Quantcast

Julkinen anteeksipyyntö Räikköselle!

Adressi

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Julkinen anteeksipyyntö Räikköselle! | Adressi

Julkaistu: 21.7.2008 20:08

Kommentit: 0 kpl

Tarkastaja: Finsaster74

3.81 / 5 (13 ääntä)

Julkinen anteeksipyyntö Räikköselle! | Adressi

Eniten ääniä saaneet kommentit

22.07.08 00:57
<tuomos> onkohan yksikään adressi tuottanut tulosta, mikä tuolta sivulta on lähtöisin?

Kommentit

24.07.08 21:50
<Hotbottoms> huugobuugon logiikan mukaan rikkaita ei kiinnosta mitä paskaa niistä levitellään, mutta köyhät taas ottavat jokaisen haukun itseensä. not true. sitäpaitsi iltasanomat nimenomaan uutisoi kimin harmistuneen/raivostuneen/pettyneen iltalehden uutisointiin
-1
23.07.08 17:41
<walterfok> huugobuugo: addressin tarkoitus ei lienee ole nuolla räikkösen persettä, vaan yrittää saada mediaa toimimaan vastuullisemmin. tuollainen tahallinen harhaan johtaminen ei ole valtamedialta mielestäni suvaittavaa. vaikkei formuloita seuraakaan, niin addressi kannattaa allekirjoittaa, mikäli haluaa ettei meidän iltapäivälehdet muutu täysin samanlaiseksi paskaksi kuin esim briteissä tai saksassa. sivistysmaassa pitäisi olla myös sivistynyt uutisointi.
23.07.08 14:12
<seso> haha iltalehti lähetelly viestejä adressi.comille tuosta "adressi toimittaja leenastiina simolaa vastaan on asiaton ja lynkkaa yhden toimittajan, koska hän ei ole vastuussa iltalehden uutisoinnista, vaan on tehnyt vain työtään." adressi.com vastaa: mitä tulee kommenttiin "hän ei ole vastuussa iltalehden uutisoinnista, vaan on tehnyt vain työtään". ei se me nyt aivan näin. leenastiina simola on vastuussa kirjoituksistaan, vaikka työnä olisikin väkisin keksiä skandaaleja julkkiksista.
23.07.08 03:13
<GAL1700> <huugobuugo> 1. Ööh, räikkönen on vantaalainen amis /// not, tuon lajin harrastaminen alkaa mikroautoradoilta, eikä katukisakorolla-pohjalta, jÄmpti
23.07.08 00:25
<esk1m0> mikä sä oot asettamaan ittes muitten yläpuolelle
22.07.08 22:22
<Huugobuugo> CONCLUSION: adressi on paljastanut jo 1222 tyhmää suomalaista, älä kirjoita nimeäsi listaan, jottei tämänhetkinen 0,0002304% apinaa tyhmempien osuus Suomen kansasta kasvaisi.
-3
22.07.08 22:19
<Huugobuugo> 1. Ööh, räikkönen on vantaalainen amis, jolle on nyt sattunut käymään mäihä, kun joku haluaa maksaa taidosta, joka on opittu vantaan kaduilla tunatun toyota corollan ratin takana. siinä jo tarpeeksi syytä, miksi tämä on turha. 2. räikköstä ei tosiaan varmaan ~30 milj. € / v tuloilla kiinnosta paljoakaan, mitä iltalehdessä lukee. 3. kaikki vähänkin täysjärkisemmät tietävät faktat ja lehden luonteen, ei ole varmaan ensimmäinen kerta, kun kyseisessä lehdessä paisutellaan olemattomuuksilla.
-3
22.07.08 19:11
<AlQ> formulat am booringsees
22.07.08 17:24
<Hotbottoms> tuomos: poliittisilla adresseilla tyyliin "pakkoruotsi pois" ei satavarmasti ole mitään vaikutusta yhteenkään päättäjään. tällainen tilanne on kuitenkin erilainen, mieleen tulee ainakin seiskan hätä aikoinaan kun lordi-adressi keräsi kymmeniä tuhansia allekirjoituksia (mitä uutisoitiinkin laajasti)
22.07.08 16:08
<Jockster> Kastelukannu fails! Formulat ftw!
22.07.08 11:18
<mieli> uskoisin että räikkönen on ihan jees tyyppi, mutta silti en voi sietää formuloita, keksin kyllä muuta tekemistä kun kattella sitä teeveestä...
-2
22.07.08 10:48
<0lDirtyBastard> formulat pois televisiosta ja oikeata urheilua tilalle...räikkönen pois...
-3
22.07.08 01:06
<Reset> antaisivat jo tän asian olla.. tehdään ny kärpäsestä vitun iso härkänen...
22.07.08 00:57
<tuomos> onkohan yksikään adressi tuottanut tulosta, mikä tuolta sivulta on lähtöisin?
21.07.08 23:56
<Kastelukannu> <wiiksi> nixdu vaivu syvään helevattiin formulat rock`s! -----> http://www.osaammeenglantia.com
-14
21.07.08 22:55
<Knullare> haha voi herran jestas :d kaveri joka tienaa miljoonia varmaan välittää paskaakaan kritiikistä tai anteeksipyynnöstä ;d kauheet paisuttelut :p
-6
21.07.08 22:38
<Wiiksi> nixdu vaivu syvään helevattiin formulat rock`s!
13
21.07.08 21:37
<BroRob> räikkönen on antanut teille jotkut traumat kun tollee vihaatte sitä
10

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Julkinen kannabiksen kasvattaja

9758 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.