muihinkaan kohtiin ei ole uskominen.
-1
31.10.09 09:15
<LordBhorak> No jopas oli tietoa... sääli vain, kun löytää sen ensimmäisen virheen, niin muihinkaan kohtiin ei ole uskominen. Ihminen ja Delfiini ei todellakaan ole ainoat lajit, jotka harrastavat seksiä nautinnon vuoksi. Bonobot ja minäkin teen sitä. :D

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.